Hei og velkommen til denne live-dekningen av Champions League-åttedelsfinalen mellom Schalke og Manchester City.
    Lagene er på vei inn.
    MANCHESTER CITY (4-3-3): Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Laporte - De Bruyne, Gundogan, D. Silva - Sterling, Aguero, B. Silva.
    SCHALKE (5-4-1): Fährmann - Mendyl, Bruma, Nastasic, Oczipka, Sane - Caligiuri, Bentaleb, Serdar, McKennie - Uth.
    Hjemmelaget har Nubel, Rudy, Kutucu, Harit, Matondo, Burgstaller og Skrzybski på benken. Gjestene stiller med Muric, Danilo, Kompany, Sane, Mahrez, Zinchenko og Foden på sin benk.
    John Stones og Gabriel Jesus er ikke med i troppen til Manchester City. De to skal slite med muskulære problemer, og det tas ingen sjanser der med et tett kampprogram. Vincent Kompany er tilbake fra skade, men starter på benken.
    Schalke mangler Alessandro Schöpen og Benjamin Stambouli som begge er skadet.
    Schalke ligger på 14. plass i Bundesliga med bare 23 poeng på 22 kamper. Langt bedre går det for Manchester City i hjemlig liga. De leder med 65 poeng på 27 kamper, men Liverpool har like mange poeng på plassen bak med en kamp mindre spilt.
    Derfor er det en stor opptur for de tyske vertene at de tok seg videre fra gruppespillet i Champions League. De ble nummer to i sin relativt enkle gruppe etter 11 poeng på seks kamper - bak Porto og foran Galatasaray og Lokomotiv Moskva.
    Manchester City vant sin gruppe med 13 poeng. De tok seg videre sammen med Lyon som ble nummer to i gruppen. Shakhtar Donetsk og Hoffenheim røk ut fra den gruppen.
    Carlos del Cerro er kveldens dommer. Kampstart om 40 minutter!
    Da er lagene på vei ut av spillertunnellen og avspark på Veltins-Arena er ikke langt unna.
    Da er vi i gang! Schalke starter med å slå langt.
    1'
    Det blir ingen trussel. City rydder enkelt unna, og gjestene, som er store favoritter i denne kampen, tar over.
    1'
    Aguero spilles fri og prøver å komme seg gjennom de to Schalke-stopperne. Får ikke kontroll på ballen, men med et litt bedre touch kunne den blitt farlig.
    2'
    Walker spilles gjennom, og forsøker seg på et innlegg fra høyre. Det blir blokkert, men City vinner raskt ballen igjen.
    3'
    Bortelaget har hatt fullstendig kontroll i åpningsminuttene. Schalke har såvidt fått låne ballen.
    4'
    Fernandinho står oppsatt som midtsopper i kveldens formasjon, men skal ha en fri rolle i kveld. Spennende trekk av Guardiola.
    5'
    Sterling slår inn fra venstre, men Nastasic klarerer til hjørnespark.
    5'
    Bentaleb header unna.
    6'
    City vinner raskt igjen ballen, og får frispark midt på Schalkes halvdel når Caligiuri feller Sterling.
    6'
    Kvein de Bruyne og David Silva står klare.
    6'
    City prøver seg på en kort, innøvd variant og det ender med en kjempesjanse! David Silva legger inn til Aguero som header ballen på mål, men Fährmann får bokset unna til et nytt hjørnespark for gjestene.
    7'
    Schalke klarerer først ved første stolpe, det slås inn igjen og Schalke klarerer til nok et hjørnespark.
    8'
    Igjen får vertene klarert, men gjestene vinner raskt ballen og fortsetter det høye presset. Schalke har lagt seg lavt, og City styrer spillet.
    8'
    City får frispark midt på Schalkes halvdel.
    10'
    Slår den kort og roer ned.
    10'
    Sterling spiller vegg med de Bruyne og er på vei inn i 16-meteren, men får ikke kontroll på ballen og det ender med utspill fra Fährmann.
    11'
    City bryter tidlig. Aguero går på skudd, men det går via en Schalke-spiller og ut til nok et hjørnespark.
    12'
    Kort variant denne gangen.
    12'
    Schalke klarerer, men også denne gangen tar City raskt over.
    12'
    Gündogan slår langt på Aguero, men han får ikke kontroll på ballen og hjemmelaget slipper med skrekken.
    13'
    Schalke får låne ball nå, men sliter med å spille seg ut mot City. Kommer seg et stykke ned på gjestenes halvdel, men City får frispark når McKennie er for tøff med Laporte.
    14'
    Nytt frispark til City på egen halvdel. Serdar med en dytt i ryggen på David Silva.
    16'
    Kevin de Bruyne skyter fra rundt 20 meter. Det går rett på Fährmann.
