1 500
2 100

Ble dekket av Geir Juva

Småpent av Sandefjord når Rufo og Wembangomo kombinerer. Sistnevnte slår hardt inn foran mål, og det blir corner.
    16'
    Kampens største sjanse, og det er Sandefjords Vallés som skaper den. Tar med seg kula rundt på venstrekanten og skrur innlegget perfekt på hodet til Vidar Ari Jónsson. Han header utenfor fra fire-fem meter. Der hadde Jostein Flo scoret, som det blir sagt av vaktene foran oss på tribunen her.
    24'
    Mawa på farten fra start i annen omgang. Han drar seg innover og forsøker skuddfoten. Blir blokkert.
    47'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Valdimar Thor Ingimundarson
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    65'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Deyver Vega
    Ut: Brice Wembangomo
    65'
    Oi, oi, oi - der sitter den nesten for Hove og Godset. Smeller den i tverrliggeren fra kloss hold. Sandefjord-keeperen står bare og ser på.