Matthew Conger signaliserer et frispark til Mexico på egen banehalvdel.
    Mål for Mexico!
    Sør-Afrika 0 - 1 Mexico
    Mål: Alexis Vega
    Målgivende: Uriel Antuna
    Mål! Alexis Vega gir Mexico ledelsen 0-1 i Sapporo. Uriel Antuna var nest sist på ballen.
    18'
    Frispark til Mexico på halvdelen til Sør-Afrika.
    19'
    Mexico tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Uriel Antuna
    Uriel Antuna (Mexico) avanserer forover på Sapporo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Sør-Afrika, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Alexis Vega
    Mexico angriper i Sapporo. Alexis Vega avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Frispark for Sør-Afrika på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Sør-Afrika på halvdelen til Mexico.
    25'
    Matthew Conger signaliserer et frispark til Mexico.
    26'
    Vladimir Lorona ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    29'
    Matthew Conger signaliserer et frispark til Sør-Afrika.
    30'
    Jesus Angulo
    I Sapporo får Jesus Angulo (Mexico) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    30'
    30'
    I Sapporo slår Teboho Mokoena en corner fra venstre.
    31'
    Vladimir Lorona ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sapporo.
    31'+1
    Matthew Conger tildeler Mexico en corner. Alexis Vega sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Teboho Mokoena (Sør-Afrika) slår en corner fra venstre side på Sapporo.
    36'
    Alexis Vega (Mexico) løfter inn en corner fra høyre på Sapporo.
    38'
    Offside! Uriel Antuna (Mexico) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    42'
    I Sapporo slår Alexis Vega en corner fra høyre.
    45'
    Sør-Afrika 0 - 2 Mexico
    Mål: Luis Romo
    Mål! Luis Romo øker Mexicos ledelse til 0-2 på Sapporo.
    45'
    Mexico angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    48'
    Matthew Conger tildeler Mexico en corner. Sebastian Cordova sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Sør-Afrika tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Matthew Conger signaliserer et frispark til Sør-Afrika like utenfor Mexico-området.
    51'
    Frispark Sør-Afrika.
    53'
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Rødt kort!
    Spilleren på Sør-Afrika får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    57'
    Rødt kort til Sør-Afrika
    Repo Malepe
    Rødt kort! Repo Malepe (Sør-Afrika) sendes i dusjen av dommer Matthew Conger.
    57'
    Sør-Afrika 0 - 3 Mexico
    Mål: Henry Martin
    Målgivende: Carlos Rodriguez
    Henry Martin øker Mexicos ledelse til 0-3! Carlos Rodriguez sto for den målgivende pasningen.
    60'
    Spillerbytte - Sør-Afrika
    Inn: Reeve Frosler
    Ut: Kobamelo Kodisang
    David Notoane (Sør-Afrika) gjør sitt første bytte for dagen. Reeve Frosler erstatter Kobamelo Kodisang.
    61'
    62'
    Sebastian Cordova (Mexico) løfter inn en corner fra høyre på Sapporo.
    66'
    66'
    Rødt kort til Mexico
    Carlos Rodriguez
    Mexico må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Matthew Conger viser Carlos Rodriguez det røde kortet.
    66'
    Inn: MacBeth Kamogelo Mahlangu
    Ut: Thendo Mukumela
    Sør-Afrika bytter ut Thendo Mukumela med MacBeth Kamogelo Mahlangu.
    67'
    Teboho Mokoena
    Målsjanse til Sør-Afrika! Teboho Mokoena treffer mål, men keeper redder.
    68'
    Mexico, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    Luis Romo
    Mexico angriper i Sapporo. Luis Romo fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Mexico
    Inn: Adrian Mora
    Ut: Jorge Sanchez
    Jaime Lozano gjør dagens første bytte i Sapporo, når han tar ut Jorge Sanchez og setter inn Adrian Mora.
    71'
    Inn: Jose Jaoquin Esquivel
    Ut: Sebastian Cordova
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mexico. Inn kommer Jose Jaoquin Esquivel, mens Sebastian Cordova tar plass på benken.
    71'
    Det blir farlig! Frispark for Sør-Afrika er nær straffområde.
    72'
    Luther Singh
    Luther Singh (Sør-Afrika) kommer seg fri på Sapporo, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Matthew Conger signaliserer et frispark til Sør-Afrika på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Eduardo Aguirre
    Ut: Henry Martin
    Henry Martin (Mexico) erstattes av Eduardo Aguirre.
    75'
    75'
    Thabo Cele
    Thabo Cele (Sør-Afrika) mottar sitt første gule kort for dagen på Sapporo.
    75'
    Inn: Jesus Angulo
    Ut: Uriel Antuna
    Mexico bytter ut Uriel Antuna med Jesus Angulo. Dette er det fjerde byttet som Jaime Lozano gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Alexis Vega
    Bytte for Mexico. Diego Lainez kommer inn for Alexis Vega på Sapporo.
    77'
    79'
    81'
    Mexico angriper i Sapporo, men blir avblåst for offside.
    82'
    Frispark i en god posisjon for Sør-Afrika!
    83'
    Inn: Goodman Mosele
    Ut: Thabo Cele
    David Notoane gjør dagens tredje bytte i Sapporo, når han tar ut Thabo Cele og setter inn Goodman Mosele.
    83'
    Inn: Nkosingiphile Ngcobo
    Ut: Evidence Makgopa
    David Notoane (Sør-Afrika) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nkosingiphile Ngcobo erstatter Evidence Makgopa.
    84'
    Sør-Afrika angriper, men avslutningen til Luther Singh går utenfor.
    84'
    Nkosingiphile Ngcobo (Sør-Afrika) slår en corner fra venstre side på Sapporo.
    86'
    88'
    89'
    Målsjanse på Sapporo! Teboho Mokoena fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.