Samsunspor slipper å klare seg uten Burhan Arman som kommer tilbake på banen igjen.
    I Samsun har et frispark blitt tildelt Samsunsporet.
    6'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    7'
    Alper Ulusoy tildeler Umraniyespor en corner. Bahadir Tasdelen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    12'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Skade: Umraniyespor
    17'
    Burhan Arman ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Enes Ilkin
    Samsunspor angriper i Samsun. Enes Ilkin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Serdar Ozbayraktar
    Serdar Ozbayraktar (Umraniyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    20'
    Gokay Iravul (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Samsun 19 Mayis.
    25'
    25'
    Gokay Iravul
    Gokay Iravul (Samsunspor) avanserer forover på Samsun 19 Mayis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    I Samsun slår Gokay Iravul en corner fra venstre.
    25'
    Ahmet Burak Solakel (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    26'
    Mål for Samsunspor!
    Samsunspor 1 - 0 Umraniyespor
    Mål: Goksu Turkdogan
    Samsunspor leder 1-0 etter en scoring av Goksu Turkdogan.
    28'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Samsun 19 Mayis.
    29'
    Emircan Altintas
    Umraniyespor angriper, men avslutningen til Emircan Altintas går utenfor.
    33'
    Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Samsunspor.
    34'
    34'
    Frispark Umraniyespor.
    35'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt Umraniyesporet.
    36'
    En av Umraniyespors spillere går i offside.
    36'
    Samsunspor fosser fremover, men Goksu Turkdogan går rett i offsidefella.
    37'
    I Samsun slår Mehmet Sedef en corner fra venstre.
    38'
    Samsunspor 2 - 0 Umraniyespor
    Mål: Gokay Iravul
    Målgivende: Kenan Karisik
    Mål! Gokay Iravul øker Samsunspors ledelse til 2-0 på Samsun 19 Mayis. Flott spill fra Kenan Karisik før målet.
    38'
    Alper Ulusoy tildeler Samsunspor en corner. Ahmet Burak Solakel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Cenk Dogan
    Ut: Tarik Tekdal
    Tarik Tekdal (Umraniyespor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Cenk Dogan.
    43'
    Offside! Enes Ilkin (Samsunspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    44'
    Gokay Iravul (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Samsun 19 Mayis.
    45'+1
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    48'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Gult kort til Umraniyespor
    Serdar Ozbayraktar (Umraniyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Samsun 19 Mayis.
    50'
    Skudd utenfor mål, Samsunspor
    52'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Umraniyespor.
    52'
    Mustafa Cakir
    Mustafa Cakir (Umraniyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Målsjanse på Samsun 19 Mayis! Gokay Iravul fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Goksu Turkdogan
    Goksu Turkdogan (Samsunspor) kommer seg fri på Samsun 19 Mayis, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Kemal Islemek
    Ut: Kenan Karisik
    Besim Durmus (Samsunspor) gjør sitt første bytte for dagen. Kemal Islemek erstatter Kenan Karisik.
    56'
    Mål for Umraniyespor!
    Samsunspor 2 - 1 Umraniyespor
    Mål: Samet Asatekin
    Målgivende: Jean-Armel Drole
    Samet Asatekin setter inn en redusering på Samsun 19 Mayis. Stillingen er nå 2-1. Jean Armel Drole sto for den målgivende pasningen.
    58'
    60'
    Samet Asatekin
    Samet Asatekin (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Samsun 19 Mayis, men klarer ikke å score.
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Samsun fordi Berat Boz får behandling for en skade på banen.
    62'
    64'
    Samsunspor 2 - 2 Umraniyespor
    Mål: Emircan Altintas
    Mål! Emircan Altintas utligner for Umraniyespor. Stillingen er dermed 2-2 i Samsun. Det er en fin assist fra Jean Armel Drole.
    67'
    Mucahit Albayrak
    Dommeren gir Mucahit Albayrak (Umraniyespor) et gult kort.
    69'
    Straffe til Samsunspor!
    70'
    Samsunspor scorer på straffe!
    Samsunspor 3 - 2 Umraniyespor
    Samsunspor går opp i en 3-2 ledelse etter at Goksu Turkdogan setter straffesparket sikkert i mål på Samsun 19 Mayis.
    71'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    74'
    Inn: Kerem Az
    Ut: Beytullah Ayduvan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Umraniyespor. Inn kommer Kerem Az, mens Beytullah Ayduvan tar plass på benken.
    74'
    Gokay Iravul (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    78'
    Oguz Gurbulak
    Samsunspor avanserer forover i Samsun. Oguz Gurbulak avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Umraniyespor nær 16-meteren.
    80'
    Gult kort til Samsunspor
    Samed Kilic
    Dommer Alper Ulusoy gir Samed Kilic (Samsunspor) et gult kort.
    81'
    Bahadir Tasdelen (Umraniyespor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    83'
    Samsunspor 3 - 3 Umraniyespor
    Mål: Jean-Armel Drole
    Målgivende: Serdar Ozbayraktar
    Jean Armel Drole scorer og utligningen er et faktum på Samsun 19 Mayis. 3-3. Serdar Ozbayraktar var nest sist på ballen.
    85'
    Samsunspor fosser fremover, men Alper Ulusoy blåser for offside på Samsun 19 Mayis.
    86'
    Inn: Furkan Yildirim
    Ut: Gokay Iravul
    Samsunspor bytter ut Gokay Iravul med Furkan Yildirim.
    86'
    Dommer Alper Ulusoy ser at linjemannen løfter flagget, og Samsunspors Enes Ilkin blåses av for offside.
    88'
    Inn: Huseyin Yilmaz
    Ut: Metin Erol
    Umraniyespor gjør sitt tredje bytte. Metin Erol erstattes av Huseyin Yilmaz.
    89'
    90'
    Bulut Kaya
    Sjanse i Samsun! Bulut Kaya (Umraniyespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    Offside! Enes Ilkin blir vinket av og Samsunspor må dermed bygge opp et nytt angrep.