56

Det blir farlig! Frispark for Empoli er nær straffområde.
    3'
    Razvan Marin
    Målsjanse på Mapei Stadium! Razvan Marin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Empoli på egen banehalvdel.
    6'
    Armand Lauriente
    Armand Lauriente (Sassuolo) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Empoli på egen banehalvdel.
    8'
    Frisparket tildelt Empoli er farlig nær Sassuolos målområde.
    10'
    Gult kort til Sassuolo
    Daniel Boloca
    Dommeren gir Daniel Boloca (Sassuolo) et gult kort.
    10'
    Mål for Empoli!
    Sassuolo 0 - 1 Empoli
    Mål: Sebastiano Luperto
    Målgivende: Razvan Marin
    Empoli tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Sebastiano Luperto. Flott spill fra Razvan Marin før målet.
    11'
    Spillet på Mapei Stadium er stoppet midlertidig fordi Sebastiano Luperto ligger nede.
    12'
    Sebastiano Luperto kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mapei Stadium.
    13'
    Matheus Henrique
    Matheus Henrique (Sassuolo) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Frispark Sassuolo.
    18'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Sassuolo like utenfor Empoli-området.
    19'
    Armand Lauriente (Sassuolo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Målet til Empoli sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Empoli blir annullert
    24'
    Sassuolo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Sassuolo angriper i Reggio Emilia. Armand Lauriente fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Armand Lauriente (Sassuolo) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    34'
    Gian Marco Ferrari
    Gian Marco Ferrari (Sassuolo Calcio) kommer till avslut men nickar utanför.
    34'
    Youssef Maleh
    Sjanse i Reggio Emilia! Youssef Maleh (Empoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Frispark til Sassuolo på halvdelen til Empoli.
    42'
    Frispark for Sassuolo på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Empoli.
    45'+1
    Andrea Pinamonti
    Sassuolo angriper i Reggio Emilia. Andrea Pinamonti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Nedim Bajrami
    Ut: Daniel Boloca
    Sassuolo gjør sitt første bytte. Daniel Boloca erstattes av Nedim Bajrami.
    46'
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    50'
    Josh Doig
    Josh Doig (Sassuolo) avanserer forover på Mapei Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Nedim Bajrami (Sassuolo) løfter inn en corner fra venstre på Mapei Stadium.
    53'
    Straffe til Sassuolo
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Sassuolo
    53'
    Dommeren dømmer straffe til Sassuolo
    54'
    Gult kort til Empoli
    Ardian Ismajli
    Dommer Gianluca Aureliano viser Ardian Ismajli (Empoli) det gule kortet.
    54'
    Sassuolo scorer på straffe!
    Sassuolo 1 - 1 Empoli
    Mål: Andrea Pinamonti
    Andrea Pinamonti banker inn et straffespark på Mapei Stadium og utligner dermed til 1-1 for Sassuolo.
    54'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Mbaye Niang
    Ut: Alberto Cerri
    Alberto Cerri (Empoli) erstattes av Mbaye Niang.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Sassuolo!
    56'
    Matteo Cancellieri
    Matteo Cancellieri (Empoli) får et gult kort av dommer Gianluca Aureliano.
    56'
    I Reggio Emilia slår Nedim Bajrami en corner fra venstre.
    58'
    Mbaye Niang
    Empoli avanserer forover i Reggio Emilia. Mbaye Niang avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Razvan Marin (Empoli) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    Skudd utenfor mål, Sassuolo
    61'
    Straffe til Empoli
    63'
    Hjørnespark til Empoli
    63'
    VAR sjekker om det er straffe til Empoli
    64'
    Dommeren dømmer straffe til Empoli
    64'
    Empoli scorer på straffe!
    Sassuolo 1 - 2 Empoli
    Mål: Mbaye Niang
    Mål! Mbaye Niang gir Empoli ledelsen 1-2 på Mapei Stadium. Målet kom på et straffespark.
    64'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Sassuolo.
    68'
    Inn: Samuele Mulattieri
    Ut: Cristian Volpato
    Sassuolo bytter ut Cristian Volpato med Samuele Mulattieri. Dette er det andre byttet som Alessio Dionisi gjør i dagens kamp.
    68'
    70'
    Mbaye Niang
    Sjanse til Empoli! Mbaye Niang er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    74'
    En av Empolis spillere går i offside.
    75'
    Kan Sassuolo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Mål for Sassuolo!
    Sassuolo 2 - 2 Empoli
    Mål: Gian Marco Ferrari
    Målgivende: Nedim Bajrami
    Mål! Gian Marco Ferrari (Sassuolo) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Nedim Bajrami var nest sist på ballen.
    77'
    Målet til Sassuolo sjekkes av VAR
    78'
    Målet til Sassuolo blir stående
    79'
    Gianluca Aureliano tildeler Sassuolo en corner. Nedim Bajrami sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Inn: Simone Bastoni
    Ut: Viktor Kovalenko
    Davide Nicola (Empoli) gjør sitt andre bytte for dagen. Simone Bastoni erstatter Viktor Kovalenko.
    81'
    82'
    Kristian Thorstvedt
    Kristian Thorstvedt (Sassuolo) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Nedim Bajrami
    Sassuolo avanserer forover i Reggio Emilia. Nedim Bajrami avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Nicolo Cambiaghi
    Empoli angriper i Reggio Emilia. Nicolo Cambiaghi fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Nicolo Cambiaghi (Empoli) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Sassuolo angriper, men avslutningen til Nedim Bajrami går utenfor.
    87'
    Inn: Giuseppe Pezzella
    Ut: Matteo Cancellieri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Empoli. Inn kommer Giuseppe Pezzella, mens Matteo Cancellieri tar plass på benken.
    88'
    Inn: Bartosz Bereszynski
    Ut: Nicolo Cambiaghi
    Bytte for Empoli. Bartosz Bereszynski kommer inn for Nicolo Cambiaghi på Mapei Stadium.
    88'
    Inn: Mattia Destro
    Ut: Liberato Cacace
    Davide Nicola gjør dagens femte bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Liberato Cacace og setter inn Mattia Destro.
    88'
    Inn: Gregoire Defrel
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Sassuolo bytter ut Kristian Thorstvedt med Gregoire Defrel. Dette er det tredje byttet som Alessio Dionisi gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Uros Racic
    Ut: Armand Lauriente
    Alessio Dionisi gjør dagens fjerde bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Armand Lauriente og setter inn Uros Racic.
    89'
    90'+2
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+3
    Sassuolo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Empoli.
    90'+3
    Sassuolo 2 - 3 Empoli
    Mål: Simone Bastoni
    Simone Bastoni header ballen i mål og Empoli tar ledelsen 2-3 på Mapei Stadium. Det er en fin assist fra Razvan Marin.
    90'+4
    Simone Bastoni
    Simone Bastoni (Empoli) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+5
    Målsjanse på Mapei Stadium! Nedim Bajrami fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.