Ble dekket av Jonas Bucher

Hei og velkommen til livedekningen av Sør-Korea - Portugal.
    Sør-Korea (4-4-2): Kim Seung-Gyu - Moon-hwan Kim, Kim Young-gwon, Kwon Kyung-won, Kim Jin-su - Jung Woo-young, In-beom Hwang, Son Heung-min, Lee Jae-sung - Kang In Lee, Cho Gue-sung.
    Portugal (4-3-3): Diogo Costa - Diogo Dalot, Pepe, António Silva, Joao Cancelo - Rúben Neves, Matheus Nunes, Vitinha - Joao Mário, Cristiano Ronaldo, Ricardo Horta.
    Dette er begge lags siste gruppespillkamp i gruppe H. Portugal er allerede videre til åttedelsfinale og leder gruppa i forkant av kampen. Sør-Korea er nødt til å slå Ronaldo & co for å ha håp om en plass i sluttspillet.
    Sør-Korea er avhengige av at Ghana ikke slår Uruguay, samtidig som de er nødt til å ta tre poeng selv.
    Hvilket lag håper du går videre sammen med Portugal?
    Antall stemmer: 1971
    Med seier i ettermiddag kan Portugal gå ut av gruppespillet med ni poeng og full pott.
    Tror du Portugal og Ronaldo når VM-finalen?
    Ja
    34%
    Nei
    66%
    Antall stemmer: 2008
    Nasjonalsangene er i gang.
    De to kapteinene i kveld er Heung-Min Son og Cristiano Ronaldo. Hvem er den beste kapteinen?
    Kampen er i gang!
    Koreanerne i angrep før Cancelo bryter og felles. Frispark til Portugal.
    2'
    Portugal etablerer angrep.
    3'
    Triller og triller, Portugal.
    4'
    Relativt rolig åpning på kampen - med Portugal som det førende laget.
    5'
    Mål for Portugal!
    Sør-Korea 0 - 1 Portugal
    Mål: Ricardo Horta
    Målgivende: Diogo Dalot
    DRØMMEÅPNING FOR PORTUGAL! Portugiserne mønstrer et flott angrep på høyresida, og Dalot kommer seg forbi sin markør før han finner Horta foran mål. Venstrevingen avslutter perfekt, og sender Portugal i føringen!
    5'
    Dette var Hortas første VM-mål i hans første VM-kamp.
    7'
    Ligger altså an til å få ni av ni mulige poeng i gruppespillet, Portugal. Sør-Korea sliter med ett poeng i bunnen av tabellen i skrivende stund.
    9'
    Cancelo hindres og får frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Portugal fortsetter å dominere banespillet.
    14'
    Cancelo kommer seg forbi flere koreanere før han fyrer løs fra skrått hold. Reddes av Kim Seung-Gyu.
    15'
    Corner til Sør-Korea!
    16'
    Ballen havner etter hvert i mål, men Jung Woo-young er i offside.
    17'
    Ghana har akkurat misbrukt et straffespark i den andre kampen.
    22'
    Litt bedre med her nå, Sør-Korea.
    22'
    Kim Young-gwon er våken og hindrer et innlegg i retning Ronaldo.
    24'
    Kang In Lee felles og får frispark på Portugals halvdel.
    26'
    Ny corner til koreanerne.
    27'
    Mål for Sør-Korea!
    Sør-Korea 1 - 1 Portugal
    Mål: Kim Young-gwon
    SØR-KOREA UTLIGNER! Son slår en god corner, som Portugal sliter med å få klarert. Via en motspiller havner ballen hos Kim, som setter inn utligninga for koreanerne!
    27'
    Sør-Koreas håp er tent!
    29'
    Nå har uruguayanerne økt ledelsen. Det vil si at Sør-Korea er nødt til å score to mål for å gå forbi på målforskjellen.
    33'
    Portugal overtar litt igjen her nå.
    34'
    Dalot tester venstrefoten fra distanse. Får en corner ut av det.
    35'
    Sør-Korea har kontroll.
    36'
    Gult kort til Sør-Korea
    Kangin Lee
    Strengt gult kort til midtbanespilleren.
    37'
    Ronaldo får avslutta innafor 16-meteren. Blokkeres.
    37'
    Om Sør-Korea tar ledelsen, vil de være foran Uruguay på flere scorede mål.
    40'
    Son skyter med venstrefoten utafor 16-meteren. Costa holder.
