Rafael Santos signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Seattle slår Pedro De La Vega en corner fra høyre.
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    Nouhou Tolo
    17'
    Nouhou Tolo
    Seattle Sounders angriper. Nouhou Tolo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Rafael Santos tildeler Seattle Sounders en corner. Pedro De La Vega sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    21'
    Frispark Austin FC.
    21'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Xavier Arreaga
    Xavier Arreaga (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Rafael Santos.
    22'
    Jackson Ragen
    Målsjanse! Jackson Ragen (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Pedro De La Vega (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    25'
    Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    25'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Rafael Santos signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Pedro De La Vega (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    32'
    32'
    Målsjanse på Lumen Field! Jackson Ragen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    36'
    Skade: Austin FC
    38'
    Tilbake fra skade: Austin FC
    41'
    Rafael Santos tildeler Seattle Sounders en corner. Pedro De La Vega sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    44'
    Rafael Santos signaliserer et frispark til Austin FC.
    44'
    45'+1
    Frispark Seattle Sounders.
    45'+4
    46'
    47'
    48'
    Gult kort til Austin FC
    Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Dommer Rafael Santos gir Jhojan Manuel Valencia Jimenez (Austin FC) et gult kort.
    48'
    Seattle Sounders angriper i Seattle, men blir avblåst for offside.
    51'
    Josh Atencio
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Josh Atencio fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    57'
    57'
    Det blir farlig! Frispark for Seattle Sounders er nær straffområde.
    57'
    Zan Kolmanic
    Dommer Rafael Santos viser Zan Kolmanic (Austin FC) det gule kortet.
    57'
    Alexander Ring
    Dommeren gir Alexander Ring (Austin FC) et gult kort.
    58'
    Dommer Rafael Santos venter med å sette i gang spillet fordi Pedro De La Vega ligger nede.
    62'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Pedro De La Vega
    Pedro De La Vega (Seattle Sounders) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Raul Ruidiaz.
    63'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Raul Ruidiaz avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Diego Rubio
    Josh Wolff (Austin FC) gjør sitt første bytte for dagen. Gyasi Zardes erstatter Diego Rubio.
    66'
    Inn: Ethan Finlay
    Ut: Jader Obrian
    Josh Wolff gjør dagens andre bytte i Seattle, når han tar ut Jader Obrian og setter inn Ethan Finlay.
    66'
    Alex Roldan (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    68'
    68'
    Alex Roldan (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    68'
    Obed Vargas
    Obed Vargas (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    68'
    70'
    Austin FC angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Guilherme Biro
    Ut: Zan Kolmanic
    Austin FC gjør sitt tredje bytte. Zan Kolmanic erstattes av Guilherme Biro.
    71'
    72'
    74'
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Seattle Sounders
    75'
    Ingen straffe til Seattle Sounders
    76'
    76'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    77'
    77'
    78'
    Leo Chu
    Sjanse i Seattle! Leo Chu (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Leo Chu
    Leo Chu (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Leo Chu
    Seattle Sounders bytter ut Leo Chu med Danny Musovski. Dette er det andre byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    82'
    82'
    Jordan Morris
    Jordan Morris (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    83'
    84'
    Inn: Owen Wolff
    Ut: Daniel Pereira
    Bytte for Austin FC. Owen Wolff kommer inn for Daniel Pereira på Lumen Field.
    86'
    Rafael Santos signaliserer et frispark til Austin FC like utenfor Seattle Sounders-området.
    86'
    89'
    Owen Wolff
    Owen Wolff (Austin FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    89'
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    90'+2
    90'+2
    Skudd på mål, Austin FC
    90'+3
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    90'+3
    Emiliano igoni
    Austin FC angriper, men avslutningen til Emiliano igoni går utenfor.
    90'+3
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    90'+5
    90'+6
    90'+7
    90'+7
    90'+7
    90'+7
    90'+8
    90'+8
    Josh Atencio (Seattle Sounders) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.