1-0
310
307
    Matteo Marchetti tildeler Sassuolo en corner. Armand Lauriente sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Armand Lauriente (Sassuolo) løfter inn en corner fra venstre på Mapei Stadium.
    15'
    Luca Lipani
    Målsjanse på Mapei Stadium! Luca Lipani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Lautaro Martinez
    Målsjanse! Lautaro Martinez (Inter) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Sassuolo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Mål for Sassuolo!
    Sassuolo 1 - 0 Inter
    Mål: Armand Lauriente
    Målgivende: Josh Doig
    Mål! Sassuolo tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Armand Lauriente på Mapei Stadium. Det er en fin assist fra Josh Doig.
    20'
    Inter angriper i Reggio Emilia, men blir avblåst for offside.
    24'
    Denzel Dumfries
    Inter avanserer forover i Reggio Emilia. Denzel Dumfries avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    27'
    Alexis Sanchez
    Sjanse i Reggio Emilia! Alexis Sanchez (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Inter fosser fremover, men Matteo Marchetti blåser for offside på Mapei Stadium.
    31'
    Inter angriper, men avslutningen til Lautaro Martinez går utenfor.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Reggio Emilia fordi Davide Frattesi får behandling for en skade på banen.
    36'
    Davide Frattesi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Reggio Emilia.
    37'
    Frispark Inter.
    38'
    Frispark til Inter på halvdelen til Sassuolo.
    39'
    Denzel Dumfries (Inter) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Alexis Sanchez (Inter) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    43'
    Stefan De Vrij
    Stefan De Vrij (Inter) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Målet til Inter sjekkes av VAR
    45'+2
    Målet til Inter blir annullert
    45'+3
    Offside! Lautaro Martinez blir vinket av og Inter må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'+4
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Sassuolo.
    49'
    Frispark til Sassuolo på halvdelen til Inter.
    50'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Sassuolo på egen banehalvdel.
    53'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Inter.
    54'
    55'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Inter like utenfor Sassuolo-området.
    57'
    Inter fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Daniel Boloca
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Davide Ballardini (Sassuolo) gjør sitt første bytte for dagen. Daniel Boloca erstatter Kristian Thorstvedt.
    59'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Juan Cuadrado
    Ut: Denzel Dumfries
    Inter gjør sitt første bytte. Denzel Dumfries erstattes av Juan Cuadrado.
    60'
    Inn: Marko Arnautovic
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    Inter bytter ut Henrikh Mkhitaryan med Marko Arnautovic.
    60'
    I Reggio Emilia slår Alexis Sanchez en corner fra venstre.
    65'
    Inn: Tajon Buchanan
    Ut: Alessandro Bastoni
    Alessandro Bastoni (Inter) erstattes av Tajon Buchanan.
    69'
    Inn: Nicolo Barella
    Ut: Davide Frattesi
    Bytte for Inter. Nicolo Barella kommer inn for Davide Frattesi på Mapei Stadium.
    69'
    Inn: Pedro Obiang
    Ut: Luca Lipani
    Sassuolo bytter ut Luca Lipani med Pedro Obiang. Dette er det andre byttet som Davide Ballardini gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    74'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Kristjan Asllani
    Simone Inzaghi gjør dagens femte bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Kristjan Asllani og setter inn Davy Klaassen.
    74'
    En av Inters spillere blir avblåst for offside på Mapei Stadium.
    75'
    Frispark Sassuolo.
    76'
    Matteo Marchetti tildeler Inter en corner. Alexis Sanchez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Alexis Sanchez (Inter) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    79'
    I Reggio Emilia slår Alexis Sanchez en corner fra høyre.
    82'
    En av Inters spillere går i offside.
    84'
    Inter angriper, men blir avblåst for offside.
    85'
    Inn: Filippo Missori
    Ut: Jeremy Toljan
    Davide Ballardini (Sassuolo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Filippo Missori erstatter Jeremy Toljan.
    86'
    Inn: Uros Racic
    Ut: Matheus Henrique
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sassuolo. Inn kommer Uros Racic, mens Matheus Henrique tar plass på benken.