    40'
    Også Nunes tester skuddfoten fra distanse. Ronaldo tydelig frustrert over valget.
    41'
    Nunes skyter igjen, men denne gang er Ronaldo på returen. Kommer litt brått på, og spissen header langt utafor fra kort hold. Stor sjanse!
    42'
    Nydelig oppbygging av Portugal, før Horta vender opp og avslutter innafor feltet. Kim Seung-Gyu redder igjen.
    44'
    Legges til to minutter.
    45'+1
    Lovende innlegg fra venstre hos koreanerne, men går forbi alt og alle. 5-meter fra Costa.
    45'+1
    Corner til Portugal.
    45'+2
    Klareres.
    45'+3
    Kampen er i gang igjen!
    46'
    Elendig innlegg fra Cancelo.
    46'
    Ganske lik åpning på andre omgang som i første. Portugal triller, mens Sør-Korea legger seg relativt lavt til å begynne med.
    48'
    Ronaldo ser ut til å ha gjort et smart løp i boksen, men blåses av for offside.
    52'
    Lekker rulett fra Cancelo.
    53'
    Cancelo tråkker på Lee Jae-sung like før finta. Så ikke meget deilig ut.
    53'
    Portugal-trykk nå.
    56'
    Fin kontring av Sør-Korea. Son avslutter til slutt, og skaffer en corner.
    56'
    Heades unna.
    57'
    Et sørkoreansk frispark går igjennom alt og alle. 5-meter til Costa.
    58'
    Horta slår et håpløst innlegg fra høyre. Går bak mål.
    60'
    Slik det ligger an nå, er det Uruguay som får videre fra gruppespillet sammen med Portugal. Sør-Korea trenger kun ett mål for å kapre plassen i skrivende stund.
    61'
    Hvilket lag går videre sammen med Portugal?
    Antall stemmer: 1274
    Tre spillere står klare for Portugal. Én for Sør-Korea.
    63'
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: Andre Silva
    Ut: Cristiano Ronaldo
    65'
    Inn: Rafael Leao
    Ut: Ruben Neves
    65'
    Inn: Joao Palhinha
    Ut: Matheus Nunes
    65'
    Ronaldo er blant spillerne som går av. Tydelig misfornøyd med det, kapteinen.
    65'
    Spillerbytte - Sør-Korea
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Jae-sung Lee
    66'
    Fin sjanse for Sør-Korea! Hwang fyrer av utafor 16-meteren, men går rett på Costa.
    67'
    Frispark imot Leao.
    69'
    Cancelo blokkerer Sons skudd med overkroppen. Sørkoreanerne roper på hands og straffespark. Får nok ikke det her.
    70'
    Corner til Sør-Korea blir det uansett.
    71'
    Ryddes unna.
    72'
    Leao misbruker en gyllen kontringsmulighet.
    72'
    Frispark til Sør-Korea i brukbar posisjon.
    73'
    Kang In Lee skyter. Går et stykke til side for mål.
    74'
    Et kvarter igjen for Korea å gjøre dette på. Trenger fortsatt kun én scoring, om resultatet mellom Uruguay og Ghana står.
    76'
    Fint initiativ fra Dalot på høyrekanten. Slår et farlig og lavt innlegg, men ryddes unna.
    77'
    Silva slår en frekk luke, men når ikke ballen innafor 16-meteren. Keeper plukker opp.
    78'
    Målscorer Kim Young-gwon ligger nede.
    78'
    79'
    Ut: Kim Young-gwon
    81'
    Inn: Son Jun-ho
    Ut: Kangin Lee
    82'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Joao Mario
    82'
    Inn: William Carvalho
    Ut: Vitinha
    82'
    Nytt hjørnespark til Sør-Korea.
    85'
    Klareres.
    86'
    Corner til Portugal nå.
    86'
    Frispark til Sør-Korea.
    88'
    Carvalho stopper Son på vei framover.
    88'
    Portugal med initiativet i skrivende stund. Ser ut til å ha god kontroll.
    89'
    Nytt hjørnespark til Portugal.
    90'
    Seks minutter legges til.
    90'+1
    Sør-Korea 2 - 1 Portugal
    Mål: Hwang Hee-chan
    Målgivende: Son Heung-min
    SØR-KOREA TAR LEDELSEN! DET ER IKKE OFFSIDE! Hvilket drama! Son kontrer, og Hwang kommer i full fart like bak. Son slipper den perfekt i bakrom til Hwang, som ikke gjør noen feil alene med keeper!