Niehoff90'+10
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Koen Kostons
    Koen Kostons (SC Paderborn) avanserer forover på Benteler-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Raphael Obermair (SC Paderborn) løfter inn en corner fra venstre på Benteler-Arena.
    4'
    Hjørnespark til SC Paderborn
    7'
    Hjørnespark til Holstein Kiel
    9'
    Colin Noah Kleine-Bekel
    Colin Noah Kleine-Bekel (Holstein Kiel) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark til Holstein Kiel på halvdelen til SC Paderborn.
    11'
    Patrick Alt signaliserer et frispark til SC Paderborn på egen banehalvdel.
    12'
    SC Paderborn angriper i Paderborn. Koen Kostons avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    15'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    15'
    Holstein Kiel angriper, men Patrick Alt blåser for offside.
    16'
    Mål for Holstein Kiel!
    SC Paderborn 0 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Finn Porath
    Målgivende: Shuto Machino
    Mål! Finn Porath gir Holstein Kiel en 0-1 ledelse. Shuto Machino var nest sist på ballen.
    16'
    Målet til Holstein Kiel sjekkes av VAR
    18'
    Målet til Holstein Kiel blir stående
    18'
    I Paderborn slår Raphael Obermair en corner fra venstre.
    19'
    19'
    Lewis Holtby
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Lewis Holtby går utenfor.
    22'
    I Paderborn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Frispark SC Paderborn.
    29'
    Patrick Alt signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    30'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) kommer seg fri på Benteler-Arena, men avslutningen går utenfor.
    32'
    SC Paderborn 0 - 2 Holstein Kiel
    Mål: Steven Skrzybski
    Målgivende: Lewis Holtby
    Steven Skrzybski øker Holstein Kiels ledelse til 0-2! Det er en fin assist fra Lewis Holtby.
    33'
    33'
    Steven Skrzybski
    Sjanse til Holstein Kiel! Steven Skrzybski er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    SC Paderborn, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Marvin Schulz (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på Benteler-Arena.
    36'
    36'
    Gult kort til SC Paderborn
    Larin Curda
    Dommeren gir Larin Curda (SC Paderborn) et gult kort.
    39'
    40'
    SC Paderborn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark for SC Paderborn på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    I Paderborn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Frisparket tildelt SC Paderborn er farlig nær Holstein Kiels målområde.
    45'+1
    Raphael Obermair
    Raphael Obermair (SC Paderborn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - SC Paderborn
    Inn: Maximilian Rohr
    Ut: Jannis Heuer
    Lukas Kwasniok gjør dagens første bytte i Paderborn, når han tar ut Jannis Heuer og setter inn Maximilian Rohr.
    46'
    Finn Porath
    Holstein Kiel fosser forover og Finn Porath fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    SC Paderborn 0 - 3 Holstein Kiel
    Mål: Marvin Schulz
    Mål! Holstein Kiel øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Marvin Schulz på Benteler-Arena.
    52'
    Adriano Grimaldi
    Adriano Grimaldi (SC Paderborn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Patrick Alt signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    55'
    Finn Porath vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Marko Ivezic
    Ut: Finn Porath
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Marko Ivezic erstatter Finn Porath som sannsynligvis er skadet.
    57'
    Adriano Grimaldi (SC Paderborn) header mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    Inn: Sirlord Conteh
    Ut: Koen Kostons
    SC Paderborn gjør sitt andre bytte. Koen Kostons erstattes av Sirlord Conteh.
    63'
    Inn: Robert Leipertz
    Ut: Raphael Obermair
    Bytte for SC Paderborn. Robert Leipertz kommer inn for Raphael Obermair på Benteler-Arena.
    63'
    Inn: Sebastian Klaas
    Ut: Ilyas Ansah
    SC Paderborn bytter ut Ilyas Ansah med Sebastian Klaas. Dette er det fjerde byttet som Lukas Kwasniok gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Aaron Zehnter
    Ut: Adriano Grimaldi
    Lukas Kwasniok (SC Paderborn) gjør sitt femte bytte for dagen. Aaron Zehnter erstatter Adriano Grimaldi.
    63'
    Stopp i spillet
    Patrick Alt tildeler Holstein Kiel en corner. Lewis Holtby sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'+2
    I Paderborn slår Lewis Holtby en corner fra venstre.
    74'+3
    Skudd utenfor mål, Holstein Kiel
    75'
    75'
    75'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Marvin Schulz
    Marvin Schulz (Holstein Kiel) får et gult kort av dommer Patrick Alt.
    75'+5
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Inn: Marco Komenda
    Ut: Tom Rothe
    Tom Rothe (Holstein Kiel) erstattes av Marco Komenda.
    79'
    Patrick Alt signaliserer et frispark til SC Paderborn.
    79'
    81'
    Larin Curda ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    82'
    Larin Curda er på beina igjen og fortsetter kampen på Benteler-Arena.
    83'
    Patrick Alt tildeler SC Paderborn en corner. Aaron Zehnter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Filip Bilbija
    I Paderborn header Filip Bilbija (SC Paderborn) mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    En av SC Paderborns spillere går i offside.
    86'
    Det blir farlig! Frispark for SC Paderborn er nær straffområde.
    88'
    Inn: Joshua Mees
    Ut: Steven Skrzybski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Joshua Mees, mens Steven Skrzybski tar plass på benken.
    89'
    Inn: Niklas Niehoff
    Ut: Shuto Machino
    Holstein Kiel bytter ut Shuto Machino med Niklas Niehoff.
    89'
    Inn: Lasse Rosenboom
    Ut: Timo Becker
    Marcel Rapp gjør dagens femte bytte i Paderborn, når han tar ut Timo Becker og setter inn Lasse Rosenboom.
    89'
    Rødt kort til SC Paderborn
    Martin Ens
    SC Paderborn må klare seg uten Martin Ens etter at han får et direkte rødt kort!
    90'+1
    Kan Holstein Kiel utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Benteler-Arena.