En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside på Earthquakes Stadium.
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Cristian Espinoza
    Målgivende: Cade Cowell
    Mål! San Jose Earthquakes tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Cristian Espinoza på Earthquakes Stadium. Flott spill fra Cade Cowell før målet.
    9'
    Tim Melia
    9'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Tim Melia
    12'
    Carlos Gruezo
    Sjanse i San Jose! Carlos Gruezo (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    12'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    16'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    18'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i San Jose fordi Johnny Russell får behandling for en skade på banen.
    27'
    Sporting Kansas City slipper å klare seg uten Johnny Russell som kommer tilbake på banen i San Jose.
    28'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    29'
    Jeremy Ebobisse
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Jeremy Ebobisse avslutter utenfor.
    30'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    32'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    33'
    34'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    JT Marcinkowski
    35'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    35'
    35'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    35'
    Rødt kort til Sporting Kansas City
    Robert Castellanos
    Rødt kort! Robert Castellanos (Sporting Kansas City) blir utvist.
    38'
    Straffe til San Jose Earthquakes
    38'
    San Jose Earthquakes scorer på straffe!
    San Jose Earthquakes 2 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Jeremy Ebobisse
    Mål! Jeremy Ebobisse øker San Jose Earthquakess ledelse til 2-0 etter et straffespark på Earthquakes Stadium.
    40'
    Tim Melia
    40'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Andreu Fontas
    Ut: Alan Pulido
    Bytte for Sporting Kansas City. Andreu Fontas kommer inn for Alan Pulido på Earthquakes Stadium.
    41'
    44'
    Inn: William Agada
    Ut: Felipe Hernandez
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt andre bytte for dagen. William Agada erstatter Felipe Hernandez.
    46'
    Tim Ford signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    46'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    47'
    47'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    49'
    San Jose Earthquakes 3 - 0 Sporting Kansas City
    Målgivende: Paul Marie
    Mål! San Jose Earthquakes øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Jeremy Ebobisse på Earthquakes Stadium. Paul Marie sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Tim Melia
    51'
    56'
    56'
    William Agada
    Sporting Kansas City avanserer forover i San Jose. William Agada avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Cristian Espinoza
    Dommeren gir Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    60'
    Cade Cowell
    Målsjanse på Earthquakes Stadium! Cade Cowell fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Tim Melia
    61'
    Tim Ford tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Jamiro Monteiro fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    64'
    64'
    64'
    65'
    Johnny Russell
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    69'
    Inn: Cameron Duke
    Ut: Graham Zisi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Cameron Duke, mens Graham Zisi tar plass på benken.
    70'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) erstattes av Khiry Shelton.
    70'
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Johnny Russell
    Sporting Kansas City gjør sitt femte bytte. Johnny Russell erstattes av Marinos Tzionis.
    70'
    71'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes bytter ut Jamiro Monteiro med Tommy Thompson.
    73'
    73'
    75'
    Kan Sporting Kansas City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Dommer Tim Ford gir Carlos Gruezo (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    77'
    80'
    81'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Cade Cowell
    San Jose Earthquakes bytter ut Cade Cowell med Benjamin Kikanovic. Dette er det andre byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Judson
    Ut: Carlos Gruezo
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens tredje bytte i San Jose, når han tar ut Carlos Gruezo og setter inn Judson.
    82'
    85'
    Inn: Tanner Beason
    Ut: Jonathan Mensah
    Jonathan Mensah (San Jose Earthquakes) erstattes av Tanner Beason.
    89'
    Inn: Ousseni Bouda
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Ousseni Bouda, mens Jeremy Ebobisse tar plass på benken.