I Tosu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Yuichi Nishimura har tildelt Sagan Tosu et hjørnespark.
    5'
    Sagan Tosu slår en corner fra høyre.
    5'
    Akito Fukuta
    Sagan Tosu angriper. Akito Fukuta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Vissel Kobe, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Spillet på Ekimae Real Estate Stadium er stoppet midlertidig fordi Daiya Maekawa ligger nede.
    9'
    Daiya Maekawa er tilbake på banen igjen.
    10'
    Yuichi Nishimura tildeler Vissel Kobe en corner. Ryo Hatsuse sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Thuler
    Thuler (Vissel Kobe) header utenfor.
    11'
    Yuichi Nishimura signaliserer et frispark til Sagan Tosu på egen banehalvdel.
    13'
    Dommer Yuichi Nishimura venter med å sette i gang spillet fordi Taichi Kikuchi ligger nede.
    14'
    Ryo Hatsuse ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    14'
    Ryo Hatsuse kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ekimae Real Estate Stadium.
    15'
    Taichi Kikuchi er på beina igjen og fortsetter kampen på Ekimae Real Estate Stadium.
    15'
    Frispark for Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    15'
    Cayman Togashi
    Målsjanse til Sagan Tosu! Cayman Togashi treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    Yusuke Maruhashi
    Sagan Tosu fosser forover og Yusuke Maruhashi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    17'
    Yoshinori Muto
    Kjempesjanse! Yoshinori Muto (Vissel Kobe) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    18'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tosu fordi Rikuto Hirose får behandling for en skade på banen.
    20'
    Spillerbytte - Vissel Kobe
    Inn: Nanasei Iino
    Ut: Rikuto Hirose
    Rikuto Hirose, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nanasei Iino kommer inn for Vissel Kobe.
    21'
    Vissel Kobe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Sagan Tosu
    Cayman Togashi (Sagan Tosu) får et gult kort av dommer Yuichi Nishimura.
    22'
    Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) slår en corner fra høyre side på Ekimae Real Estate Stadium.
    24'
    I Tosu slår Ryo Hatsuse en corner fra venstre.
    25'
    Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) løfter inn en corner fra høyre på Ekimae Real Estate Stadium.
    25'
    Yuichi Nishimura signaliserer et frispark til Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til Sagan Tosu på halvdelen til Vissel Kobe.
    27'
    28'
    Thuler
    Sjanse i Tosu! Thuler (Vissel Kobe) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    Sagan Tosu, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Sagan Tosu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    I Tosu slår Yuki Horigome en corner fra venstre.
    32'
    Sagan Tosu må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vissel Kobe.
    34'
    Yoshinori Muto (Vissel Kobe) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    34'
    34'
    Frispark Vissel Kobe.
    36'
    Yoshinori Muto vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Yoshinori Muto ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tosu.
    37'
    Ryo Hatsuse (Vissel Kobe) slår en corner fra venstre side på Ekimae Real Estate Stadium.
    39'
    Yuichi Nishimura tildeler Sagan Tosu en corner. So Kawahara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    En av Vissel Kobes spillere blir avblåst for offside.
    43'
    45'+1
    Frispark for Sagan Tosu på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+4
    45'+6
    Inn: Daiju Sasaki
    Ut: Nanasei Iino
    Vissel Kobe gjør sitt andre bytte. Nanasei Iino erstattes av Daiju Sasaki.
    46'
    Yuya Osako
    Vissel Kobe angriper, men avslutningen til Yuya Osako går utenfor.
    47'
    I Tosu slår Takahiro Ogihara en corner fra høyre.
    51'
    51'
    Yuki Horigome
    Sjanse til Sagan Tosu! Yuki Horigome er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    58'
    Yoshinori Muto (Vissel Kobe) kommer til avslutning på Ekimae Real Estate Stadium, men headingen blir reddet.
    58'
    58'
    Kan Sagan Tosu utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    So Kawahara
    So Kawahara (Sagan Tosu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Yoichi Naganuma ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Spillerbytte - Sagan Tosu
    Inn: Marcelo Ryan
    Ut: Yuki Horigome
    Yuki Horigome (Sagan Tosu) erstattes av Marcelo Ryan.
    64'
    65'
    Sagan Tosu slipper å klare seg uten Yoichi Naganuma som kommer tilbake på banen i Tosu.
    65'
    Daiju Sasaki (Vissel Kobe) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ekimae Real Estate Stadium.
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tosu fordi Wataru Harada får behandling for en skade på banen.
    65'
    Frispark i en god posisjon for Vissel Kobe!
    67'
    Vissel Kobe slipper å klare seg uten Daiju Sasaki som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    Wataru Harada er på beina igjen og fortsetter kampen.
    68'
    Yuichi Nishimura signaliserer et frispark til Vissel Kobe.
    70'
    Marcelo Ryan
    Sjanse til Sagan Tosu! Marcelo Ryan er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Inn: Hikaru Nakahara
    Ut: Taichi Kikuchi
    Kenta Kawai gjør dagens andre bytte i Tosu, når han tar ut Taichi Kikuchi og setter inn Hikaru Nakahara.
    75'
    Yoichi Naganuma
    Sjanse! Sagan Tosu avanserer forover, men Yoichi Naganuma avslutter utenfor.
    78'
    I Tosu header Yoshinori Muto (Vissel Kobe) mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Hikaru Nakahara (Sagan Tosu) løfter inn en corner fra høyre på Ekimae Real Estate Stadium.
    80'
    Målsjanse på Ekimae Real Estate Stadium! Marcelo Ryan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Sagan Tosu fosser fremover, men Marcelo Ryan går rett i offsidefella.
    81'
    84'
    Inn: Ryuho Kikuchi
    Ut: Taisei Miyashiro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vissel Kobe. Inn kommer Ryuho Kikuchi, mens Taisei Miyashiro tar plass på benken.
    85'
    Frispark Sagan Tosu.
    86'
    86'
    87'
    Inn: Seiji Kimura
    Ut: Cayman Togashi
    Sagan Tosu bytter ut Cayman Togashi med Seiji Kimura.
    90'
    Yuichi Nishimura tildeler Vissel Kobe en corner. Takahiro Ogihara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.