Frispark til CF Montreal på halvdelen til Seattle Sounders.
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Jackson Ragen
    Mål! Raul Ruidiaz gir Seattle Sounders ledelsen 1-0 i Seattle. Jackson Ragen var nest sist på ballen.
    20'
    VAR sjekker om det er straffe til Seattle Sounders
    25'
    Dommeren dømmer straffe til Seattle Sounders
    26'
    Straffe til Seattle Sounders
    26'
    Gult kort til CF Montreal
    Joel Waterman
    Dommeren gir Joel Waterman (CF Montreal) et gult kort.
    26'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Seattle Sounders 2 - 0 CF Montreal
    Mål! Raul Ruidiaz øker Seattle Sounderss ledelse til 2-0 etter et straffespark på Lumen Field.
    27'
    29'
    Nathan-Dylan Saliba
    Sjanse i Seattle! Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    34'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    38'
    Enzo Joaquin Sosa Romanuk
    CF Montreal avanserer forover og Enzo Joaquin Sosa Romanuk kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    38'
    38'
    Hjørnespark til CF Montreal
    38'
    I Seattle slår Mathieu Choiniere en corner fra venstre.
    39'
    40'
    41'
    Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Frispark Seattle Sounders.
    42'
    Frispark i en god posisjon for CF Montreal!
    45'+4
    Gult kort til Seattle Sounders
    Jackson Ragen
    Jackson Ragen (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+4
    45'+5
    Det blir farlig! Frispark for Seattle Sounders er nær straffområde.
    45'+7
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til CF Montreal.
    46'
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Jackson Ragen avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Seattle Sounders 3 - 0 CF Montreal
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Cristian Roldan
    Mål! Jordan Morris øker ledelsen til 3-0. Cristian Roldan sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Josef Martinez (CF Montreal) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    52'
    53'
    Andre gule kort til CF Montreal
    Utvisning! Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    53'
    Josh Atencio
    Seattle Sounders fosser forover og Josh Atencio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Albert Rusnak
    Sjanse til Seattle Sounders! Albert Rusnak er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Raul Ruidiaz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    56'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Victor Wanyama
    Ut: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    Matias Fernando Coccaro Ferreira (CF Montreal) erstattes av Victor Wanyama.
    58'
    59'
    Målsjanse på Lumen Field! Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    62'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    65'
    Inn: Mason Toye
    Ut: Josef Martinez
    Laurent Courtois gjør dagens andre bytte i Seattle, når han tar ut Josef Martinez og setter inn Mason Toye.
    68'
    Inn: Rida Zouhir
    Ut: Samuel Piette
    CF Montreal gjør sitt tredje bytte. Samuel Piette erstattes av Rida Zouhir.
    68'
    74'
    74'
    Inn: Joao Paulo
    Ut: Josh Atencio
    Bytte for Seattle Sounders. Joao Paulo kommer inn for Josh Atencio på Lumen Field.
    78'
    Inn: Xavier Arreaga
    Ut: Jackson Ragen
    Seattle Sounders bytter ut Jackson Ragen med Xavier Arreaga. Dette er det tredje byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Jordan Morris
    Seattle Sounders bytter ut Jordan Morris med Danny Musovski.
    79'
    79'
    Inn: Sunusi Ibrahim
    Ut: Mathieu Choiniere
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Sunusi Ibrahim, mens Mathieu Choiniere tar plass på benken.
    80'
    Inn: Gabriele Corbo
    Ut: Joel Waterman
    Laurent Courtois (CF Montreal) gjør sitt femte bytte for dagen. Gabriele Corbo erstatter Joel Waterman.
    80'
    Seattle Sounders 4 - 0 CF Montreal
    Mål: Alex Roldan
    Målgivende: Albert Rusnak
    I Seattle øker Seattle Sounders ledelsen til 4-0 takket være et mål av Alex Roldan. Det er en fin assist fra Albert Rusnak.
    81'
    88'
    Inn: Dylan Teves
    Ut: Cristian Roldan
    Seattle Sounders gjør sitt femte bytte. Cristian Roldan erstattes av Dylan Teves.
    88'
    90'+1
    Danny Musovski
    Danny Musovski (Seattle Sounders) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Rida Zouhir
    Dommer Filip Dujic gir Rida Zouhir (CF Montreal) et gult kort.
    90'+2
    90'+3
    George Campbell
    George Campbell (CF Montreal) får et gult kort av dommer Filip Dujic.
    90'+3
    Seattle Sounders 5 - 0 CF Montreal
    Mål: Dylan Teves
    Målgivende: Danny Musovski
    Seattle Sounders går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Dylan Teves. Flott spill fra Danny Musovski før målet.