1-0
2-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Angel Romero (San Lorenzo de Almagro) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Pedro Bidegain.
    1'
    Federico Gattoni
    San Lorenzo de Almagro angriper. Federico Gattoni header i tverrliggeren!
    1'
    Alejandro Donatti
    I Flores header Alejandro Donatti (San Lorenzo de Almagro) mot mål, men ballen går utenfor.
    1'
    Frispark San Lorenzo de Almagro.
    2'
    Mauricio Morales
    Universidad de Chile angriper i Flores. Mauricio Morales avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    San Lorenzo de Almagro, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    I Flores har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Gabriel Rojas (San Lorenzo de Almagro) slår en corner fra venstre side på Estadio Pedro Bidegain.
    9'
    Marcelo Herrera
    San Lorenzo de Almagro angriper. Marcelo Herrera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    Universidad de Chile, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera tildeler San Lorenzo de Almagro en corner. Angel Romero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Mål for San Lorenzo de Almagro!
    San Lorenzo de Almagro 1 - 0 Universidad de Chile
    Mål: Franco Di Santo
    Målgivende: Angel Romero
    Mål! San Lorenzo de Almagro tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Franco Di Santo. Det er en fin assist fra Angel Romero.
    13'
    Dommer Leodan Frankin Gonzalez Cabrera venter med å sette i gang spillet fordi Bastian Ubal ligger nede.
    14'
    Nahuel Lujan
    Sjanse til Universidad de Chile! Nahuel Lujan er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Bastian Ubal er på beina igjen og fortsetter kampen.
    16'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera signaliserer et frispark til San Lorenzo de Almagro.
    16'
    Frispark for San Lorenzo de Almagro på egen banehalvdel.
    18'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera signaliserer et frispark til San Lorenzo de Almagro på egen banehalvdel.
    19'
    Camilo Moya
    Camilo Moya (Universidad de Chile) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Universidad de Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Universidad de Chile
    Bastian Ubal
    Dommer Leodan Frankin Gonzalez Cabrera gir Bastian Ubal (Universidad de Chile) et gult kort.
    24'
    Jalil Elias ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    24'
    San Lorenzo de Almagro slipper å klare seg uten Jalil Elias som kommer tilbake på banen i Flores.
    26'
    San Lorenzo de Almagro tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til San Lorenzo de Almagro på halvdelen til Universidad de Chile.
    26'
    28'
    35'
    Angelo Henriquez
    Angelo Henriquez (Universidad de Chile) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Frispark for Universidad de Chile på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    37'
    San Lorenzo de Almagro angriper i Flores, men blir avblåst for offside.
    38'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera signaliserer et frispark til Universidad de Chile.
    40'
    40'
    I Flores har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    43'
    45'
    Camilo Moya
    Camilo Moya (Universidad de Chile) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Pedro Bidegain.
    45'
    Gabriel Rojas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    Gabriel Rojas kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Pedro Bidegain.
    45'+2
    Frispark til Universidad de Chile på halvdelen til San Lorenzo de Almagro.
    45'+3
    47'
    48'
    50'
    53'
    I Flores slår Marcelo Morales en corner fra høyre.
    55'
    55'
    Marcelo Morales
    Dommer Leodan Frankin Gonzalez Cabrera viser Marcelo Morales (Universidad de Chile) det gule kortet.
    55'
    Spillerbytte - Universidad de Chile
    Inn: Thomas Rodriguez
    Ut: Nahuel Lujan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Universidad de Chile. Inn kommer Thomas Rodriguez, mens Nahuel Lujan tar plass på benken.
    56'
    Franco Di Santo
    Målsjanse på Estadio Pedro Bidegain! Franco Di Santo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    San Lorenzo de Almagro angriper i Flores. Franco Di Santo fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    San Lorenzo de Almagro 2 - 0 Universidad de Chile
    Mål: Angel Romero
    Målgivende: Juan Ramirez
    Mål! Angel Romero gir San Lorenzo de Almagro en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Juan Ramirez før målet.
    59'
    63'
    Thomas Rodriguez
    Thomas Rodriguez (Universidad de Chile) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    64'
    65'
    Spillerbytte - San Lorenzo de Almagro
    Inn: Bruno Alejandro Pitton
    Ut: Angel Romero
    Angel Romero (San Lorenzo de Almagro) erstattes av Bruno Pitton.
    66'
    Målsjanse til San Lorenzo de Almagro! Franco Di Santo treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    Marcelo Herrera (San Lorenzo de Almagro) kommer til en målsjanse på Estadio Pedro Bidegain, men klarer ikke å score.
    66'
    Frispark Universidad de Chile.
    67'
    Gult kort til San Lorenzo de Almagro
    Federico Gattoni (San Lorenzo de Almagro) får et gult kort av dommer Leodan Frankin Gonzalez Cabrera.
    67'
    69'
    Leodan Frankin Gonzalez Cabrera signaliserer et frispark til Universidad de Chile på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    Universidad de Chile angriper, men avslutningen til Angelo Henriquez går utenfor.
    72'
    73'
    74'
    Diego Rodriguez
    Dommeren gir Diego Rodriguez (San Lorenzo de Almagro) et gult kort.
    74'
    75'
    Inn: Jose Castro
    Ut: Marcelo Morales
    Bytte for Universidad de Chile. Jose Ignacio Castro Mena kommer inn for Marcelo Morales på Estadio Pedro Bidegain.
    76'
    Inn: Cristobal Munoz
    Ut: Joaquin Oscar Larrivey
    Universidad de Chile gjør sitt tredje bytte. Joaquin Larrivey erstattes av Cristobal Munoz.
    76'
    Inn: Nicolas Fernandez
    Ut: Juan Ramirez
    Diego Dabove (San Lorenzo de Almagro) gjør sitt andre bytte for dagen. Nicolas Fernandez erstatter Juan Ramirez.
    78'
    Inn: Siro Ignacio Rosane
    Ut: Diego Rodriguez
    San Lorenzo de Almagro bytter ut Diego Rodriguez med Siro Rosane.
    78'
    79'
    83'
    Julian Palacios (San Lorenzo de Almagro) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Pedro Bidegain.
    84'
    Inn: Lucas Melano
    Ut: Franco Di Santo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Lorenzo de Almagro. Inn kommer Lucas Melano, mens Franco Di Santo tar plass på benken.
    85'
    Angelo Henriquez (Universidad de Chile) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    85'
    85'
    85'
    Inn: Brandon William Cortes Bustos
    Ut: Simon Contreras
    Universidad de Chile bytter ut Simon Contreras med Brandon Cortes.
    86'
    Inn: Pablo Mauricio Aranguiz Salazar
    Ut: Camilo Moya
    Camilo Moya (Universidad de Chile) erstattes av Pablo Aranguiz.
    86'
    Inn: Alexis Francisco Flores
    Ut: Julian Palacios
    Julian Palacios (San Lorenzo de Almagro) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Alexis Flores.
    86'
    86'
    87'
    I Flores får Alejandro Donatti (San Lorenzo de Almagro) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    88'
    88'
    89'
    Mauricio Morales (Universidad de Chile) får et gult kort av dommer Leodan Frankin Gonzalez Cabrera.
    89'
    Nicolas Fernandez
    San Lorenzo de Almagro fosser forover og Nicolas Fernandez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.