Fiabema90'+3
4 380
5 858

Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til livdekningen av Sandefjords møte med Rosenborg på Release Arena. Kampen skal ifølge Sandefjord være utsolgt. Det betyr 6582 fylte seter i den fine sommerkvelden.
    Rosenborg stiller uendret fra forrige kamp: Hansen - Børkeeiet, Hneriksen, Rogers - Reitan, Skarsem, Jensen, Holse, Pereira - Tengstedt, Sæter.
    Sandefjords 11: Keto - Haakenstad, Smeulers, Taaje, Flo - Kurtovic, Markmanrud, Egeli - Ofkir, Chaib, Ruud Tveter.
    Rosenborg slo HamKam sist og har vunnet tre strake seriekamper. Kjetil Rekdals menn begynner å få opp en bra rekke med ni kamper uten tap i serie og cup.
    Sandefjord spilte en bra 2-2-kamp mot Viking på hjemmebane sist, men står notert med bare to seire på de åtte siste seriekampene - mot bunnlagene Jerv og Kristiansund.
    Rosenborg vant vårkampen på Lerkendal 3-0. Tomålsscorer Stefano Vecchia er skadet. Edvard Tagseth scoret det siste. Han starter på benken.
    Rosenborg har hatt godt tak på Sandefjord de siste sesongene: Ni seire og to uavgjorte på de 11 siste kampene. Målforskjell 28-7. Sandefjord vant sist over RBK i 2015.
    Den unge Randaberg-dommeren Daniel Higraff (30) dømmer denne kampen.
    Rosenborg går ut med høyt press.
    Tengstedt slår ballen inn. Men rett i fanget på hjemmekeeper Keto.
    1'
    Youssef Chaib kommer på en kontring. Slår ballen på tvers av mål. Men ingen Sandefjord-bein når frem.
    3'
    Chaib blir satt opp av Ofkir og kommer til et nytt innlegg fra venstre. Alexander Ruud Tveter ikke langt unna den.
    4'
    Chaib skaffer Sandefjord corner fra venstre.
    5'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Sandefjord Fotball 1 - 0 Rosenborg
    Mål: Mohamed Ofkir
    André Hansen feilberegner corneren fra Ofkir fullstendig. Slår ballen bakover i eget nett. Drømmestart for Sandefjord. Mulig målet blir regnet som selvmål.
    6'
    Keeper Keto slår inn i Tengstedt. Klønete. En litt unødvendig straffe.
    8'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Hugo Keto
    8'
    Rosenborg scorer på straffe!
    Sandefjord Fotball 1 - 1 Rosenborg
    Mål: Ole Christian Sæter
    Setter straffen knallhardt ned i høyre hjørnet. Keto går motsatt. Her går det unna!
    9'
    6188 har fått god valuta for inngangsbilletten. Sandefjord har fylt stadion på grunn av ungdomsturneringen Sandarcupen.
    12'
    Mål for Rosenborg!
    Sandefjord Fotball 1 - 2 Rosenborg
    Mål: Casper Tengstedt
    Målgivende: Adrian Nilsen Pereira
    Tengstedt får stå helt alene på 5-meteren. 22-åringen scorer i sin andre kamp for RBK. Suverent innlegg fra Pereira.
    13'
    Sandefjord Fotball 2 - 2 Rosenborg
    Mål: Alexander Ruud Tveter
    Herre jemini. Mål igjen. Andre Hansen redder et skudd fra Ofkir. Men Ruud Tveter er på returen. Pangstart på denne kampen.
    15'
    Sandefjord finner igjen en åpning i Rosenborg-forsvaret. Men Ruud Tveter får ikke inn den.
    17'
    Skarsem rusler ut etter en smell. Ser ut som Tagseth skal inn for RBK.
    17'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Edvard Tagseth
    Ut: Olaus Skarsem
    18'
    Børkeeiet legger fint inn til Sæter. Men RBK-spissen kommer ikke over ballen. God sjanse.
    19'
    Pereira legger inn. Markmanrud header ut. Corner RBK.
    20'
    Børkeeiet river seg løs fra oppasseren og bredsider ballen i tverrliggeren. Veldig nær kampens femte scoring på 20 minutter.
    20'
    Pereira med nytt innlegg. RBK-kanten nær ved å nå frem til Sæter.
    22'
    Ofkir slår frispark inn i RBK-feltet. Sam Rogers rydder opp. Header ut.
    24'
    Tengstedt drar i gang et nytt godt RBK-angrep. Men Sandefjord blokkerer avslutningene.
    28'
    Chaib kommer på en ny kontring. Men avslutningen fra bursdagsbarnet (26) blir stoppet av Børkeeiet. Sandefjord-kanten spiller sin første eliteseriekamp fra start.
    31'
    Pereira med et nytt hardt og godt innlegg. Fredrik Flo header unna for Sandefjord.
    32'
    Vetle Egeli drar av Carlo Holse. Sandefjods 18-åring går i gresset, men reiser seg.
    33'
    Kjempesjanse for Ofkir. Slått tvers gjennom RBK-forsvaret av Ruud Tveter, men mister balansen når han passerer Andre Hansen.
