2-0
3-0
    Gliwice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Arkadiusz Pyrka (Gliwice) løfter inn en corner fra høyre på Ruch Chorzow Stadium.
    3'
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) slår en corner fra høyre side på Ruch Chorzow Stadium.
    9'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Gliwice på egen banehalvdel.
    11'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jakub Czerwinski (Gliwice) vrir seg av smerte i gresset.
    11'
    Gliwice slipper å klare seg uten Jakub Czerwinski som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Offside! Juliusz Letniowski blir vinket av og Ruch Chorzow må dermed bygge opp et nytt angrep.
    15'
    Milosz Kozak
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) avanserer forover på Ruch Chorzow Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    GKS Piast Gliwice, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Chorzow slår Juliusz Letniowski en corner fra venstre.
    17'
    Pawel Raczkowski tildeler Ruch Chorzow en corner. Milosz Kozak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    I Chorzow slår Juliusz Letniowski en corner fra høyre.
    24'
    Frispark til Gliwice på halvdelen til Ruch Chorzow.
    25'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chorzow fordi Grzegorz Tomasiewicz får behandling for en skade på banen.
    26'
    Grzegorz Tomasiewicz er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) slår en corner fra venstre side på Ruch Chorzow Stadium.
    28'
    Daniel Szczepan
    Daniel Szczepan (Ruch Chorzow) header utenfor.
    28'
    Frispark Ruch Chorzow.
    29'
    Robert Dadok
    Robert Dadok (Ruch Chorzow) header ballen mot mål, men Gliwice klarerer.
    29'
    29'
    Straffe til Ruch Chorzow
    30'
    Pawel Raczkowski tildeler Ruch Chorzow et straffespark på Ruch Chorzow Stadium. Daniel Szczepan går fram ...og bommer!
    32'
    Skudd på mål, Ruch Chorzow
    32'
    32'
    Skudd utenfor mål, Ruch Chorzow
    32'
    Mål for Ruch Chorzow!
    Ruch Chorzow 1 - 0 GKS Piast Gliwice
    Mål: Robert Dadok
    Robert Dadok dundrer ballen i mål og Ruch Chorzow tar ledelsen 1-0 på Ruch Chorzow Stadium.
    34'
    Juliusz Letniowski
    Målsjanse! Juliusz Letniowski (Ruch Chorzow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Frispark for Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - GKS Piast Gliwice
    Inn: Jorge Felix
    Ut: Patryk Dziczek
    Patryk Dziczek (Gliwice) erstattes av Jorge Felix.
    46'
    Inn: Miguel Munoz Fernandez
    Ut: Jakub Czerwinski
    Bytte for Gliwice. Miguel Munoz Fernandez kommer inn for Jakub Czerwinski på Ruch Chorzow Stadium.
    46'
    I Chorzow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Gliwice.
    48'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til GKS Piast Gliwice
    Jakub Holubek
    Jakub Holubek (Gliwice) pådrar seg et gult kort.
    48'
    51'
    Spillet på Ruch Chorzow Stadium er stoppet midlertidig fordi Tomasz Wojtowicz ligger nede.
    52'
    53'
    Spillerbytte - Ruch Chorzow
    Inn: Mateusz Bartolewski
    Ut: Tomasz Wojtowicz
    Tomasz Wojtowicz (Ruch Chorzow) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mateusz Bartolewski.
    55'
    Ruch Chorzow scorer på straffe!
    Ruch Chorzow 2 - 0 GKS Piast Gliwice
    Mål: Daniel Szczepan
    Mål! Daniel Szczepan scorer på straffe. Ruch Chorzows ledelse øker dermed til 2-0.
    56'
    59'
    Skudd på mål, GKS Piast Gliwice
    60'
    Ruch Chorzow, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    61'
    63'
    63'
    Arkadiusz Pyrka (Gliwice) løfter inn en corner fra venstre på Ruch Chorzow Stadium.
    63'
    64'
    Inn: Milosz Szczepanski
    Ut: Sergiy Krykun
    Aleksandar Vukovic gjør dagens tredje bytte i Chorzow, når han tar ut Sergiy Krykun og setter inn Milosz Szczepanski.
    64'
    Inn: Tihomir Kostadinov
    Ut: Michal Chrapek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gliwice. Inn kommer Tihomir Kostadinov, mens Michal Chrapek tar plass på benken.
    64'
    Ruch Chorzow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Ruch Chorzow 3 - 0 GKS Piast Gliwice
    Mål: Patryk Sikora
    Målgivende: Mateusz Bartolewski
    Mål! Patryk Sikora øker Ruch Chorzows ledelse til 3-0 på Ruch Chorzow Stadium. Flott spill fra Mateusz Bartolewski før målet.
    67'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Ruch Chorzow.
    68'
    I Chorzow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Grzegorz Tomasiewicz
    Gliwice angriper i Chorzow. Grzegorz Tomasiewicz fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Pawel Raczkowski tildeler Gliwice en corner. Arkadiusz Pyrka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Pawel Raczkowski tildeler Ruch Chorzow en corner. Juliusz Letniowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    En av Ruch Chorzows spillere blir avblåst for offside.
    73'
    Inn: Filip Wilak
    Ut: Milosz Kozak
    Ruch Chorzow gjør sitt andre bytte. Milosz Kozak erstattes av Filip Wilak.
    74'
    Inn: Filip Starzynski
    Ut: Juliusz Letniowski
    Janusz Niedzwiedz (Ruch Chorzow) gjør sitt tredje bytte for dagen. Filip Starzynski erstatter Juliusz Letniowski.
    74'
    Inn: Soma Novothny
    Ut: Daniel Szczepan
    Ruch Chorzow bytter ut Daniel Szczepan med Soma Novothny.
    74'
    Michael Ameyaw
    Michael Ameyaw (Gliwice) kommer til en målsjanse på Ruch Chorzow Stadium, men klarer ikke å score.
    75'
    En av Ruch Chorzows spillere blir avblåst for offside på Ruch Chorzow Stadium.
    77'
    Målet til Ruch Chorzow sjekkes av VAR
    78'
    Målet til Ruch Chorzow blir annullert
    78'
    Hjørnespark til GKS Piast Gliwice
    80'
    80'
    Inn: Tomasz Foszmanczyk
    Ut: Adam Vlkanova
    Adam Vlkanova (Ruch Chorzow) erstattes av Tomasz Foszmanczyk.
    83'
    83'
    Gult kort til Ruch Chorzow
    Dommer Pawel Raczkowski gir Robert Dadok (Ruch Chorzow) et gult kort.
    84'
    Frispark Gliwice.
    84'
    Inn: Piotr Liszewski
    Ut: Michael Ameyaw
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gliwice. Inn kommer Piotr Liszewski, mens Michael Ameyaw tar plass på benken.
    85'
    85'
    Arkadiusz Pyrka (Gliwice) slår en corner fra venstre side på Ruch Chorzow Stadium.