Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    2'
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Seattle Sounders.
    4'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    9'
    Straffe til Seattle Sounders
    10'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Seattle Sounders 1 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders går opp i en 1-0 ledelse etter at Raul Ruidiaz setter straffesparket sikkert i mål på Lumen Field.
    11'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Zack Steffen
    Zack Steffen (Colorado Rapids) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    12'
    Colorado Rapids må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.
    13'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Alex Roldan
    Målsjanse på Lumen Field! Alex Roldan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark Colorado Rapids.
    21'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Colorado Rapids.
    22'
    Trevor Wiseman tildeler Seattle Sounders en corner. Alex Roldan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    27'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Raul Ruidiaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Colorado Rapidss Rafael Navarro blåses av for offside på Lumen Field.
    29'
    29'
    30'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside på Lumen Field.
    30'
    Rafael Navarro
    Rafael Navarro (Colorado Rapids) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Alex Roldan (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    32'
    Xavier Arreaga
    Xavier Arreaga (Seattle Sounders) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Omir Fernandez
    Omir Fernandez (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Oliver Larraz (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    36'
    I Seattle slår Oliver Larraz en corner fra høyre.
    36'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Leo Chu
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Leo Chu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    42'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    43'
    Colorado Rapids fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+2
    I Seattle slår Alex Roldan en corner fra venstre.
    47'
    Josh Atencio
    Dommeren gir Josh Atencio (Seattle Sounders) et gult kort.
    48'
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    48'
    Obed Vargas
    Obed Vargas (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Seattle Sounders er nær straffområde.
    50'
    Trevor Wiseman tildeler Seattle Sounders en corner. Cristian Roldan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Andre gule kort til Seattle Sounders
    Utvisning! Josh Atencio (Seattle Sounders) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    57'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Albert Rusnak
    Ut: Leo Chu
    Seattle Sounders bytter ut Leo Chu med Albert Rusnak.
    60'
    63'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Jonathan Lewis
    Ut: Omir Fernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Jonathan Lewis, mens Omir Fernandez tar plass på benken.
    65'
    Inn: Calvin Harris
    Ut: Darren Yapi
    Colorado Rapids gjør sitt andre bytte. Darren Yapi erstattes av Calvin Harris.
    65'
    Straffe til Colorado Rapids
    67'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) bommer på straffe!
    68'
    69'
    Sam Vines
    Colorado Rapids fosser forover og Sam Vines fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    Inn: Cody Baker
    Ut: Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) erstattes av Cody Baker.
    72'
    Inn: Kevin Cabral
    Ut: Keegan Rosenberry
    Bytte for Colorado Rapids. Kevin Cabral kommer inn for Keegan Rosenberry på Lumen Field.
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Cody Baker får behandling for en skade på banen.
    79'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Jordan Morris
    Seattle Sounders bytter ut Jordan Morris med Danny Musovski. Dette er det tredje byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Alex Roldan
    Seattle Sounders gjør sitt fjerde bytte. Alex Roldan erstattes av Danny Leyva.
    80'
    Inn: Yeimar Gomez Andrade
    Ut: Xavier Arreaga
    Seattle Sounders bytter ut Xavier Arreaga med Yeimar Gomez Andrade.
    81'
    Cody Baker er tilbake i kampen igjen.
    81'
    81'
    Cole Bassett
    Colorado Rapids angriper. Cole Bassett får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Offside! Danny Musovski (Seattle Sounders) er alene igjennom, men dommer Trevor Wiseman ser at linjemannen er oppe med flagget.
    83'
    84'
    Moise Bombito
    Sjanse i Seattle! Moise Bombito (Colorado Rapids) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    85'
    85'
    Kevin Cabral
    Kevin Cabral (Colorado Rapids) header mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    Kan Colorado Rapids utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    Danny Leyva
    Dommer Trevor Wiseman viser Danny Leyva (Seattle Sounders) det gule kortet.
    86'
    Mål for Colorado Rapids!
    Seattle Sounders 1 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Kevin Cabral
    Mål! Kevin Cabral utligner for Colorado Rapids. Stillingen er dermed 1-1 i Seattle.
    87'
    90'
    Rødt kort til Seattle Sounders
    Raul Ruidiaz fra Seattle Sounders er ikke på banen for øyeblikket, men får et rødt kort!
    90'
    90'+2
    Kevin Cabral (Colorado Rapids) får et gult kort av dommer Trevor Wiseman.
    90'+2
    Danny Leyva (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    90'+3
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor Colorado Rapids-området.
    90'+3
    90'+6
    Calvin Harris
    Målsjanse til Colorado Rapids! Calvin Harris treffer mål, men keeper redder.
    90'+6
    90'+6
    Trevor Wiseman tildeler Colorado Rapids en corner. Oliver Larraz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.