Frispark i en god posisjon for Slask Wroclaw!
    Mål for WKS Slask Wroclaw!
    Ruch Chorzow 0 - 1 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Lukasz Bejger
    Målgivende: Petr Schwarz
    I Chorzow tar Slask Wroclaw ledelsen 0-1 etter et mål av Lukasz Bejger. Flott spill fra Petr Schwarz før målet.
    4'
    Kacper Michalski
    Kacper Michalski (Ruch Chorzow) prøver å heade ballen i mål på Ruch Chorzow Stadium, men mislykkes.
    8'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Skudd utenfor mål, Ruch Chorzow
    9'
    I Chorzow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til Ruch Chorzow
    17'
    Dommeren dømmer straffe til Ruch Chorzow
    17'
    Straffe til Ruch Chorzow
    17'
    Ruch Chorzow scorer på straffe!
    Ruch Chorzow 1 - 1 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Daniel Szczepan
    Mål! Daniel Szczepan setter utligningen i mål på et straffespark.
    19'
    Gult kort til Ruch Chorzow
    Milosz Kozak
    Dommer Pawel Raczkowski viser Milosz Kozak (Ruch Chorzow) det gule kortet.
    20'
    Frispark Slask Wroclaw.
    20'
    Pawel Raczkowski tildeler Slask Wroclaw en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Skudd på mål, WKS Slask Wroclaw
    23'
    Ruch Chorzow, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Chorzow slår Petr Schwarz en corner fra høyre.
    23'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) slår en corner fra venstre side på Ruch Chorzow Stadium.
    24'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra høyre på Ruch Chorzow Stadium.
    25'
    Maciej Sadlok
    Maciej Sadlok (Ruch Chorzow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Slask Wroclaw fosser fremover, men Pawel Raczkowski blåser for offside på Ruch Chorzow Stadium.
    30'
    En av Ruch Chorzows spillere blir avblåst for offside på Ruch Chorzow Stadium.
    36'
    I Chorzow slår Petr Schwarz en corner fra venstre.
    37'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til Ruch Chorzow.
    37'
    Frispark for Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    38'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Ruch Chorzow.
    39'
    40'
    Petr Schwarz
    Slask Wroclaw fosser forover og Petr Schwarz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Tomasz Swedrowski
    Tomasz Swedrowski (Ruch Chorzow) avanserer forover på Ruch Chorzow Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Ruch Chorzow 1 - 2 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Matias Nahuel
    Målgivende: Patrick Olsen
    Mål! Matias Nahuel gir Slask Wroclaw en 1-2 ledelse. Patrick Olsen sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Pawel Raczkowski tildeler Ruch Chorzow en corner. Maciej Sadlok sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Lukasz Bejger
    Lukasz Bejger (Slask Wroclaw) mottar sitt første gule kort for dagen på Ruch Chorzow Stadium.
    48'
    Ruch Chorzow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) får et gult kort av dommer Pawel Raczkowski.
    54'
    55'
    55'
    56'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Målsjanse på Ruch Chorzow Stadium! Erik Alexander Exposito Hernandez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Frispark til Ruch Chorzow på halvdelen til Slask Wroclaw.
    65'
    Tomas Podstawski
    Tomas Podstawski (Ruch Chorzow) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Mateusz Zukowski
    Ut: Piotr Samiec-Talar
    Slask Wroclaw gjør sitt første bytte. Piotr Samiec-Talar erstattes av Mateusz Zukowski.
    69'
    Spillerbytte - Ruch Chorzow
    Inn: Michal Feliks
    Ut: Tomasz Swedrowski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ruch Chorzow. Inn kommer Michal Feliks, mens Tomasz Swedrowski tar plass på benken.
    70'
    Inn: Juliusz Letniowski
    Ut: Szymon Szymanski
    Szymon Szymanski (Ruch Chorzow) erstattes av Juliusz Letniowski.
    70'
    Daniel Szczepan
    Daniel Szczepan (Ruch Chorzow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    71'
    72'
    Maciej Sadlok (Ruch Chorzow) slår en corner fra høyre side på Ruch Chorzow Stadium.
    74'
    Juliusz Letniowski
    Målsjanse til Ruch Chorzow! Juliusz Letniowski treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    77'
    Rafal Leszczynski
    Dommer Pawel Raczkowski gir Rafal Leszczynski (Slask Wroclaw) et gult kort.
    78'
    Matias Nahuel
    Dommer Pawel Raczkowski gir Matias Nahuel (Slask Wroclaw) et gult kort.
    80'
    80'
    Ruch Chorzow 2 - 2 WKS Slask Wroclaw
    Daniel Szczepan setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 2-2.
    81'
    Slask Wroclaw fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    84'
    Inn: Michal Rzuchowski
    Ut: Patrick Olsen
    Bytte for Slask Wroclaw. Michal Rzuchowski kommer inn for Patrick Olsen på Ruch Chorzow Stadium.
    84'
    Inn: Burak Ince
    Ut: Matias Nahuel
    Slask Wroclaw bytter ut Matias Nahuel med Burak Ince.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for Ruch Chorzow er nær straffområde.
    85'
    87'
    Dommeren gir Juliusz Letniowski (Ruch Chorzow) et gult kort.
    88'
    Peter Pokorny
    Peter Pokorny (Slask Wroclaw) pådrar seg et gult kort.
    89'
    89'
    90'+1
    Mateusz Zukowski
    Mateusz Zukowski (Slask Wroclaw) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+3
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    90'+5
    Inn: Przemyslaw Szur
    Ut: Tomasz Wojtowicz
    Ruch Chorzow bytter ut Tomasz Wojtowicz med Przemyslaw Szur.
    90'+6
    90'+6
    Mateusz Zukowski (Slask Wroclaw) pådrar seg et gult kort.
    90'+6
    Rødt kort til WKS Slask Wroclaw
    Peter Pokorny sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Slask Wroclaw må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.