Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside på Paypal Park.
    9'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Paypal Park.
    12'
    Jeremy Ebobisse
    Målsjanse! Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    19'
    San Jose Earthquakes angriper, men Pierre-Luc Lauziere blåser for offside.
    20'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Paypal Park.
    20'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    25'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler Sporting Kansas City en corner. Felipe Hernandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    28'
    Cade Cowell
    Cade Cowell (San Jose Earthquakes) avanserer forover på Paypal Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    29'
    30'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    31'
    36'
    San Jose Earthquakes avanserer forover i San Jose. Jeremy Ebobisse avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Francisco Calvo
    Francisco Calvo (San Jose Earthquakes) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    40'
    40'
    Målsjanse på Paypal Park! Jeremy Ebobisse fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    41'
    Oskar Agren
    San Jose Earthquakes angriper og Oskar Agren får avsluttet. Headingen treffer ikke Sporting Kansas City-målet.
    41'
    Cade Cowell
    Sjanse i San Jose! Cade Cowell (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Paypal Park.
    43'
    Mål for Sporting Kansas City!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Johnny Russell
    Målgivende: Cameron Duke
    Johnny Russell dundrer ballen i mål og Sporting Kansas City tar ledelsen 0-1 på Paypal Park. Flott spill fra Cameron Duke før målet.
    45'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Jackson Yueill
    Målgivende: Jamiro Monteiro
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Paypal Park. Jamiro Monteiro var nest sist på ballen.
    46'
    48'
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Paypal Park.
    54'
    Cade Cowell
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Cade Cowell avslutter utenfor.
    57'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    58'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Roger Espinoza
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    I San Jose header Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Jeremy Ebobisse går utenfor.
    60'
    61'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Roger Espinoza
    Sporting Kansas City bytter ut Roger Espinoza med Marinos Tzionis.
    64'
    Cameron Duke
    Sporting Kansas City fosser forover og Cameron Duke fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.