Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    1'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Josepablo Monreal
    Seinajoen JK angriper og Josepablo Monreal får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lahti-målet.
    3'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC Lahti.
    4'
    Joni Hyytia tildeler FC Lahti en corner. Hysen Memolla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Jake Mario Jervis
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Jake Jervis går utenfor.
    9'
    Hysen Memolla
    Sjanse! FC Lahti avanserer forover, men Hysen Memolla avslutter utenfor.
    15'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til FC Lahti.
    16'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki, men blir avblåst for offside.
    18'
    Seinajoen JK angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Kan FC Lahti utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Hysen Memolla (FC Lahti) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Mål for FC Lahti!
    Seinajoen JK 0 - 1 FC Lahti
    Mål: Pyry Lampinen
    Målgivende: Altin Zeqiri
    Pyry Lampinen dundrer ballen i mål og FC Lahti tar ledelsen 0-1 på Omasp Stadion. Flott spill fra Altin Zeqiri før målet.
    28'
    30'
    33'
    34'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Niko Markkula
    Niko Markkula (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark FC Lahti.
    37'
    Eemeli Virta
    Sjanse i Seinajoki! Eemeli Virta (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Niko Markkula (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    43'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Matti Klinga
    Ut: Eemeli Virta
    Eemeli Virta (FC Lahti) erstattes av Matti Klinga.
    46'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    47'
    I Seinajoki slår Niko Markkula en corner fra venstre.
    47'
    I Seinajoki header Jake Jervis (Seinajoen JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Skudd på mål, FC Lahti
    51'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Gult kort til FC Lahti
    Juho Pirttijoki
    Dommer Joni Hyytia viser Juho Pirttijoki (FC Lahti) det gule kortet.
    51'
    Frispark Seinajoen JK.
    51'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 1 FC Lahti
    Mål: Jake Mario Jervis
    Målgivende: Pyry Petteri Hannola
    Mål! Jake Jervis utligner til 1-1. Pyry Petteri Hannola var nest sist på ballen.
    53'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til FC Lahti like utenfor Seinajoen JK-området.
    56'
    Jake Dunwoody
    Dommer Joni Hyytia gir Jake Dunwoody (Seinajoen JK) et gult kort.
    56'
    Altin Zeqiri
    Altin Zeqiri (FC Lahti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Matti Klinga (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    64'
    Inn: Albion Ademi
    Ut: Pyry Lampinen
    Bytte for FC Lahti. Albion Ademi kommer inn for Pyry Lampinen på Omasp Stadion.
    64'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Serge Atakayi
    Ut: Niko Markkula
    Seinajoen JK bytter ut Niko Markkula med Serge Atakayi.
    65'
    Serge Atakayi
    Seinajoen JK fosser forover og Serge Atakayi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    68'
    Seinajoen JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    69'
    Jake Jervis (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Inn: Denys Oliynyk
    Ut: Jake Mario Jervis
    Bytte for Seinajoen JK. Denys Oliynyk kommer inn for Jake Jervis på Omasp Stadion.
    72'
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Seinajoen JK gjør sitt tredje bytte. Pyry Petteri Hannola erstattes av Nooa Laine.
    72'
    76'
    76'
    Inn: Arlind Sejdiu
    Ut: Arttu Heinonen
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt tredje bytte for dagen. Arlind Sejdiu erstatter Arttu Heinonen.
    77'
    Inn: Chinedu Geoffrey
    Ut: Macoumba Kandji
    Ilir Zeneli gjør dagens fjerde bytte i Seinajoki, når han tar ut Macoumba Kandji og setter inn Chinedu Geoffrey.
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Seinajoen JK er nær straffområde.
    78'
    I Seinajoki slår Daniel Hakans en corner fra venstre.
    79'
    Serge Atakayi (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men klarer ikke å score.
    82'
    Joni Hyytia tildeler Seinajoen JK en corner. Martti Haukioja sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Seinajoen JK 1 - 2 FC Lahti
    85'
    Inn: Diego Rojas
    Ut: Jake Dunwoody
    Seinajoen JK bytter ut Jake Dunwoody med Diego Rojas.
    86'
    Inn: Samson Ebuka Obioha
    Ut: Josepablo Monreal
    Seinajoen JK bytter ut Josepablo Monreal med Samson Ebuka Obioha. Dette er det femte byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Alan Henrique
    Ut: Altin Zeqiri
    Ilir Zeneli gjør dagens femte bytte i Seinajoki, når han tar ut Altin Zeqiri og setter inn Alan Henrique.
    89'
    Joni Hyytia tildeler Seinajoen JK en corner. Daniel Hakans sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.