31'
    Sarpsborg 08 0 - 2 Rosenborg
    Mål: Per Ciljan Skjelbred
    33'
    Farlig! Kort corner og så et fint innlegg. Utvik er der, Dyrestam vender og skyter, men avslutningen blokkeres på kloss hold!
    37'
    Per Ciljan Skjelbred
    39'
    Vecchia viser kvikke føtter i trengt posisjon. Får skutt inne i feltet, men rett på utsiden av Sarpsborgs mål.
    45'
    Sarpsborg 08 0 - 3 Rosenborg
    Målgivende: Emil Konradsen Ceide
    56'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Edvard Tagseth
    Ut: Per Ciljan Skjelbred
    62'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Ole Jørgen Halvorsen
    Ut: Mikkel Maigaard
    63'
    Erlend Dahl Reitan
    68'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 3 Rosenborg
    Mål: Ole Jørgen Halvorsen
    Målgivende: Anton Jonsson Saletros
    76'
    Inn: Benjamin Karamoko
    Ut: Bjørn Inge Utvik
    77'
    Inn: Jonathan Lindseth
    Ut: Anton Jonsson Saletros
    77'
    Inn: Rasmus Wiedesheim-Paul
    Ut: Noah Jean Holm
    77'
    Eirik Wichne
    78'
    Der skal det stå 2-3! Men gjør det ikke!! Perfekt innlegg fra høyre av Wichne, Fardal Opseth setter foten på ballen fra kloss hold, men like utenfor Hansens mål!
    82'
    Inn: Olaus Skarsem
    Ut: Stefano Vecchia
    87'
    For en sjanse! Skarsem bryter på 25 meter, spiller til Ceide, får ballen tilbake, men setter skuddet inne i boksen UTENFOR målet!
    90'+2
    Adam Andersson
    90'+3
    Ytterst nær ny redusering! Frisparket finner NESTEN Fardal Opseth på bakre stolpe. Men han får ikke satt foten på ballen som passerer gjennom feltet.