    35'
    Pereira prøver skuddfoten fra 20 meter. Langt over. Sæter fortviler over valget inne i feltet. RBK-spissen hadde ønsket seg et nytt innlegg fra venstrekanten.
    38'
    Ole Sæter prøver seg fra langt hold. Men den ballen er enkel å plukke for Hugo Keto i Sandefjord-målet.
    39'
    Ole Sæter ligger nede. Men reiser seg.
    40'
    Frispark Sandefjord. Pereira tar ned Ofkir.
    42'
    Vetle Valle Egeli drar til fra 20 meter. Ballen via stolpen og ut. Der var tenåringen nær.
    45'
    Tre minutter lagt til.
    45'
    Pasningsfeil Rosenborg. Ruud Tveter får en nye kjempesjanse. Hansen redder med foten.
    45'+3
    Inn: Renzo Giampaoli
    Ut: Adrian Nilsen Pereira
    46'
    Rekdal tar ut Pereira for å få bedre balanse i laget. Giampaoli inn i backkjeden. Børkeeiet flyttes opp på midtbanen.
    46'
    Stor mulighet Rosenborg på 2. omgangs første hjørnespark. Keto reddet headingen til Markus Henriksen.
    48'
    Virker som Rosenborg får litt bedre kontroll på kampen nå. Børkeeiet kommer til avslutning. Blir blokkert av Taaje.
    50'
    Fint Sandefjord-angrep ender i en liten misforståelse mellom Egeli og Tveter.
    52'
    Tagseth på vei på venstre. Men Taaje takler glimrende. Utspill Sandefjord.
    52'
    Tagseth får igjen plass på venstre. Men Taaje stopper den også. Corner. Resultatløs.
    54'
    Chaib stikker på en ny kontring. Men så stopper det opp. Ser ut som venstrekanten til Sandefjord er skadet. Virker som baksiden av lår. Huff.
    55'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Sivert Gussiås
    Ut: Youssef Chaib
    56'
    Dahl Reitan kommer til innlegg. Sandefjord rensker i eget felt.
    57'
    Tagseth stoppes inne i 16-meteren til Sandefjord.
    60'
    Sæter gir til Jensen. Han skyter over fra skrå vinkel.
    60'
    Sandefjord Fotball 2 - 3 Rosenborg
    Målgivende: Ole Christian Sæter
    Dansken er så kald alene med keeper. Han får god tid og vipper ballen lekkert over keeper. Nydelig. For en start på karrieren i RBK!
    62'
    Jensen kommer i strålende posisjon, men en fantastisk takling fra Smeulers redder Sandefjord.
    64'
    Tagseth slår over mot Dahl Reitan, men den går over alt og alle.
    65'
    Inn: Albin Winbo
    Ut: Vetle Walle Egeli
    65'
    Inn: Amer Ordagic
    Ut: Lars Markmanrud
    66'
    Sandefjord Fotball 2 - 4 Rosenborg
    Målgivende: Carlo Holse
    Han gjør det igjen! Han kommer alene med keeper på ny i bakrommet og runder Keto lett før han triller ballen i åpent mål. Han er så kald og giftig Casper Tengstedt! Det er hat-trick.
    67'
    Store, store huller i Sandefjords forsvar nå.
    69'
    Skudd fra distanse av Winbo. Går et stykke utenfor.
    71'
    6182 tilskuere i Sandefjord i kveld.
    71'
    Gult kort til Rosenborg
    André Hansen
    Får kort for tidsbruk på en femmeter.
    72'
    Sandefjord får frispark høyt i banen.
    73'
    Tengsted på vei foran mål igjen, men lager frispark i duell med Haakenstad.
    75'
    Inn: Kristall Mani Ingason
    Ut: Casper Tengstedt
    Kampens store spiller går av. Fantastisk forestilling.
    75'
    Rosenborg bruker tid med ball og får tiden til å gå.
    78'
    Sæter kommer til skudd, men den glir av foten hans. Bra sjanse.
    79'
    Inn: Fredrik Pålerud
    Ut: Fredrik Flo
    80'
    Inn: Fréderic Bikoro
    Ut: Alexander Ruud Tveter
    80'
    Rosenborg ruller ballen rundt.
    82'
    Ian Smeulers
    Tøff takling på Dahl Reitan
    84'
    Bikoro med langskudd. Rett på Hansen.
    86'
    Inn: Bryan Solhaug Fiabema
    Ut: Ole Christian Sæter
    89'
    Rødt kort til Sandefjord Fotball
    Jesper Taaje
    Feller Fiabema på vei gjennom som siste mann.
    90'
    Legges til fire minutter
    90'+1
    Sivert Gussiås kommer til heading på bakre stolpe. Bra sjanse, men får den ikke på mål.
    90'+2
    Sandefjord Fotball 2 - 5 Rosenborg
    Mål: Bryan Solhaug Fiabema
    Hans første mål i Eliteserien! Får ballen i fin posisjon inne i feltet og bredsider den kaldt ned i hjørnet