Greuther Furth slår en corner fra høyre.
    Frispark til RSV Meinerzhagen på halvdelen til Greuther Furth.
    Dommeren gir Abdourahmane Barry (Greuther Furth) et gult kort.
    12'
    RSV Meinerzhagen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    17'
    Greuther Furth fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Nik Kunkel (RSV Meinerzhagen) slår en corner fra høyre side.
    19'
    Offside! David Raum blir vinket av og Greuther Furth må dermed bygge opp et nytt angrep.
    23'
    Frispark for RSV Meinerzhagen på egen banehalvdel.
    25'
    Alessandro Tomasello
    Alessandro Tomasello (RSV Meinerzhagen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Ron Berlinski
    RSV Meinerzhagen angriper, men avslutningen til Ron Berlinski går utenfor.
    27'
    29'
    Frispark RSV Meinerzhagen.
    32'
    34'
    35'
    Målsjanse! Ron Berlinski (RSV Meinerzhagen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    En av Greuther Furths spillere går i offside.
    38'
    39'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Paul Seguin
    Ut: Hans Nunoo Sarpei
    Greuther Furth gjør sitt første bytte. Hans Nunoo Sarpei erstattes av Paul Seguin.
    40'
    Sjanse til RSV Meinerzhagen! Alessandro Tomasello er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adil Elmoueden (RSV Meinerzhagen) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Abdourahmane Barry ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Frispark Greuther Furth.
    45'
    Greuther Furth slipper å klare seg uten Abdourahmane Barry som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+1
    Adil Elmoueden er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    Inn: Paul Jaeckel
    Ut: Abdourahmane Barry
    Abdourahmane Barry (Greuther Furth) erstattes av Paul Jaeckel.
    46'
    Jamie Leweling
    Greuther Furth fosser forover og Jamie Leweling fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    RSV Meinerzhagen, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Alexander Sather har tildelt Greuther Furth et hjørnespark.
    47'
    Hjørne til RSV Meinerzhagen.
    49'
    Nik Kunkel (RSV Meinerzhagen) slår en corner fra venstre side.
    50'
    Mål for RSV Meinerzhagen!
    RSV Meinerzhagen 1 - 0 Greuther Furth
    Mål: Sven Wurm
    Målgivende: Nik Kunkel
    RSV Meinerzhagen tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Sven Wurm. Flott spill fra Nik Kunkel før målet.
    50'
    Offside! Jamie Leweling (Greuther Furth) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    51'
    Julian Green
    Sjanse! Greuther Furth avanserer forover, men Julian Green avslutter utenfor.
    55'
    Spillerbytte - RSV Meinerzhagen
    Inn: Hakan Demir
    Ut: Tim Treude
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RSV Meinerzhagen. Inn kommer Hakan Demir, mens Tim Treude tar plass på benken.
    56'
    Greuther Furth angriper, men Branimir Hrgota vinkes av for offside.
    58'
    Sebastian Ernst
    Sjanse! Greuther Furth avanserer forover, men Sebastian Ernst avslutter utenfor.
    61'
    62'
    Inn: Timothy Tillmann
    Ut: Jamie Leweling
    Greuther Furth bytter ut Jamie Leweling med Timothy Tillmann.
    63'
    Inn: Ewald Platt
    Ut: Alessandro Tomasello
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RSV Meinerzhagen. Inn kommer Ewald Platt, mens Alessandro Tomasello tar plass på benken.
    67'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    68'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til RSV Meinerzhagen.
    69'
    Gult kort til RSV Meinerzhagen
    Adil Elmoueden
    Adil Elmoueden (RSV Meinerzhagen) pådrar seg et gult kort.
    69'
    71'
    Mål for Greuther Furth!
    RSV Meinerzhagen 1 - 1 Greuther Furth
    Mål: Sebastian Ernst
    Målgivende: Julian Green
    Mål! Sebastian Ernst (Greuther Furth) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Julian Green.
    71'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Branimir Hrgota
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) erstattes av Dickson Abiama.
    72'
    Frisparket tildelt Greuther Furth er farlig nær RSV Meinerzhagens målområde.
    73'
    77'
    Inn: Musa Mankay Sesay
    Ut: Adil Elmoueden
    RSV Meinerzhagen gjør sitt fjerde bytte. Adil Elmoueden erstattes av Musa Mankay Sesay.
    78'
    Inn: Ali Ozdemir
    Ut: Raphael Grasser
    RSV Meinerzhagen bytter ut Raphael Grasser med Ali Ozdemir.
    79'
    Inn: Andreas Spais
    Ut: Marcel Kandziora
    Marcel Kandziora (RSV Meinerzhagen) erstattes av Andreas Spais.
    79'
    80'
    Sascha Burchert
    Sascha Burchert (Greuther Furth) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    83'
    RSV Meinerzhagen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Greuther Furth.
    84'
    Sven Wurm
    Sven Wurm (RSV Meinerzhagen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Målsjanse! Julian Green (Greuther Furth) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Kan Greuther Furth utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    85'
    Paul Jaeckel
    Paul Jaeckel (Greuther Furth) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til RSV Meinerzhagen på egen banehalvdel.
    87'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Greuther Furth like utenfor RSV Meinerzhagen-området.
    88'
    Målsjanse til Greuther Furth! Julian Green treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    90'
    Sebastian Ernst (Greuther Furth) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'
    90'
    90'+1
    Skudd på mål, Greuther Furth
    90'+1
    90'+1
    Greuther Furth fosser fremover, men Dickson Abiama går rett i offsidefella.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    1. ekstraomgang
    92'
    92'
    92'
    93'
    Greuther Furth avanserer forover og Julian Green får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    95'
    RSV Meinerzhagen 1 - 2 Greuther Furth
    Mål: Julian Green
    Mål! Greuther Furth tar ledelsen 1-2 ved Julian Green.
    98'
    RSV Meinerzhagen 1 - 3 Greuther Furth
    Mål: Marco Meyerhofer
    Målgivende: Timothy Tillmann
    Marco Meyerhofer øker Greuther Furths ledelse til 1-3! Timothy Tillmann var nest sist på ballen.
    103'
    RSV Meinerzhagen 1 - 4 Greuther Furth
    Målgivende: David Raum
    Mål! Marco Meyerhofer øker ledelsen til 1-4. David Raum sto for den målgivende pasningen.
    105'
    2. ekstraomgang
    Inn: Anton Stach
    Ut: Julian Green
    Greuther Furth bytter ut Julian Green med Anton Stach.
    106'
    RSV Meinerzhagen 1 - 5 Greuther Furth
    Mål: Dickson Abiama
    Mål! Dickson Abiama gir Greuther Furth en komfortabel 1-5 ledelse. Timothy Tillmann var nest sist på ballen.
    113'
    RSV Meinerzhagen 1 - 6 Greuther Furth
    Målgivende: Sebastian Ernst
    Greuther Furth går opp i en 1-6 ledelse etter et mål av Dickson Abiama. Det er en fin assist fra Sebastian Ernst.