Ohashi52' (Str.)
1-0
Ohashi90'+10
2-0
    Sanfrecce Hiroshima må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Shonan Bellmare.
    1'
    Masuya Ueda signaliserer et frispark til Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    3'
    Shonan Bellmare tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frisparket tildelt Sanfrecce Hiroshima er farlig nær Shonan Bellmares målområde.
    7'
    Makoto Mitsuta
    Sanfrecce Hiroshima angriper, men avslutningen til Makoto Mitsuta går utenfor.
    9'
    Frispark for Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    10'
    11'
    I Hiroshima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Frispark Sanfrecce Hiroshima.
    12'
    Spillet på Edion Peace Wing Hiroshima er stoppet midlertidig fordi Lukian Araujo De Almeida ligger nede.
    15'
    Lukian Araujo De Almeida kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Edion Peace Wing Hiroshima.
    16'
    Masuya Ueda signaliserer et frispark til Shonan Bellmare på egen banehalvdel.
    17'
    Masuya Ueda tildeler Shonan Bellmare en corner. Takuya Okamoto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Sanfrecce Hiroshima tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Yuki Ohashi
    Sjanse til Sanfrecce Hiroshima! Yuki Ohashi er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    Shonan Bellmare, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    En av Shonan Bellmares spillere blir avblåst for offside på Edion Peace Wing Hiroshima.
    20'
    Mutsuki Kato
    Sanfrecce Hiroshima angriper. Mutsuki Kato får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    Masuya Ueda signaliserer et frispark til Sanfrecce Hiroshima.
    23'
    Taishi Matsumoto
    Taishi Matsumoto (Sanfrecce Hiroshima) avanserer forover på Edion Peace Wing Hiroshima. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    25'
    I Hiroshima slår Takuya Okamoto en corner fra venstre.
    26'
    Skudd utenfor mål, Shonan Bellmare
    26'
    Takuya Okamoto (Shonan Bellmare) løfter inn en corner fra venstre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    28'
    Shonan Bellmare angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Sanfrecce Hiroshima angriper i Hiroshima. Makoto Mitsuta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Frispark til Shonan Bellmare på halvdelen til Sanfrecce Hiroshima.
    34'
    35'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) slår en corner fra venstre side på Edion Peace Wing Hiroshima.
    37'
    Yuki Ohashi
    Målsjanse! Yuki Ohashi (Sanfrecce Hiroshima) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Sanfrecce Hiroshima fosser forover og Makoto Mitsuta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Shonan Bellmare er nær straffområde.
    45'
    Gult kort til Shonan Bellmare
    Takuya Okamoto
    Takuya Okamoto (Shonan Bellmare) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) løfter inn en corner fra venstre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    45'+2
    I Hiroshima slår Makoto Mitsuta en corner fra venstre.
    45'+3
    Spillerbytte - Sanfrecce Hiroshima
    Inn: Sota Koshimichi
    Ut: Naoto Arai
    Naoto Arai (Sanfrecce Hiroshima) erstattes av Sota Koshimichi.
    46'
    Spillerbytte - Shonan Bellmare
    Inn: Akito Suzuki
    Ut: Masaki Ikeda
    Shonan Bellmare bytter ut Masaki Ikeda med Akito Suzuki.
    46'
    I Hiroshima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Straffe til Sanfrecce Hiroshima
    48'
    Rødt kort til Shonan Bellmare
    Beom-keun Song
    Beom-keun Song (Shonan Bellmare) må forlate banen etter at dommer Masuya Ueda trekker fram det røde kortet!
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Sanfrecce Hiroshima
    49'
    Dommeren dømmer straffe til Sanfrecce Hiroshima
    50'
    Inn: Kohei Okuno
    Ut: Taiyo Hiraoka
    Satoshi Yamaguchi gjør dagens andre bytte i Hiroshima, når han tar ut Taiyo Hiraoka og setter inn Kohei Okuno.
    51'
    Inn: Hiroki Mawatari
    Ut: Takuya Okamoto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Shonan Bellmare. Inn kommer Hiroki Mawatari, mens Takuya Okamoto tar plass på benken.
