I Eibar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Hjørnespark til AD Alcorcon
    6'
    Juan Bravo
    Alcorcon angriper i Eibar. Juan Bravo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    SD Eibar, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    7'
    David Morillas
    Målsjanse! David Morillas (Alcorcon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Alcorcon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til SD Eibar
    12'
    Jose Luis Guzman Mansilla signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    15'
    Ager Aketxe
    Ager Aketxe treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for SD Eibar i Eibar.
    16'
    Ager Aketxe
    Ager Aketxe (SD Eibar) kommer seg fri på Ipurua Municipal Stadium, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Frispark for Alcorcon på egen banehalvdel.
    20'
    Jon Bautista
    Sjanse! SD Eibar avanserer forover, men Jon Bautista avslutter utenfor.
    23'
    Javi Perez
    Javi Perez (Alcorcon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    26'
    27'
    Jose Luis Guzman Mansilla signaliserer et frispark til Alcorcon.
    29'
    Skade: AD Alcorcon
    32'
    Stoichkov
    Stoichkov (SD Eibar) header ballen mot mål, men Alcorcon klarerer.
    33'
    AD Alcorcon, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Tilbake fra skade: AD Alcorcon
    33'
    Spillerbytte - AD Alcorcon
    Inn: Jean-Sylvain Babin
    Ut: David Morillas
    Alcorcon bytter ut David Morillas med Jean-Sylvain Babin. Dette er det første byttet som Mehdi Nafti gjør i dagens kamp.
    35'
    Stoichkov
    I Eibar header Stoichkov (SD Eibar) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Frispark til SD Eibar på halvdelen til Alcorcon.
    41'
    Gult kort til AD Alcorcon
    Víctor Garcia Raja
    Víctor Garcia Raja (Alcorcon) mottar sitt første gule kort for dagen på Ipurua Municipal Stadium.
    41'
    Kan SD Eibar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Stoichkov
    I Eibar får Stoichkov (SD Eibar) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    42'
    42'
    45'
    45'+1
    Iago Lopes
    Dommer Jose Luis Guzman Mansilla gir Iago Lopes (Alcorcon) et gult kort.
    45'+1
    45'+1
    Mål for SD Eibar!
    SD Eibar 1 - 0 AD Alcorcon
    Mål: Jon Bautista
    Målgivende: Alvaro Tejero
    I Eibar tar SD Eibar ledelsen 1-0 etter et mål av Jon Bautista. Alvaro Tejero var nest sist på ballen.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, AD Alcorcon
    45'+4
    SD Eibar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Christian Borrego Isabel
    Dommer Jose Luis Guzman Mansilla viser Christian Borrego Isabel (Alcorcon) det gule kortet.
    54'
    54'
    Andre gule kort til AD Alcorcon
    Iago Lopes
    Iago Lopes (Alcorcon) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Ipurua Municipal Stadium.
    54'
    Inn: Emmanuel Addai
    Ut: Juan Bravo
    Mehdi Nafti (Alcorcon) gjør sitt andre bytte for dagen. Emmanuel Addai erstatter Juan Bravo.
    62'
    Inn: Eric Callis Torrent
    Ut: Fede Vico
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alcorcon. Inn kommer Eric Callis Torrent, mens Fede Vico tar plass på benken.
    62'
    Skudd på mål, SD Eibar
    65'
    65'
    I Eibar slår Matheus Pereira en corner fra venstre.
    66'
    Javi Perez
    Javi Perez (Alcorcon) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Spillerbytte - SD Eibar
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Ager Aketxe
    SD Eibar bytter ut Ager Aketxe med Konrad de la Fuente.
    67'
    Jose Luis Guzman Mansilla signaliserer et frispark til Alcorcon på egen banehalvdel.
    69'
    Emmanuel Addai
    Målsjanse på Ipurua Municipal Stadium! Emmanuel Addai fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Frispark for SD Eibar på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til SD Eibar
    Alvaro Tejero
    Dommeren gir Alvaro Tejero (SD Eibar) et gult kort.
    71'
    Frispark til Alcorcon på halvdelen til SD Eibar.
    72'
    Inn: Sergio Alvarez
    Ut: Alvaro Tejero
    Joseba Etxeberria gjør dagens andre bytte i Eibar, når han tar ut Alvaro Tejero og setter inn Sergio Alvarez.
    73'
    Inn: Corpas
    Ut: Stoichkov
    Bytte for SD Eibar. Corpas kommer inn for Stoichkov på Ipurua Municipal Stadium.
    73'
    Alcorcon angriper i Eibar. Christian Borrego Isabel fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    I Eibar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Inn: Dyego Sousa
    Ut: Christian Borrego Isabel
    Alcorcon gjør sitt fjerde bytte. Christian Borrego Isabel erstattes av Dyego Sousa.
    77'
    Inn: Edu Llorente
    Ut: Víctor Garcia Raja
    Alcorcon bytter ut Víctor Garcia Raja med Edu Llorente. Dette er det femte byttet som Mehdi Nafti gjør i dagens kamp.
    77'
    Alcorcon fosser forover og Emmanuel Addai fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    79'
    Cristian Gutierrez Vizcaino
    Cristian Gutierrez Vizcaino (SD Eibar) kommer til en målsjanse på Ipurua Municipal Stadium, men klarer ikke å score.
    80'
    81'
    Jose Luis Guzman Mansilla tildeler Alcorcon en corner. Pedro Mosquera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Eric Callis Torrent
    Alcorcon angriper, men avslutningen til Eric Callis Torrent går utenfor.
    82'
    Inn: Sergio Leon
    Ut: Jon Bautista
    Bytte for SD Eibar. Sergio Leon kommer inn for Jon Bautista på Ipurua Municipal Stadium.
    83'
    Inn: Unai Vencedor
    Ut: Mario Carreno
    Joseba Etxeberria (SD Eibar) gjør sitt femte bytte for dagen. Unai Vencedor erstatter Mario Carreno.
    84'
    85'
    Pedro Mosquera (Alcorcon) slår en corner fra høyre side på Ipurua Municipal Stadium.
    86'
    Straffe til SD Eibar
    88'
    SD Eibar scorer på straffe!
    SD Eibar 2 - 0 AD Alcorcon
    Mål: Corpas
    Corpas banker inn et straffespark på Ipurua Municipal Stadium! SD Eibar øker dermed ledelsen til 2-0.