Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Seattle Sounders.
    4'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    4'
    Obed Vargas
    Seattle Sounders fosser forover og Obed Vargas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    8'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    9'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Joao Paulo
    Mål! Jordan Morris header ballen i mål og gir Seattle Sounders ledelsen 1-0 på Lumen Field. Joao Paulo var nest sist på ballen.
    9'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    13'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    14'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Leo Chu
    Leo Chu (Seattle Sounders) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Bernardi Julian Ezequiel Aude (LA Galaxy) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lumen Field.
    21'
    LA Galaxy slipper å klare seg uten Bernardi Julian Ezequiel Aude som kommer tilbake på banen i Seattle.
    23'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    27'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for LA Galaxy er nær straffområde.
    35'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    37'
    Gult kort til LA Galaxy
    Kelvin Leerdam
    Dommer Victor Rivas viser Kelvin Leerdam (LA Galaxy) det gule kortet.
    38'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark LA Galaxy.
    42'
    45'+1
    Hjørnespark til LA Galaxy
    47'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    47'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    48'
    I Seattle slår Joao Paulo en corner fra høyre.
    49'
    Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Billy Sharp
    Billy Sharp (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    Diego Fagundez
    LA Galaxy angriper i Seattle. Diego Fagundez fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    52'
    LA Galaxy fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    Mål for LA Galaxy!
    Seattle Sounders 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Douglas Costa
    Målgivende: Julian Aude
    Douglas Costa scorer og utligningen er et faktum på Lumen Field. 1-1. Det er en fin assist fra Bernardi Julian Ezequiel Aude.
    54'
    56'
    Victor Rivas tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Frispark Seattle Sounders.
    60'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    62'
    Joao Paulo
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Joao Paulo går utenfor.
    62'
    Seattle Sounders angriper. Albert Rusnak får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    65'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Dejan Joveljic
    Ut: Diego Fagundez
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt første bytte for dagen. Dejan Joveljic erstatter Diego Fagundez.
    66'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nicolas Lodeiro
    Ut: Albert Rusnak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Nicolas Lodeiro, mens Albert Rusnak tar plass på benken.
    66'
    Inn: Reed Baker-Whiting
    Ut: Leo Chu
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Leo Chu erstattes av Reed Baker-Whiting.
    66'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    66'
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Julian Aude
    LA Galaxy bytter ut Bernardi Julian Ezequiel Aude med Raheem Edwards. Dette er det andre byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    71'
    75'
    78'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Joao Paulo
    Seattle Sounders bytter ut Joao Paulo med Josh Atencio.
    80'
    Inn: Heber
    Ut: Jordan Morris
    Bytte for Seattle Sounders. Heber kommer inn for Jordan Morris på Lumen Field.
    80'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    81'
    I Seattle slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    81'
    Jackson Ragen
    Jackson Ragen (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Jonathan Bond ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    LA Galaxy slipper å klare seg uten Jonathan Bond som kommer tilbake på banen igjen.
    83'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    86'
    87'
    88'
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Tyler Boyd
    Greg Vanney gjør dagens tredje bytte i Seattle, når han tar ut Tyler Boyd og setter inn Michael Barrios.
    88'
    LA Galaxy avanserer forover i Seattle. Kelvin Leerdam avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    90'+3
    Heber
    Seattle Sounders kommer till avslut på CenturyLink Field men Heber nickar utanför.
    90'+4
    Seattle Sounders 2 - 1 LA Galaxy
    Mål: Cristian Roldan
    Målgivende: Josh Atencio
    Mål! Seattle Sounders tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Cristian Roldan på Lumen Field. Josh Atencio sto for den målgivende pasningen.