Dommeren blåser i gang dagens kamp i San Jose.
    5'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    12'
    13'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    16'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    19'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    19'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Andy Rios
    Andy Rios (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Kan Los Angeles FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    Mål for Los Angeles FC!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Latif Blessing
    Målgivende: Diego Rossi
    Mål! Los Angeles FC tar ledelsen 0-1 ved Latif Blessing. Diego Rossi var nest sist på ballen.
    23'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    25'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    26'
    Tim Ford tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Los Angeles FC scorer selvmål!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Eduard Atuesta
    Målgivende: Cristian Espinoza
    Eduard Atuesta utligner til 1-1 på Earthquakes Stadium. Flott spill fra Cristian Espinoza før målet.
    28'
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    32'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Los Angeles FC.
    33'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Francisco Ginella
    Francisco Ginella (Los Angeles FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 2 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Chris Wondolowski
    Chris Wondolowski setter ballen i nettet og San Jose Earthquakes leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Cristian Espinoza.
    37'
    Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    39'
    Tim Ford signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    40'
    I San Jose slår Brian Rodriguez en corner fra venstre.
    42'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    43'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    43'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Jordan Harvey
    Ut: Tristan Blackmon
    Bytte for Los Angeles FC. Jordan Harvey kommer inn for Tristan Blackmon på Earthquakes Stadium.
    46'
    Inn: Carlos Vela
    Ut: Francisco Ginella
    Los Angeles FC bytter ut Francisco Ginella med Carlos Vela.
    46'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Tim Ford tildeler Los Angeles FC en corner. Brian Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Tim Ford signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes like utenfor Los Angeles FC-området.
    49'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    51'
    Judson
    Dommeren gir Judson (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    51'
    52'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    San Jose Earthquakes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Los Angeles FC.
    54'
    Brian Rodriguez
    Målsjanse til Los Angeles FC! Brian Rodriguez treffer mål, men keeper redder.
    55'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Diego Rossi
    Diego Rossi (Los Angeles FC) kommer seg fri på Earthquakes Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    58'
    Diego Rossi
    Los Angeles FC angriper. Diego Rossi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    60'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    61'
    Andre gule kort til San Jose Earthquakes
    Jackson Yueill
    Utvisning! Dommer Tim Ford sender Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) av banen etter to gule kort.
    61'
    Eduard Atuesta
    Los Angeles FC angriper i San Jose. Eduard Atuesta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Luis Felipe
    Ut: Andy Rios
    Andy Rios (San Jose Earthquakes) erstattes av Luis Felipe.
    65'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær Los Angeles FCs målområde.
    66'
    Jesus Murillo
    Dommer Tim Ford viser Jesus Murillo (Los Angeles FC) det gule kortet.
    66'
    Chris Wondolowski
    Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    67'
    Los Angeles FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Dommer Tim Ford venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Fierro ligger nede.
    68'
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Carlos Fierro
    Carlos Fierro (San Jose Earthquakes) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Shea Salinas.
    69'
    En av Los Angeles FCs spillere går i offside.
    71'
    San Jose Earthquakes 3 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Cristian Espinoza
    Målgivende: Shea Salinas
    Mål! San Jose Earthquakes øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Cristian Espinoza på Earthquakes Stadium. Shea Salinas var nest sist på ballen.
    72'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    74'
    74'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men Cristian Espinoza går rett i offsidefella.
    75'
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Cristian Espinoza fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    77'
    78'
    82'
    Inn: Bryce Duke
    Ut: Brian Rodriguez
    Los Angeles FC bytter ut Brian Rodriguez med Bryce Duke. Dette er det fjerde byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Christian Torres
    Ut: Diego Palacios
    Los Angeles FC gjør sitt tredje bytte. Diego Palacios erstattes av Christian Torres.
    84'
    I San Jose slår Carlos Vela en corner fra venstre.
    85'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Cristian Espinoza
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens tredje bytte i San Jose, når han tar ut Cristian Espinoza og setter inn Cade Cowell.
    87'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Chris Wondolowski
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Paul Marie erstatter Chris Wondolowski.
    87'
    Cade Cowell
    Sjanse i San Jose! Cade Cowell (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    90'+3
    Tim Ford tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cade Cowell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    San Jose Earthquakes 3 - 2 Los Angeles FC
    Mål: Diego Rossi
    Målgivende: Carlos Vela
    Mål! Diego Rossi holder Los Angeles FCet inne i kampen med en redusering til 3-2. Flott spill fra Carlos Vela før målet.