Banza57' (Str.)
1-0
2-0
3-0
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Braga en corner. Joao Moutinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Cristian Borja
    Braga fosser forover og Cristian Borja fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Estrela Amadora, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    En av Bragas spillere går i offside.
    7'
    Estrela Amadora fosser fremover, men Helder Miguel Azevedo Malheiro blåser for offside på Braga Municipal.
    8'
    Leo Jaba
    Estrela Amadora angriper i Braga. Leo Jaba fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Sjanse! Braga avanserer forover, men Cristian Borja avslutter utenfor.
    10'
    Frispark til Braga på halvdelen til Estrela Amadora.
    12'
    Cristian Borja (Braga) slår en corner fra høyre side på Braga Municipal.
    13'
    En av Bragas spillere blir avblåst for offside på Braga Municipal.
    13'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    14'
    Roger Fernandes
    Roger Fernandes (Braga) prøver å heade ballen i mål på Braga Municipal, men mislykkes.
    16'
    16'
    Frispark for Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    17'
    Estrela Amadora tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Sjanse til Braga! Roger Fernandes er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    Frispark Braga.
    22'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Braga.
    23'
    I Braga har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Ricardo Horta ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Bruma
    Ut: Ricardo Horta
    Bruma (Braga) erstatter Ricardo Horta som ser ut til å måtte forlate Braga Municipal med en skade.
    29'
    I Braga slår Ruben Lima en corner fra høyre.
    31'
    32'
    Cristian Borja (Braga) kommer til en målsjanse på Braga Municipal, men klarer ikke å score.
    32'
    Braga tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Kan Braga utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    En av Bragas spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Braga angriper, men Helder Miguel Azevedo Malheiro blåser for offside.
    36'
    38'
    Ruben Lima (Estrela Amadora) løfter inn en corner fra høyre på Braga Municipal.
    39'
    Roger Fernandes (Braga) kommer seg fri på Braga Municipal, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Ronaldo Rodrigues Tavares
    Estrela Amadora avanserer forover i Braga. Ronaldo Rodrigues Tavares avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    42'
    43'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Braga en corner. Roger Fernandes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Sjanse i Braga! Cristian Borja (Braga) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    45'+3
    Joao Moutinho (Braga) slår en corner fra høyre side på Braga Municipal.
    45'+3
    46'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Braga på egen banehalvdel.
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Estrela Amadora
    48'
    Ingen straffe til Estrela Amadora
    50'
    52'
    Straffe til SC Braga
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til SC Braga
    55'
    Dommeren dømmer straffe til SC Braga
    57'
    SC Braga scorer på straffe!
    SC Braga 1 - 0 Estrela Amadora
    Mål: Simon Banza
    Mål! Braga får et straffespark som Simon Banza setter i mål på Braga Municipal. Stillingen er dermed 1-0.
    57'
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro venter med å sette i gang spillet fordi Vitor Carvalho ligger nede.
    63'
    Spillerbytte - Estrela Amadora
    Inn: Jean Felipe
    Ut: Nanu
    Estrela Amadora bytter ut Nanu med Jean Felipe. Dette er det første byttet som Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Nilton
    Ut: Pedro Mendes
    Sergio Agostinho de Oliveira Vieira (Estrela Amadora) gjør sitt andre bytte for dagen. Nilton erstatter Pedro Mendes.
    64'
    Inn: Rodrigo Zalazar
    Ut: Vitor Carvalho
    Vitor Carvalho (Braga) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Rodrigo Zalazar Martinez.
    65'
    66'
    Nilton
    Nilton (Estrela Amadora) kommer seg fri på Braga Municipal, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Gult kort til SC Braga
    Joe Mendes
    Josafat Mendes (Braga) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Jean Felipe (Estrela Amadora) løfter inn en corner fra venstre på Braga Municipal.
    70'
    Skudd utenfor mål, Estrela Amadora
    70'
    Rodrigo Zalazar
    Braga angriper i Braga. Rodrigo Zalazar Martinez fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Rodrigo Zalazar Martinez (Braga) slår en corner fra venstre side på Braga Municipal.
    75'
    76'
    Inn: Kikas
    Ut: Ronaldo Rodrigues Tavares
    Ronaldo Rodrigues Tavares (Estrela Amadora) erstattes av Kikas.
    76'
    Inn: Andre Luiz
    Ut: Regis Ndo
    Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør dagens fjerde bytte i Braga, når han tar ut Regis Ndo og setter inn Andre Luiz.
    76'
    79'
    Inn: Victor Gomez
    Ut: Joe Mendes
    Braga bytter ut Josafat Mendes med Victor Gomez.
    79'
    Inn: Alvaro Djalo Dias Fernandes
    Ut: Abel Ruiz
    Braga gjør sitt fjerde bytte. Abel Ruiz erstattes av Alvaro Djalo Dias Fernandes.
    79'
    Inn: Leonel Bucca
    Ut: Pedro Sa
    Pedro Sa (Estrela Amadora) erstattes av Leonel Bucca.
    79'
    Frispark Estrela Amadora.
    80'
    Frispark for Braga på egen banehalvdel.
    81'
    Gult kort til Estrela Amadora
    Leonel Bucca
    Leonel Bucca (Estrela Amadora) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Braga angriper i Braga, men blir avblåst for offside.
    82'
    Simon Banza
    Dommeren gir Simon Banza (Braga) et gult kort.
    82'
    Jean Felipe
    Jean Felipe (Estrela Amadora) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Mål for SC Braga!
    SC Braga 2 - 0 Estrela Amadora
    Mål: Bruma
    Målgivende: Rodrigo Zalazar
    Bruma setter ballen i mål og øker Bragas ledelse til 2-0 i Braga. Flott spill fra Rodrigo Zalazar Martinez før målet.
    84'
    87'
    Braga angriper, men blir avblåst for offside.
    88'
    89'
    Frispark til Estrela Amadora på halvdelen til Braga.
    89'
    Roger Fernandes (Braga) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+3
    SC Braga 3 - 0 Estrela Amadora
    Mål: Roger Fernandes
    Mål! Roger Fernandes øker Bragas ledelse til 3-0 på Braga Municipal.
    90'+3
    Alvaro Djalo Dias Fernandes
    Målsjanse på Braga Municipal! Alvaro Djalo Dias Fernandes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+7
    90'+7
    90'+7
    Frispark i en god posisjon for Estrela Amadora!
    90'+8
    SC Braga, prøver et skudd, men det reddes
    90'+9
    Jean Felipe
    Jean Felipe (Estrela Amadora) avanserer forover på Braga Municipal. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.