0-1
0-2
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    1'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    3'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    3'
    Cristian Roldan
    Sjanse i Seattle! Cristian Roldan (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere går i offside.
    6'
    Pedro Vite
    Pedro Vite (Vancouver Whitecaps FC) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    13'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    17'
    Jordan Morris
    Seattle Sounders angriper på Lumen Field, men Jordan Morris header utenfor.
    17'
    Seattle Sounders fosser fremover, men Ramy Touchan blåser for offside på Lumen Field.
    19'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Raul Ruidiaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    24'
    Ramy Touchan tildeler Seattle Sounders en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Seattle Sounders angriper i Seattle, men blir avblåst for offside.
    33'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    34'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    35'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    41'
    Rødt kort til Seattle Sounders
    Jackson Ragen
    Jackson Ragen sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Seattle Sounders må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    43'
    Rødt kort!
    Spilleren på Seattle Sounders får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    43'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Xavier Arreaga
    Ut: Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Raul Ruidiaz erstattes av Xavier Arreaga.
    45'+1
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    45'+5
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+6
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Ranko Veselinovic
    Ranko Veselinovic (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    45'+6
    45'+6
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    47'
    I Seattle slår Albert Rusnak en corner fra høyre.
    47'
    47'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    48'
    48'
    48'
    Dommer Ramy Touchan venter med å sette i gang spillet fordi Joao Paulo ligger nede.
    51'
    52'
    Joao Paulo er tilbake i kampen igjen.
    54'
    Brian White
    Målsjanse! Brian White (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Seattle Sounders 0 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Ryan Gauld
    Målgivende: Sam Adekugbe
    I Seattle tar Vancouver Whitecaps FC ledelsen 0-1 etter et mål av Ryan Gauld. Sam Adekugbe var nest sist på ballen.
    58'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Damir Kreilach
    Ut: Sam Adekugbe
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Sam Adekugbe med Damir Kreilach.
    63'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Joao Paulo
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) tar ut Joao Paulo som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Josh Atencio.
    63'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Albert Rusnak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Danny Musovski, mens Albert Rusnak tar plass på benken.
    63'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    68'
    69'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Danny Musovski
    Dommer Ramy Touchan viser Danny Musovski (Seattle Sounders) det gule kortet.
    70'
    Seattle Sounders 0 - 2 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Brian White
    Målgivende: Tristan Blackmon
    I Seattle øker Vancouver Whitecaps FC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Brian White. Tristan Blackmon sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Inn: Sebastian Berhalter
    Ut: Alessandro Schopf
    Alessandro Schöpf (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Sebastian Berhalter.
    73'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Pedro Vite
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i Seattle, når han tar ut Pedro Vite og setter inn Ryan Raposo.
    74'
    Alex Roldan
    Utvisning! Seattle Sounderss Alex Roldan får rødt kort og sendes av banen.
    75'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    79'
    79'
    Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Ramy Touchan.
    79'
    Inn: Jay Herdman
    Ut: Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt fjerde bytte. Ryan Gauld erstattes av Jay Herdman.
    82'
    Inn: Javain Brown
    Ut: Ali Ahmed
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Ali Ahmed med Javain Brown. Dette er det femte byttet som Vanni Sartini gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Cody Baker
    Ut: Jordan Morris
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Cody Baker erstatter Jordan Morris.
    82'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    85'
    Adrian Cubas
    Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    87'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    87'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    90'
    90'+3
    90'+4
    Josh Atencio
    Sjanse til Seattle Sounders! Josh Atencio er nær ved å score, men keeper redder.