Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Diego Rojas
    Målgivende: Otto Kemppainen
    Mål! Seinajoen JK tar ledelsen 1-0 ved Diego Rojas. Otto Kemppainen var nest sist på ballen.
    1'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka.
    5'
    Willis Alves Furtado
    Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    6'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    7'
    Diego Rojas
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Diego Rojas går utenfor.
    9'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til FC KTP Kotka på halvdelen til Seinajoen JK.
    12'
    Frispark FC KTP Kotka.
    14'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Murilo
    Seinajoen JK fosser forover og Murilo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    18'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside.
    22'
    Skudd utenfor mål, FC KTP Kotka
    25'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Nooa Laine (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på OmaSP Stadion.
    28'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC KTP Kotka.
    29'
    31'
    Pyry Petteri Hannola
    Målsjanse! Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    I Seinajoki slår Willis Alves Furtado en corner fra høyre.
    34'
    37'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) avanserer forover på OmaSP Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    41'
    Daan Klinkenberg
    Daan Klinkenberg (FC KTP Kotka) kommer til en målsjanse på OmaSP Stadion, men klarer ikke å score.
    42'
    Diego Rojas
    Sjanse til Seinajoen JK! Diego Rojas er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Mål for FC KTP Kotka!
    Seinajoen JK 1 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Willis Alves Furtado
    Målgivende: Miguel Angel Junco Martinez
    Mål! Willis Alves Furtado utligner til 1-1. Flott spill fra Miguel Angel Junco Martinez før målet.
    47'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    49'
    Seinajoen JK 2 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Nooa Laine
    Målgivende: Pyry Petteri Hannola
    Mål! Nooa Laine gir Seinajoen JK en 2-1 ledelse. Flott spill fra Pyry Petteri Hannola før målet.
    49'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Willian Pozo
    Ut: David Ramadingaye
    FC KTP Kotka bytter ut David Ramadingaye med Willian Pozo-Venta.
    54'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    55'
    Seinajoen JK 2 - 2 FC KTP Kotka
    Mål: Juho Lehtiranta
    Målgivende: Willian Pozo
    Utligning! Juho Lehtiranta setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Willian Pozo-Venta.
    56'
    58'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    FC KTP Kotka angriper i Seinajoki. Willis Alves Furtado avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Ville Nevalainen tildeler FC KTP Kotka en corner. Matias Lindfors sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Miguel Angel Junco Martinez
    FC KTP Kotka avanserer forover i Seinajoki. Miguel Angel Junco Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Valentin Gasc
    Sjanse i Seinajoki! Valentin Gasc (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    66'
    Diego Rojas
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Diego Rojas fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Otto Kemppainen
    Otto Kemppainen (Seinajoen JK) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    67'
    70'
    Ville Nevalainen tildeler Seinajoen JK en corner. Nooa Laine sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) vinkes av for offside i Seinajoki.
    73'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Kingsley Ofori
    Ut: Nooa Laine
    Joaquin Gomez gjør dagens første bytte i Seinajoki, når han tar ut Nooa Laine og setter inn Kingsley Ofori.
    74'
    Kingsley Ofori
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Kingsley Ofori avslutter utenfor.
    75'
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på OmaSP Stadion.
    77'
    Inn: Anttoni Huttunen
    Ut: Joni Makela
    FC KTP Kotka bytter ut Joni Makela med Anttoni Huttunen. Dette er det andre byttet som Jussi Leppalahti gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Miska Rautiola
    Ut: Valtteri Vesiaho
    Valtteri Vesiaho (FC KTP Kotka) erstattes av Miska Rautiola.
    77'
    Inn: Jeremiah Streng
    Ut: Diego Rojas
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Jeremiah Streng erstatter Diego Rojas.
    80'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Miska Rautiola ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Anttoni Huttunen (FC KTP Kotka) slår en corner fra venstre side på OmaSP Stadion.
    85'
    I Seinajoki slår Anttoni Huttunen en corner fra venstre.
    85'
    FC KTP Kotka slipper å klare seg uten Miska Rautiola som kommer tilbake på banen i Seinajoki.
    86'
    Inn: Simo Roiha
    Ut: Willis Alves Furtado
    Bytte for FC KTP Kotka. Simo Roiha kommer inn for Willis Alves Furtado på OmaSP Stadion.
    86'
    I Seinajoki slår Valentin Gasc en corner fra venstre.
    87'
    Ville Nevalainen tildeler Seinajoen JK en corner. Valentin Gasc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Willian Pozo
    Målsjanse på OmaSP Stadion! Willian Pozo-Venta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    Målsjanse! Valentin Gasc (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    Seinajoen JK 2 - 3 FC KTP Kotka
    Mål: Willian Pozo
    I Seinajoki tar FC KTP Kotka ledelsen 2-3 etter et mål av Willian Pozo-Venta.
    90'+2
    Offside! Jaime Jose Moreno Ciorciari (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.