0-1
1-1
    Kampen er i gang på Stade du Pays de Charleroi.
    Ali Gholizadeh
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) avanserer forover på Stade du Pays de Charleroi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    1'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    2'
    Kamal Sowah (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    3'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    5'
    Shamar Nicholson
    Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men klarer ikke å score.
    6'
    Saido Berahino
    Målsjanse! Saido Berahino (Royal Charleroi SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    I Charleroi slår Ryota Morioka en corner fra venstre.
    8'
    Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Mål for OH Leuven!
    Royal Charleroi SC 0 - 1 OH Leuven
    Mål: Kamal Sowah
    Målgivende: Siebe Schrijvers
    Oud-Heverlee Leuven leder 0-1 etter en scoring av Kamal Sowah. Siebe Schrijvers sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Kristiyan Malinov
    I Charleroi får Kristiyan Malinov (Oud-Heverlee Leuven) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    15'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    17'
    Xavier Mercier ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    17'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Xavier Mercier som kommer tilbake på banen igjen.
    19'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    19'
    Xavier Mercier
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Charleroi. Xavier Mercier fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Mathieu Maertens
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men avslutningen til Mathieu Maertens går utenfor.
    22'
    Offside! Mamadou Fall (Royal Charleroi SC) er alene igjennom, men dommer Kevin Van Damme ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    Arthur Allemeersch (Oud-Heverlee Leuven) vinkes av for offside i Charleroi.
    26'
    Royal Charleroi SC avanserer forover i Charleroi. Saido Berahino avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Kevin Van Damme tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Kamal Sowah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Vaclav Jemelka
    Vaclav Jemelka (Oud-Heverlee Leuven) header utenfor.
    33'
    Kamal Sowah
    Sjanse i Charleroi! Kamal Sowah (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    36'
    Arthur Allemeersch
    Sjanse til Oud-Heverlee Leuven! Arthur Allemeersch er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    I Charleroi slår Kamal Sowah en corner fra høyre.
    37'
    Offside! Kamal Sowah blir vinket av og Oud-Heverlee Leuven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    38'
    39'
    Dommer Kevin Van Damme venter med å sette i gang spillet fordi Pierre-Yves Ngawa ligger nede.
    44'
    Pierre-Yves Ngawa er tilbake i kampen igjen.
    44'
    Kevin Van Damme tildeler Royal Charleroi SC en corner. Dorian Dessoleil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Kaveh Rezaei
    Ut: Saido Berahino
    Karim Belhocine (Royal Charleroi SC) gjør sitt første bytte for dagen. Kaveh Rezaei erstatter Saido Berahino.
    46'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Derrick Tshimanga
    Ut: Xavier Mercier
    Marc Brys gjør dagens første bytte i Charleroi, når han tar ut Xavier Mercier og setter inn Derrick Tshimanga.
    46'
    Gult kort til Royal Charleroi SC
    Guillaume Gillet
    Dommeren gir Guillaume Gillet (Royal Charleroi SC) et gult kort.
    46'
    46'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    49'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    49'
    Mamadou Fall
    Dommer Kevin Van Damme viser Mamadou Fall (Royal Charleroi SC) det gule kortet.
    49'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Siebe Schrijvers
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Stade du Pays de Charleroi, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    52'
    Kayembe
    Royal Charleroi SC angriper i Charleroi. Kayembe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    52'
    Jordan Botaka
    Royal Charleroi SC angriper. Jordan Botaka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    53'
    54'
    55'
    Kaveh Rezaei
    Sjanse! Royal Charleroi SC avanserer forover, men Kaveh Rezaei avslutter utenfor.
    56'
    Kamal Sowah
    Målsjanse på Stade du Pays de Charleroi! