Målsjanse! Jhon Jairo Cifuentes Vergara (SD Aucas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Det blir farlig! Frispark for SD Aucas er nær straffområde.
    Pablo Castro
    Dommer Jose Argote viser Pablo Castro (Flamengo RJ) det gule kortet.
    9'
    Romulo Otero
    SD Aucas fosser forover og Romulo Otero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Flamengo RJ, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Offside! Romulo Otero blir vinket av og SD Aucas må dermed bygge opp et nytt angrep.
    12'
    Jose Argote tildeler Flamengo RJ en corner. Marinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Jose Argote signaliserer et frispark til Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    13'
    Marinho (Flamengo RJ) slår en corner fra høyre side på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda.
    16'
    SD Aucas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    I Quito har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    19'
    Frispark for Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    22'
    Gabriel Barbosa
    Gabriel Barbosa (Flamengo RJ) avanserer forover på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    SD Aucas, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Jhonny Raul Quinonez Ruiz
    SD Aucas angriper. Jhonny Raul Quinonez Ruiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    En av SD Aucass spillere blir avblåst for offside.
    25'
    Flamengo RJ angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    Carlos Andres Cuero Quinonez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    SD Aucas angriper, men Carlos Andres Cuero Quinonez vinkes av for offside.
    29'
    Carlos Andres Cuero Quinonez er tilbake på banen igjen.
    29'
    32'
    Marinho
    Flamengo RJ angriper i Quito. Marinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Erick Castillo (SD Aucas) vinkes av for offside i Quito.
    37'
    Marinho (Flamengo RJ) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda.
    37'
    37'
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal (Flamengo RJ) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda.
    37'
    Mål for Flamengo RJ!
    SD Aucas 0 - 1 Flamengo RJ
    Mål: Matheus Franca
    Målgivende: Pablo Castro
    Mål! Flamengo RJ tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Matheus Franca på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda. Det er en fin assist fra Pablo Castro.
    39'
    Gult kort til SD Aucas
    Luis David Canga Sanchez
    Luis David Canga Sanchez (SD Aucas) får et gult kort av dommer Jose Argote.
    40'
    Frispark Flamengo RJ.
    40'
    Frispark til Flamengo RJ på halvdelen til SD Aucas.
    44'
    Edison Armando Caicedo Castro
    SD Aucas angriper, men avslutningen til Edison Armando Caicedo Castro går utenfor.
    45'
    Frispark SD Aucas.
    46'
    Jose Argote signaliserer et frispark til SD Aucas på egen banehalvdel.
    47'
    Hjørnespark til SD Aucas
    48'
    50'
    Sjanse i Quito! Jhon Jairo Cifuentes Vergara (SD Aucas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Matheus Franca
    Sjanse! Flamengo RJ avanserer forover, men Matheus Franca avslutter utenfor.
    53'
    53'
    Jhon Jairo Cifuentes Vergara (SD Aucas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    54'
    Jhonny Raul Quinonez Ruiz (SD Aucas) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    54'
    54'
    Wesley Franca
    Dommeren gir Wesley Franca (Flamengo RJ) et gult kort.
    57'
    Mål for SD Aucas!
    SD Aucas 1 - 1 Flamengo RJ
    Mål: Erick Castillo
    Målgivende: Romulo Otero
    Erick Castillo utligner til 1-1 på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda. Romulo Otero var nest sist på ballen.
    58'
    Gabriel Barbosa (Flamengo RJ) kommer til en målsjanse på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - Flamengo RJ
    Inn: Guillermo Varela
    Ut: Wesley Franca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Flamengo RJ. Inn kommer Guillermo Varela, mens Wesley Franca tar plass på benken.
    61'
    Inn: Gerson
    Ut: Arturo Vidal
    Flamengo RJ bytter ut Arturo Vidal med Gerson. Dette er det andre byttet som Vitor Pereira gjør i dagens kamp.
    61'
    Edison Fernando Vega Obando
    Dommer Jose Argote gir Edison Fernando Vega Obando (SD Aucas) et gult kort.
    61'
    Inn: Ayrton Lucas
    Ut: Marinho
    Vitor Pereira (Flamengo RJ) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ayrton Lucas erstatter Marinho.
    61'
    Roberto Javier Ordonez Ayovi
    SD Aucas avanserer forover i Quito. Roberto Javier Ordonez Ayovi avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Spillerbytte - SD Aucas
    Inn: Roberto Javier Ordonez Ayovi
    Ut: Jhon Jairo Cifuentes Vergara
    Bytte for SD Aucas. Roberto Javier Ordonez Ayovi kommer inn for Jhon Jairo Cifuentes Vergara på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda.
    62'
    64'
    Målet til SD Aucas sjekkes av VAR
    68'
    Erick Castillo
    Dommer Jose Argote gir Erick Castillo (SD Aucas) et gult kort.
    69'
    Målet til SD Aucas blir annullert
    70'
    72'
    73'
    73'
    74'
    75'
    Inn: Michael Carcelen
    Ut: Edison Fernando Vega Obando
    Cesar Alejandro Farias Acosta gjør dagens andre bytte i Quito, når han tar ut Edison Fernando Vega Obando og setter inn Michael Carcelen.
    75'
    Inn: Angelo Javier Mina Jara
    Ut: Edison Armando Caicedo Castro
    SD Aucas gjør sitt tredje bytte. Edison Armando Caicedo Castro erstattes av Angelo Javier Mina Jara.
    75'
    Frispark til SD Aucas på halvdelen til Flamengo RJ.
    76'
    76'
    Skudd utenfor mål, Flamengo RJ
    77'
    78'
    79'
    Inn: Pedro
    Ut: Everton Ribeiro
    Flamengo RJ bytter ut Everton Ribeiro med Pedro.
    80'
    81'
    81'
    Inn: Jordan Rezabala
    Ut: Erick Castillo
    Cesar Alejandro Farias Acosta gjør dagens fjerde bytte i Quito, når han tar ut Erick Castillo og setter inn Jordan Rezabala.
    82'
    Inn: Luis Angel Cano Quintana
    Ut: Pedro Pablo Perlaza Caicedo
    Pedro Pablo Perlaza Caicedo (SD Aucas) erstattes av Luis Angel Cano Quintana.
    82'
    Gabriel Barbosa (Flamengo RJ) header ballen mot mål, men SD Aucas klarerer.
    83'
    83'
    Inn: Everton
    Ut: Matheus Franca
    Flamengo RJ gjør sitt femte bytte. Matheus Franca erstattes av Everton.
    83'
    SD Aucas 2 - 1 Flamengo RJ
    Mål: Roberto Javier Ordonez Ayovi
    Roberto Javier Ordonez Ayovi setter ballen i nettet og SD Aucas leder nå 2-1.
    85'
    Gabriel Barbosa (Flamengo RJ) prøver å heade ballen i mål på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda, men mislykkes.
    88'
    88'
    Hjørnespark til Flamengo RJ
    89'
    Skudd på mål, Flamengo RJ
    89'
    89'
    Everton (Flamengo RJ) slår en corner fra venstre side på Estadio Gonzalo Pozo Ripalda.