2-1
2-2
Destan90'+7
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Samsunspor en corner. Yasin Oztekin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    I Samsun slår Metehan Mimaroglu en corner fra venstre.
    4'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    7'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    8'
    Yasin Oztekin (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Samsun 19 Mayis.
    9'
    Kan Samsunspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    9'
    Gult kort til Altinordu FK
    Ogulcan Ulgun
    Dommer Yasar Kemal Ugurlu gir Ogulcan Ulgun (Altinordu FK) et gult kort.
    13'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Jugurtha Hamroun
    Jugurtha Hamroun (Samsunspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Skudd utenfor mål, Samsunspor
    16'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    19'
    Offside! Nadir Ciftci blir vinket av og Samsunspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    19'
    VAR sjekker om det er straffe til Samsunspor
    21'
    Ingen straffe til Samsunspor
    22'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Samsun 19 Mayis.
    22'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    23'
    Samsunspor angriper, men Yasar Kemal Ugurlu blåser for offside.
    26'
    27'
    Altinordu FK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    29'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    31'
    Mål for Altinordu FK!
    Samsunspor 0 - 1 Altinordu FK
    Mål: Metehan Mimaroglu
    Målgivende: Ufuk Budak
    Mål! Altinordu FK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Metehan Mimaroglu på Samsun 19 Mayis. Ufuk Budak sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yasin Oztekin (Samsunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Yasin Oztekin er på beina igjen og fortsetter kampen på Samsun 19 Mayis.
    36'
    Recep Aydin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Gokhan Karadeniz
    Sjanse i Samsun! Gokhan Karadeniz (Samsunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Recep Aydin er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Jugurtha Hamroun (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    39'
    40'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark Samsunspor.
    43'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Samsunspor en corner. Jugurtha Hamroun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Metehan Mimaroglu
    Altinordu FK angriper, men avslutningen til Metehan Mimaroglu går utenfor.
    45'
    Nadir Ciftci
    I Samsun får Nadir Ciftci (Samsunspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    Altinordu FK angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+3
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Ilyas Kubilay Yavuz
    Ut: Gokhan Karadeniz
    Bytte for Samsunspor. Ilyas Kubilay Yavuz kommer inn for Gokhan Karadeniz på Samsun 19 Mayis.
    46'
    Inn: Matias Coureur
    Ut: Veli Cetin
    Samsunspor gjør sitt andre bytte. Veli Cetin erstattes av Matias Coureur.
    46'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Altinordu FK.
    47'
    I Samsun slår Jugurtha Hamroun en corner fra høyre.
    49'
    49'
    51'
    Yasin Oztekin
    Sjanse til Samsunspor! Yasin Oztekin er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    Frispark til Altinordu FK på halvdelen til Samsunspor.
    52'
    53'
    Dommeren dømmer straffe til Samsunspor
    53'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Samsunspor...
    54'
    Samsunspor scorer på straffe!
    Samsunspor 1 - 1 Altinordu FK
    Mål: Nadir Ciftci
    Nadir Ciftci setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    55'
    Matias Coureur
    Målsjanse på Samsun 19 Mayis! Matias Coureur fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Jugurtha Hamroun (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Samsun 19 Mayis.
    57'
    58'
    Gult kort til Samsunspor
    Vukan Savicevic
    Vukan Savicevic (Samsunspor) får et gult kort av dommer Yasar Kemal Ugurlu.
    59'
    60'
    61'
    Matias Coureur (Samsunspor) kommer seg fri på Samsun 19 Mayis, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Brice Dja Djedje
    Brice Dja Djedje (Samsunspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Ilyas Kubilay Yavuz
    Samsunspor angriper i Samsun. Ilyas Kubilay Yavuz fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Brice Dja Djedje (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Enis Destan
    Ut: Ahmet Ilhan Ozek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Enis Destan, mens Ahmet Ilhan Ozek tar plass på benken.
    70'
    Hjørnespark til Altinordu FK
    71'
    Enis Destan
    Enis Destan (Altinordu FK) kommer til avslutning på Samsun 19 Mayis, men headingen blir reddet.
    71'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Rahmi Salih Kaya
    Rahmi Salih Kaya (Altinordu FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Samsun 19 Mayis.
    72'
    Frispark Altinordu FK.
    73'
    Enis Destan
    Enis Destan (Altinordu FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    75'
    Sjanse! Samsunspor avanserer forover, men Jugurtha Hamroun avslutter utenfor.
    76'
    79'
    Inn: Guido Kocer
    Ut: Jugurtha Hamroun
    Ertugrul Saglam gjør dagens tredje bytte i Samsun, når han tar ut Jugurtha Hamroun og setter inn Guido Kocer.
    79'
    Inn: Erhan Kartal
    Ut: Brice Dja Djedje
    Ertugrul Saglam (Samsunspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Erhan Kartal erstatter Brice Dja Djedje.
    79'
    Inn: Seref Ozcan
    Ut: Metehan Mimaroglu
    Altinordu FK bytter ut Metehan Mimaroglu med Seref Ozcan.
    81'
    Ilyas Kubilay Yavuz (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    81'
    Ilyas Kubilay Yavuz (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Samsun 19 Mayis.
    81'
    Mål for Samsunspor!
    Samsunspor 2 - 1 Altinordu FK
    Mål: Yasin Oztekin
    Målgivende: Ilyas Kubilay Yavuz
    Mål! Yasin Oztekin gir Samsunspor ledelsen 2-1 i Samsun. Ilyas Kubilay Yavuz var nest sist på ballen.
    81'
    Mucahit Albayrak
    Mucahit Albayrak (Samsunspor) avanserer forover på Samsun 19 Mayis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Samsunspor angriper i Samsun. Vukan Savicevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    Ilyas Kubilay Yavuz (Samsunspor) kommer til en målsjanse på Samsun 19 Mayis, men klarer ikke å score.
    85'
    Skudd på mål, Samsunspor
    86'
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Samsun fordi Erhan Erenturk får behandling for en skade på banen.
    88'
    Altinordu FK slipper å klare seg uten Erhan Erenturk som kommer tilbake på banen i Samsun.
    89'
    Inn: Yalcin Kilinc
    Ut: Erkam Resmen
    Samsunspor bytter ut Erkam Resmen med Yalcin Kilinc. Dette er det femte byttet som Ertugrul Saglam gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Ilyas Kubilay Yavuz (Samsunspor) løfter inn en corner fra venstre på Samsun 19 Mayis.