    16'
    City vinner raskt tilbake ballen.
    17'
    Gjestene nærmer seg nå! Sterling legger inn til Aguero som rekker å ta ned ballen før han skyter. Går via en Schalke-spiller og til hjørnespark.
    17'
    Det ender med utspill fra keeper.
    18'
    Mål for Manchester City!
    Schalke 04 0 - 1 Manchester City
    Mål: Sergio Aguero
    Målgivende: David Silva
    Så sitter den for Manchester City! Og det er fortjent. Fährmann med et fryktelig dårlig utspill, og David Silva snapper opp ballen. City kommer to mot en mot Schalke-keeperen, Silva spiller til Aguero som står helt alene i feltet. Han kan enkelt sette ballen i mål.
    18'
    Fryktelige protester fra Schalke-spillerne etter scoringen. En spiller lå nede da scoringen kom, og de mener det skulle vært blåst for frispark før scoringen. Men scoringen er godkjent.
    20'
    Schalke får hjørnespark.
    22'
    Walker header unna.
    23'
    Schalke får en ny sjanse til å slå inn, men det blåses for offside og City tar over.
    23'
    Der skal jo Manchester City score sitt andre! Ny feil i Schalke-forsvaret og David Silva og Sterling kommer igjen to mot en. Silva spiller til Sterling som prøver seg på et veggspill, men pasningen er for svak. Enorme rom og den muligheten burde bortelaget ha utnyttet bedre.
    25'
    Schalke kommer på en god kontring etter Citys mulighet. Det ender med en avslutning, men den går langt til side for målet til Ederson.
    26'
    Bernardo Silva prøver å finne Aguero med et innlegg bak Schalke-forsvaret. Det når ikke argentineren, men City fortsetter å presse høyt og her lukter det flere scoringer.
    28'
    29'
    Fernandinho er først på den, og header unna.
    29'
    Aguero scoret forøvrig sitt aller første Champions League-mål mot nettopp Schalke tilbake i 2008. Da spilte han for Atletico Madrid.
    32'
    City får frispark i god posisjon. David Silva og Kevin de Bruyne står klare fra rundt 20 meter ...
    32'
    de Bruyne går på skudd, men Fährmann har god kontroll.
    33'
    Oi! Så får plutselig Schalke en god mulighet. Et godt skudd fra Caligiuri har god retning, men går via en City-spiller og ut bak mål.
    34'
    Det ser ut som ballen går via armen til en City-spiller ... Blir det VAR her da?
    34'
    Dommer kommuniserer med videodommerne på øret, og skal snakke med begge lags kapteiner nå.
    35'
    Straffe til Schalke 04! Dommer bruker VAR og dømmer straffe etter at hands fra Otamendi. Otamendi får gult kort.
    36'
    Schalke 04 scorer på straffe!
    Schalke 04 1 - 1 Manchester City
    Mål: Nabil Bentaleb
    Han setter den sikkert til venstre for Ederson! Og vi er like langt til tross for at City har hatt et enormt overtak hittil.
    38'
    40'
    Det slås inn i feltet fra de Bruyne, men innlegget er ikke godt nok og Schalke klarerer. City tar nok en gang raskt over igjen.
    40'
    Gult kort til Schalke 04
    Mark Uth
    Uth er for tøff i en duell med Gündogan og får gult kort.
    41'
    Gult kort til Manchester City
    Nicolas Otamendi
    43'
    Ny straffe til Schalke! Fernandinho river ned Sane i feltet på et Schalke-frispark og nok en gang peker dommeren på straffemerket!
    43'
    Fernandinho
    44'
    Schalke 04 2 - 1 Manchester City
    Så har Schalke snudd det! To straffer på få minutter, og hjemmelaget ser ut til å gå inn i garderoben med en 2-1-ledelse mot Manchester City. For en kamp!
    45'
    Det legges til fem minutter.
    45'+1
    David Silva prøver å spille gjennom Aguero, men han presses av Bruma og ballen havner i klypene til Fährmann.
    45'+3
    Manchester City ser ikke spesielt rystet ut etter scoringene. Dominerer fortsatt banespillet mot et Schalke som nå har lagt seg fryktelig lavt.
    45'+4
    Bernando Silva klemmer til fra rundt 16 meter, men avslutningen går et stykke over mål.
    45'+4
    Da er det pause! Manchester City tok oppskriftsmessig ledelsen tidlig ved Sergio Aguero og dominerte de første 40 minuttene, men etter to raske straffer er det Schalke som kan gå i garderoben med den beste følelsen. Vi håper på like mye underholdning i 2. omgang!
    Da er vi i gang igjen!
    46'
    Manchester City går rett i angrep! Kevin de Bruyne kommer seg til et skudd fra god posisjon. Det går via et Schalke-ben og til hjørnespark.
