1-0
Corpas73' (Str.)
2-0
    Jose Requena
    Jose Requena (Villarreal B) avanserer forover på Ipurua Municipal Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    1'
    SD Eibar, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Rodrigo Blazquez Sanchez signaliserer et frispark til Villarreal B på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for SD Eibar på egen banehalvdel.
    2'
    SD Eibar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Eibar fordi Sergio Leon får behandling for en skade på banen.
    14'
    Sergio Leon kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ipurua Municipal Stadium.
    15'
    Unai Vencedor (SD Eibar) løfter inn en corner fra høyre på Ipurua Municipal Stadium.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for SD Eibar er nær straffområde.
    19'
    Ager Aketxe
    Sjanse! SD Eibar avanserer forover, men Ager Aketxe avslutter utenfor.
    20'
    I Eibar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Frispark til Villarreal B på halvdelen til SD Eibar.
    22'
    Gult kort til SD Eibar
    Matheus Pereira
    Matheus Pereira (SD Eibar) mottar sitt første gule kort for dagen på Ipurua Municipal Stadium.
    22'
    SD Eibar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal B.
    23'
    26'
    Stoichkov
    Sjanse i Eibar! Stoichkov (SD Eibar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    Villarreal CF B, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Mario Carreno
    SD Eibar angriper i Eibar. Mario Carreno avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Rodrigo Blazquez Sanchez tildeler SD Eibar en corner. Ager Aketxe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Juan Berrocal
    Juan Berrocal (SD Eibar) kommer til avslutning på Ipurua Municipal Stadium, men headingen blir reddet.
    29'
    29'
    Ager Aketxe
    SD Eibar angriper i Eibar. Ager Aketxe fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    I Eibar slår Unai Vencedor en corner fra venstre.
    32'
    33'
    Gult kort til Villarreal CF B
    Javier Ontiveros
    Dommer Rodrigo Blazquez Sanchez viser Javier Ontiveros (Villarreal B) det gule kortet.
    33'
    Ager Aketxe (SD Eibar) slår en corner fra høyre side på Ipurua Municipal Stadium.
    36'
    36'
    Mål for SD Eibar!
    SD Eibar 1 - 0 Villarreal CF B
    Mål: Sergio Leon
    Målgivende: Matheus Pereira
    Mål! SD Eibar tar ledelsen 1-0 ved Sergio Leon. Det er en fin assist fra Matheus Pereira.
    37'
    Unai Vencedor (SD Eibar) løfter inn en corner fra venstre på Ipurua Municipal Stadium.
    41'
    Rodrigo Blazquez Sanchez tildeler SD Eibar en corner. Unai Vencedor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Villarreal B angriper, men avslutningen til Javier Ontiveros går utenfor.
    44'
    Offside! Sergio Leon (SD Eibar) er alene igjennom, men dommer Rodrigo Blazquez Sanchez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    44'
    I Eibar slår Daniel Esmoris Tasende en corner fra venstre.
    45'
    45'
    Frispark SD Eibar.
    45'+2
    Villarreal B avanserer forover i Eibar. Javier Ontiveros avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Daniel Esmoris Tasende
    Daniel Esmoris Tasende (Villarreal B) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Diego Collado
    Målsjanse! Diego Collado (Villarreal B) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Rodrigo Blazquez Sanchez signaliserer et frispark til Villarreal B.
    54'
    Sjanse til Villarreal B! Javier Ontiveros er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Frispark til SD Eibar på halvdelen til Villarreal B.
    58'
    Jose Requena (Villarreal B) får et gult kort av dommer Rodrigo Blazquez Sanchez.
    58'
    Spillerbytte - SD Eibar
    Inn: Jon Bautista
    Ut: Sergio Leon
    Sergio Leon (SD Eibar) erstattes av Jon Bautista.
    58'
    Målsjanse på Ipurua Municipal Stadium! Mario Carreno fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    60'
    62'
    Jose Requena ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Cristian Gutierrez Vizcaino vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    I Eibar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    SD Eibar slipper å klare seg uten Cristian Gutierrez Vizcaino som kommer tilbake på banen i Eibar.
    64'
    Jose Requena er tilbake i kampen igjen.
    64'
    Spillerbytte - Villarreal CF B
    Inn: Hugo Novoa
    Ut: Diego Collado
    Miguel Alvarez gjør dagens første bytte i Eibar, når han tar ut Diego Collado og setter inn Hugo Novoa.
    67'
    Inn: Andres Ferrari
    Ut: Jose Requena
    Villarreal B bytter ut Jose Requena med Andres Ferrari.
    67'
    Inn: Jorge Pascual Medina
    Ut: Alex Fores
    Bytte for Villarreal B. Jorge Pascual Medina kommer inn for Alex Fores på Ipurua Municipal Stadium.
    67'
    68'
    Inn: Peru Nolaskoain
    Ut: Unai Vencedor
    Joseba Etxeberria (SD Eibar) gjør sitt andre bytte for dagen. Peru Nolaskoain erstatter Unai Vencedor.
    68'
    Inn: Corpas
    Ut: Ager Aketxe
    SD Eibar bytter ut Ager Aketxe med Corpas. Dette er det tredje byttet som Joseba Etxeberria gjør i dagens kamp.
    68'
    Rodrigo Blazquez Sanchez signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    70'
    Straffe til SD Eibar
    72'
    Stefan Lekovic
    Stefan Lekovic (Villarreal B) pådrar seg et gult kort.
    72'
    SD Eibar scorer på straffe!
    SD Eibar 2 - 0 Villarreal CF B
    Mål: Corpas
    Mål! Corpas øker SD Eibars ledelse til 2-0 etter et straffespark på Ipurua Municipal Stadium.
    73'
    Villarreal B tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Javier Ontiveros (Villarreal B) avanserer forover på Ipurua Municipal Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Javier Ontiveros (Villarreal B) løfter inn en corner fra høyre på Ipurua Municipal Stadium.
    77'
    Aitor Gelardo Vegara
    Aitor Gelardo Vegara (Villarreal B) header utenfor.
    77'
    Inn: Navarro Pau
    Ut: Stefan Lekovic
    Bytte for Villarreal B. Navarro Pau kommer inn for Stefan Lekovic på Ipurua Municipal Stadium.
    80'
    Rodrigo Blazquez Sanchez tildeler Villarreal B en corner. Daniel Esmoris Tasende sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    81'
    Inn: Sergio Alvarez
    Ut: Mario Carreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Eibar. Inn kommer Sergio Alvarez, mens Mario Carreno tar plass på benken.
    83'
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Stoichkov
    Joseba Etxeberria (SD Eibar) gjør sitt femte bytte for dagen. Konrad de la Fuente erstatter Stoichkov.
    83'
    Daniel Esmoris Tasende (Villarreal B) slår en corner fra venstre side på Ipurua Municipal Stadium.