Elversberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Hjørnespark til SC Paderborn
    13'
    Koen Kostons
    Koen Kostons (SC Paderborn) avanserer forover på Benteler-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    SV 07 Elversberg, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark for Elversberg på egen banehalvdel.
    18'
    Elversberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    19'
    Frispark SC Paderborn.
    20'
    I Paderborn slår Aaron Zehnter en corner fra venstre.
    22'
    Adriano Grimaldi
    Adriano Grimaldi (SC Paderborn) header mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    Manuel Feil
    Manuel Feil (Elversberg) kommer seg fri på Benteler-Arena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Wolfgang Haslberger signaliserer et frispark til SC Paderborn på egen banehalvdel.
    28'
    Aaron Zehnter (SC Paderborn) slår en corner fra høyre side på Benteler-Arena.
    33'
    Wolfgang Haslberger tildeler SC Paderborn en corner. Raphael Obermair sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Hugo Vandermersch
    Elversberg angriper, men avslutningen til Hugo Vandermersch går utenfor.
    41'
    Filip Bilbija
    Filip Bilbija (SC Paderborn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Wolfgang Haslberger signaliserer et frispark til SC Paderborn.
    44'
    Paul Wanner
    Målsjanse på Benteler-Arena! Paul Wanner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    SC Paderborn, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Elversberg avanserer forover i Paderborn. Hugo Vandermersch avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Straffe til SV 07 Elversberg
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til SV 07 Elversberg
    51'
    Dommeren dømmer straffe til SV 07 Elversberg
    51'
    SV 07 Elversberg scorer på straffe!
    SC Paderborn 0 - 1 SV 07 Elversberg
    Mål: Carlo Sickinger
    Elversberg går opp i en 0-1 ledelse etter at Carlo Sickinger setter straffesparket sikkert i mål på Benteler-Arena.
    51'
    Mål for SC Paderborn!
    SC Paderborn 1 - 1 SV 07 Elversberg
    Mål: Adriano Grimaldi
    Målgivende: Marcel Hoffmeier
    Adriano Grimaldi (SC Paderborn) utligner med en heading på Benteler-Arena. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Marcel Hoffmeier.
    54'
    Gult kort til SV 07 Elversberg
    Robin Fellhauer
    Dommer Wolfgang Haslberger gir Robin Fellhauer (Elversberg) et gult kort.
    56'
    Frispark til SC Paderborn på halvdelen til Elversberg.
    57'
    Raphael Obermair
    SC Paderborn fosser forover og Raphael Obermair fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    Marcel Hoffmeier
    Sjanse i Paderborn! Marcel Hoffmeier (SC Paderborn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    58'
    Straffe til SC Paderborn
    59'
    Carlo Sickinger
    Carlo Sickinger (Elversberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    SC Paderborn scorer på straffe!
    SC Paderborn 2 - 1 SV 07 Elversberg
    Mål: Raphael Obermair
    Mål! Raphael Obermair gir SC Paderborn ledelsen etter et straffespark. 2-1.
    61'
    Luca Durholtz
    Elversberg angriper i Paderborn. Luca Durholtz fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    SC Paderborn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Gult kort til SC Paderborn
    Raphael Obermair (SC Paderborn) mottar sitt første gule kort for dagen på Benteler-Arena.
    66'
    Elversberg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Paderborn.
    67'
    Dominik Martinovic
    Dominik Martinovic (Elversberg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Wolfgang Haslberger signaliserer et frispark til SC Paderborn like utenfor Elversberg-området.
    68'
    Spillerbytte - SC Paderborn
    Inn: Sirlord Conteh
    Ut: Filip Bilbija
    SC Paderborn bytter ut Filip Bilbija med Sirlord Conteh. Dette er det første byttet som Lukas Kwasniok gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Ilyas Ansah
    Ut: Adriano Grimaldi
    Lukas Kwasniok (SC Paderborn) gjør sitt andre bytte for dagen. Ilyas Ansah erstatter Adriano Grimaldi.
    69'
    Spillerbytte - SV 07 Elversberg
    Inn: Wahidullah Faghir
    Ut: Dominik Martinovic
    Dominik Martinovic (Elversberg) erstattes av Wahidullah Faghir.
    69'
    Frispark for SC Paderborn på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Jannis Heuer
    Ut: Visar Musliu
    Lukas Kwasniok gjør dagens tredje bytte i Paderborn, når han tar ut Visar Musliu og setter inn Jannis Heuer.
    74'
    SC Paderborn 3 - 1 SV 07 Elversberg
    Mål: Sirlord Conteh
    Målgivende: Ilyas Ansah
    I Paderborn øker SC Paderborn ledelsen til 3-1 takket være et mål av Sirlord Conteh. Flott spill fra Ilyas Ansah før målet.
    75'
    Inn: Joseph Boyamba
    Ut: Paul Wanner
    Bytte for Elversberg. Joseph Boyamba kommer inn for Paul Wanner på Benteler-Arena.
    76'
    Målet til SC Paderborn sjekkes av VAR
    77'
    Målet til SC Paderborn blir stående
    77'
    78'
    I Paderborn slår Maurice Neubauer en corner fra høyre.
    82'
    82'
    Wahidullah Faghir
    Dommeren gir Wahidullah Faghir (Elversberg) et gult kort.
    82'
    Inn: David Kinsombi
    Ut: Sebastian Klaas
    SC Paderborn bytter ut Sebastian Klaas med David Kinsombi.
    87'
    Inn: Robert Leipertz
    Ut: Koen Kostons
    Lukas Kwasniok gjør dagens femte bytte i Paderborn, når han tar ut Koen Kostons og setter inn Robert Leipertz.
    87'
    Inn: Lukas Finn Pinckert
    Ut: Hugo Vandermersch
    Horst Steffen (Elversberg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lukas Finn Pinckert erstatter Hugo Vandermersch.
    87'
    Inn: Kevin Koffi
    Ut: Luca Durholtz
    Elversberg gjør sitt fjerde bytte. Luca Durholtz erstattes av Kevin Koffi.
    87'
    Inn: Semih Sahin
    Ut: Jannik Rochelt
    Elversberg bytter ut Jannik Rochelt med Semih Sahin. Dette er det femte byttet som Horst Steffen gjør i dagens kamp.
    87'
    Frispark i en god posisjon for SC Paderborn!
    90'
    Raphael Obermair (SC Paderborn) kommer til en målsjanse på Benteler-Arena, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Ilyas Ansah
    SC Paderborn angriper. Ilyas Ansah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.