    47'
    Ballen havner hos Sterling på bakre som prøver seg på hel volley. Skuddet lander hos Aguero på fem meter, men han klarer ikke sette ballen i mål. Utspill fra Fährmann.
    48'
    Caligiuri med et godt innlegg bak City-forsvarerne - Uth ser ut til å være først på den, men rekker akkurat ikke frem. Nære for vertene.
    49'
    Aguero på vei inn i Schalkes 16-meter med høy fart, men blir stoppet av to Schalke-forsvarere. Nære for argentineren.
    51'
    Hjemmelaget får frispark innenfor egen 16-meter etter mye klabb og babb i feltet.
    51'
    Aguero skyter fra distanse, men avslutningen går langt utenfor mål.
    53'
    Flere på sosiale medier melder at VAR-skjermen på stadion ikke fungerer, og at det skal være derfor dommeren brukte fire minutter på å dømme straffe i den første situasjonen i første omgang. Han kunne ikke gå og se på skjermen selv. Interessant om det stemmer!
    53'
    Kampbildet hittil er helt likt som i første omgang. Manchester City dominerer og Schalke ligger meget lavt.
    54'
    Lang ball slås mot en Sterling med mye rom på venstre, men han når ikke ballen og det ender med utspill.
    56'
    Gündogan med en suser fra 16 meter! Avslutningen går like utenfor mål.
    56'
    Sterling slår inn fra venstre, men innlegget når ingen City-spillere og Schalke tar over.
    58'
    Tomålsscorer Bentaleb ligger nede og vrir seg i smerte etter en duell.
    59'
    Så ligger McKennie også nede.
    60'
    Bentaleb har kommet seg på beina igjen, men McKennie ligger fortsatt nede. Får behandling, men en i støtteapparatet gir tommel opp til Schalke-treneren.
    60'
    Da er McKennie også på beina igjen.
    61'
    City sliter med å komme seg gjennom et lavtliggende Schalke-lag nå. Om dette står seg seg vil det være en stor skrell for laget som av mange er tippet som en av de største favorittene til å vinne Champions League denne sesongen.
    63'
    Bernardo Silva går ned i feltet og roper på straffe. Dommeren ikke i tvil, og vinker spillet videre.
    63'
    Spillerbytte - Schalke 04
    Inn: Guido Burgstaller
    Ut: Hamza Mendyl
    65'
    de Bruyne prøver å spille gjennom Aguero, men ballen er for lang og det ender med utspill.
    67'
    Andre gule kort til Manchester City
    68'
    Vondt til verre for Manchester City! Otamendi får sitt andre gule etter en duell med Burgstaller og på ta en tidlig dusj.
    68'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: David Silva
    Ut: Vincent Kompany
    69'
    Schalke har spilt seg opp nå, og Manchester City ser rystet ut etter utvisningen.
    72'
    Walker slår inn fra høyre. Finner Sterling motsatt, men han får ikke kontroll på ballen og vertene tar over.
    73'
    City bryter raskt og får frispark i god posisjon! de Bruyne står klar like utenfor 16-meteren.
    73'
    Salif Sane
    Får gult i den situasjonen.
    74'
    Frisparket fra belgieren går via muren og ut til hjørnespark.
    74'
    Fährmann bokser unna.
    75'
    de Bruyne slår inn igjen i retning Aguero på bakre, men den er for høy. Utspill for Schalke.
    75'
    Bernardo Silva skyter fra 16-meter, men skuddet går langt over.
    77'
    Inn: Steven Skrzybski
    Ut: Weston McKennie
    77'
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Sergio Aguero
    Leroy Sane kommer inn til applaus.
    78'
    Manchester City-spillerne virker frustrerte nå. De prøver, prøver og prøver, men klarer ikke komme seg til de store målsjansene. Kan dette faktisk holde for Schalke, da?
    81'
    Schalke spiller seg til en brukbar sjanse. Uth skyter fra hjørnet av 16-meteren, men skuddet blokkeres.
    83'
    City får frispark i god posisjon.
    84'
    Sane står klar fra rundt 25 meter.
    84'
    Schalke 04 2 - 2 Manchester City
    Mål: Leroy Sane
    For en scoring! Den tidligere Schalke-spilleren banker ballen i krysset og da er vi like langt.
    85'
    Inn: Oleksandr Zinchenko
    Ut: Kevin De Bruyne
    87'
    City får hjørnespark.
    89'
    City får nok et hjørnespark!
    90'
    Schalke 04 2 - 3 Manchester City
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Ederson
    Så blir Sterling matchvinner og Manchester City har snudd det! For en kamp!
    90'
    Ederson
    90'+5
    Da er det over! Manchester City vinner til slutt og Raheem Sterling blir den store helten. Takk for følget.