4-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    1'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på CenturyLink Field.
    3'
    Seattle Sounders fosser fremover, men Jair Marrufo blåser for offside på CenturyLink Field.
    4'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på CenturyLink Field.
    8'
    I Seattle slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    13'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Seattle Sounders.
    16'
    Frispark Seattle Sounders.
    17'
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    27'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Seattle Sounders er nær straffområde.
    32'
    34'
    Cade Cowell
    Målsjanse! Cade Cowell (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    38'
    39'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Jair Marrufo tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    45'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    50'
    Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Nicolas Lodeiro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    52'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro setter ballen i nettet og Seattle Sounders leder nå 1-0.
    52'
    Seattle Sounders 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Cristian Roldan
    Mål! Raul Ruidiaz øker Seattle Sounderss ledelse til 2-0 på CenturyLink Field. Det er en fin assist fra Cristian Roldan.
    54'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Seattle Sounders 2 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Marcos Lopez
    Mål! San Jose Earthquakes reduserer til 2-1 ved Marcos Lopez.
    57'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    57'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Nicholas Lima
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens tredje bytte i Seattle, når han tar ut Nick Lima og setter inn Tommy Thompson.
    59'
    Inn: Eric Calvillo
    Ut: Luis Felipe
    San Jose Earthquakes bytter ut Luis Felipe med Eric Calvillo.
    59'
    Inn: Siad Haji
    Ut: Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes gjør sitt andre bytte. Cristian Espinoza erstattes av Siad Haji.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Alex Roldan
    Ut: Nouhou Tolo
    Bytte for Seattle Sounders. Alex Roldan kommer inn for Nouhou Tolo på CenturyLink Field.
    65'
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på CenturyLink Field.
    66'
    Jair Marrufo tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    72'
    72'
    Oswaldo Alanis
    Oswaldo Alanis (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Seattle Sounders 3 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Jordan Morris. Nicolas Lodeiro sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på CenturyLink Field, men klarer ikke å score.
    78'
    79'
    San Jose Earthquakes scorer selvmål!
    Seattle Sounders 4 - 1 San Jose Earthquakes
    Selvmål! En sønderknust Marcos Lopez kan bli kampens syndebukk på CenturyLink Field etter å ha rotet ballen i eget mål. 4-1.
    80'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Kelvin Leerdam
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Jordy Delem, mens Kelvin Leerdam tar plass på benken.
    82'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Marcos Lopez
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) erstattes av Paul Marie.
    82'
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Joevin Jones
    Joevin Jones (Seattle Sounders) erstattes av Jimmy Medranda.
    82'
    Siad Haji
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Siad Haji treffer mål, men keeper redder.
    84'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    I Seattle slår Siad Haji en corner fra høyre.
    86'
    86'
    Paul Marie
    San Jose Earthquakes angriper. Paul Marie får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.