3-2
3-3
422
394
    Davide Massa tildeler AC Milan en corner. Yacine Adli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    1'
    Yacine Adli (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    1'
    Alessandro Florenzi
    Alessandro Florenzi (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    2'
    Mål for Sassuolo!
    Sassuolo 1 - 0 AC Milan
    Mål: Andrea Pinamonti
    Målgivende: Kristian Thorstvedt
    Mål! Andrea Pinamonti gir Sassuolo ledelsen 1-0 i Reggio Emilia. Kristian Thorstvedt var nest sist på ballen.
    4'
    Armand Lauriente
    Armand Lauriente (Sassuolo) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Theo Hernandez
    AC Milan angriper, men avslutningen til Theo Hernandez går utenfor.
    8'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Ruan
    Ut: Jeremy Toljan
    Davide Ballardini gjør dagens første bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Jeremy Toljan og setter inn Ruan.
    9'
    Sassuolo 2 - 0 AC Milan
    Mål: Armand Lauriente
    Armand Lauriente øker Sassuolos ledelse til 2-0! Kristian Thorstvedt sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Samuel Chukwueze
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Samuel Chukwueze avslutter utenfor.
    11'
    Theo Hernandez (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    13'
    I Reggio Emilia slår Alessandro Florenzi en corner fra høyre.
    14'
    Simon Kjaer
    Simon Kjær (AC Milan) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Målsjanse! Alessandro Florenzi (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Målet til AC Milan sjekkes av VAR
    17'
    Målet til AC Milan blir annullert
    18'
    En av AC Milans spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Gult kort til Sassuolo
    Gian Marco Ferrari
    Gian Marco Ferrari (Sassuolo) mottar sitt første gule kort for dagen på Mapei Stadium.
    19'
    Frispark AC Milan.
    19'
    Mål for AC Milan!
    Sassuolo 2 - 1 AC Milan
    Mål: Rafael Leao
    AC Milan reduserer til 2-1 etter et mål av Rafael Leao.
    20'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Sassuolo på egen banehalvdel.
    22'
    Cristian Volpato
    Sassuolo fosser forover og Cristian Volpato fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Sassuolo like utenfor AC Milan-området.
    32'
    Frisparket tildelt Sassuolo er farlig nær AC Milans målområde.
    34'
    Hjørnespark til Sassuolo
    36'
    Yunus Musah
    AC Milan angriper i Reggio Emilia. Yunus Musah fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Kristian Thorstvedt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Kristian Thorstvedt er på beina igjen og fortsetter kampen på Mapei Stadium.
    43'
    Davide Massa signaliserer et frispark til AC Milan.
    44'
    AC Milan angriper. Alessandro Florenzi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Skudd på mål, AC Milan
    45'
    45'
    Målsjanse! Theo Hernandez (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    45'+3
    Inn: Gregoire Defrel
    Ut: Cristian Volpato
    Bytte for Sassuolo. Gregoire Defrel kommer inn for Cristian Volpato på Mapei Stadium.
    46'
    49'
    51'
    Sassuolo 3 - 1 AC Milan
    Sassuolo går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Armand Lauriente. Flott spill fra Kristian Thorstvedt før målet.
    53'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Matteo Gabbia
    Ut: Simon Kjaer
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt første bytte for dagen. Matteo Gabbia erstatter Simon Kjær.
    55'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Yunus Musah
    AC Milan gjør sitt andre bytte. Yunus Musah erstattes av Olivier Giroud.
    55'
    Inn: Tijani Reijnders
    Ut: Ruben Loftus-Cheek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Tijani Reijnders, mens Ruben Loftus-Cheek tar plass på benken.
    55'
    Ruan
    Ruan (Sassuolo) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Sassuolo.
    58'
    Sassuolo 3 - 2 AC Milan
    Mål: Luka Jovic
    Mål! Luka Jovic reduserer til 3-2 på Mapei Stadium i Reggio Emilia.
    59'
    Sassuolo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Olivier Giroud
    AC Milan angriper på Mapei Stadium. Olivier Giroud header utenfor.
    62'
    Inn: Matheus Henrique
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Sassuolo bytter ut Kristian Thorstvedt med Matheus Henrique. Dette er det tredje byttet som Davide Ballardini gjør i dagens kamp.
    62'
    64'
    64'
    AC Milan angriper, men Davide Massa blåser for offside.
    64'
    Matheus Henrique
    Sassuolo avanserer forover i Reggio Emilia. Matheus Henrique avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Samuel Chukwueze
    AC Milan bytter ut Samuel Chukwueze med Christian Pulisic. Dette er det fjerde byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    65'
    Frispark for Sassuolo på egen banehalvdel.
    67'
    Gult kort til AC Milan
    Malick Thiaw
    Dommer Davide Massa gir Malick Thiaw (AC Milan) et gult kort.
    68'
    69'
    Andrea Pinamonti
    Andrea Pinamonti (Sassuolo) får et gult kort av dommer Davide Massa.
    69'
    70'
    Det blir farlig! Frispark for AC Milan er nær straffområde.
    71'
    Inn: Emil Konradsen Ceide
    Ut: Armand Lauriente
    Davide Ballardini gjør dagens fjerde bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Armand Lauriente og setter inn Emil Kondradsen Ceide.
    77'
    Inn: Uros Racic
    Ut: Daniel Boloca
    Sassuolo bytter ut Daniel Boloca med Uros Racic.
    77'
    Christian Pulisic
    AC Milan angriper i Reggio Emilia. Christian Pulisic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Yacine Adli
    Yacine Adli (AC Milan) erstattes av Noah Okafor.
    82'
    Hjørnespark til AC Milan
    84'
    Sassuolo 3 - 3 AC Milan
    Mål: Noah Okafor
    Målgivende: Matteo Gabbia
    Noah Okafor scorer og utligningen er et faktum på Mapei Stadium. 3-3. Det er en fin assist fra Matteo Gabbia.