    51'
    Sanfrecce Hiroshima scorer på straffe!
    Sanfrecce Hiroshima 1 - 0 Shonan Bellmare
    Mål: Yuki Ohashi
    Sanfrecce Hiroshima går opp i en 1-0 ledelse etter at Yuki Ohashi setter straffesparket sikkert i mål på Edion Peace Wing Hiroshima.
    52'
    Hjørnespark til Shonan Bellmare
    54'
    55'
    Frispark i en god posisjon for Sanfrecce Hiroshima!
    55'
    Lukian Araujo De Almeida
    Lukian Araujo De Almeida (Shonan Bellmare) kommer til en målsjanse på Edion Peace Wing Hiroshima, men klarer ikke å score.
    57'
    Masuya Ueda tildeler Sanfrecce Hiroshima en corner. Makoto Mitsuta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) slår en corner fra høyre side på Edion Peace Wing Hiroshima.
    60'
    Sanfrecce Hiroshima angriper, men Masuya Ueda blåser for offside.
    60'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) løfter inn en corner fra høyre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    62'
    63'
    Frispark til Sanfrecce Hiroshima på halvdelen til Shonan Bellmare.
    64'
    Satoshi Tanaka
    Dommer Masuya Ueda viser Satoshi Tanaka (Shonan Bellmare) det gule kortet.
    64'
    Sota Koshimichi
    Målsjanse til Sanfrecce Hiroshima! Sota Koshimichi treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Kan Sanfrecce Hiroshima utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    I Hiroshima slår Shunki Higashi en corner fra venstre.
    68'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) kommer seg fri på Edion Peace Wing Hiroshima, men avslutningen går utenfor.
    68'
    I Hiroshima slår Makoto Mitsuta en corner fra høyre.
    69'
    70'
    Skudd utenfor mål, Sanfrecce Hiroshima
    73'
    Dommer Masuya Ueda venter med å sette i gang spillet fordi Takumu Kawamura ligger nede.
    74'
    Inn: Gakuto Notsuda
    Ut: Takumu Kawamura
    Sanfrecce Hiroshima bytter ut Takumu Kawamura som ikke ser ut til å kunne fortsette. Michael Skibbe blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Gakuto Notsuda.
    74'
    75'
    75'
    77'
    Shunki Higashi (Sanfrecce Hiroshima) løfter inn en corner fra venstre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    80'
    Sho Sasaki
    I Hiroshima header Sho Sasaki (Sanfrecce Hiroshima) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Inn: Daiki Sugioka
    Ut: Taiga Hata
    Shonan Bellmare gjør sitt fjerde bytte. Taiga Hata erstattes av Daiki Sugioka.
    81'
    Inn: Hisatsugu Ishii
    Ut: Sho Fukuda
    Satoshi Yamaguchi (Shonan Bellmare) gjør sitt femte bytte for dagen. Hisatsugu Ishii erstatter Sho Fukuda.
    81'
    Frispark Shonan Bellmare.
    83'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    86'
    86'
    87'
    Shonan Bellmare fosser forover og Lukian Araujo De Almeida fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    Sanfrecce Hiroshima, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    87'
    Hisatsugu Ishii
    Sjanse! Shonan Bellmare avanserer forover, men Hisatsugu Ishii avslutter utenfor.
    88'
    Inn: Motoki Ohara
    Ut: Makoto Mitsuta
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) erstattes av Motoki Ohara.
    89'
    90'
    Hjørnespark til Sanfrecce Hiroshima
    90'+2
    Målsjanse! Mutsuki Kato (Sanfrecce Hiroshima) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Motoki Ohara
    Sanfrecce Hiroshima angriper i Hiroshima. Motoki Ohara fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+5
    Målet til Sanfrecce Hiroshima sjekkes av VAR
    90'+7
    Målet til Sanfrecce Hiroshima blir stående
    90'+9
    Mål for Sanfrecce Hiroshima!
    Sanfrecce Hiroshima 2 - 0 Shonan Bellmare
    Mål! Yuki Ohashi øker Sanfrecce Hiroshimas ledelse til 2-0 på Edion Peace Wing Hiroshima.