I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I San Jose slår Ryan Gauld en corner fra venstre.
    9'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    9'
    Christopher Calderon tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Vancouver Whitecaps FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra San Jose Earthquakes.
    14'
    Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes angriper. Cristian Espinoza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    15'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    17'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Christopher Calderon signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    19'
    Christopher Calderon signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    20'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Amahl Pellegrino (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    24'
    26'
    Christopher Calderon signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    34'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    34'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    36'
    39'
    42'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    44'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Alfredo Morales
    Ut: Jack Skahan
    Jack Skahan (San Jose Earthquakes) erstattes av Alfredo Morales.
    46'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    46'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    47'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for San Jose Earthquakes er nær straffområde.
    51'
    Amahl Pellegrino
    Amahl Pellegrino (San Jose Earthquakes) avanserer forover på Earthquakes Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    53'
    San Jose Earthquakes angriper på Earthquakes Stadium. Amahl Pellegrino header utenfor.
    53'
    56'
    Brian White
    Vancouver Whitecaps FC fosser forover og Brian White fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    61'
    62'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Bruno Wilson
    Bruno Wilson (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Fafa Picault
    Ut: Damir Kreilach
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Fafa Picault kommer inn for Damir Kreilach på Earthquakes Stadium.
    63'
    Inn: Ali Ahmed
    Ut: Luis Martins
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Luis Martins med Ali Ahmed. Dette er det andre byttet som Vanni Sartini gjør i dagens kamp.
    63'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    66'
    70'
    Inn: Preston Judd
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Luis Gonzalez Gallaguer (San Jose Earthquakes) gjør sitt andre bytte for dagen. Preston Judd erstatter Jeremy Ebobisse.
    70'
    Inn: Alessandro Schöpf
    Ut: Pedro Vite
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i San Jose, når han tar ut Pedro Vite og setter inn Alessandro Schöpf.
    70'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Javain Brown
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Ryan Raposo, mens Javain Brown tar plass på benken.
    71'
    72'
    Preston Judd
    Preston Judd (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    73'
    74'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Alessandro Schöpf
    Mål! Alessandro Schöpf gir Vancouver Whitecaps FC en 0-1 ledelse.
    74'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    76'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Carlos Gruezo
    San Jose Earthquakes bytter ut Carlos Gruezo med Benjamin Kikanovic.
    77'
    78'
    Christopher Calderon signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    79'
    Alfredo Morales
    Dommer Christopher Calderon viser Alfredo Morales (San Jose Earthquakes) det gule kortet.
    80'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Fafa Picault
    Fafa Picault (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Christopher Calderon.
    80'
    Inn: Sebastian Berhalter
    Ut: Brian White
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt femte bytte. Brian White erstattes av Sebastian Berhalter.
    82'
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Paul Marie
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens fjerde bytte i San Jose, når han tar ut Paul Marie og setter inn Tommy Thompson.
    85'
    Inn: Ousseni Bouda
    Ut: Amahl Pellegrino
    San Jose Earthquakes bytter ut Amahl Pellegrino med Ousseni Bouda.
    86'
    San Jose Earthquakes 0 - 2 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Ali Ahmed
    I San Jose øker Vancouver Whitecaps FC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Ali Ahmed.
    86'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    89'
    89'
    90'+2
    90'+3
    Tommy Thompson
    Tommy Thompson (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.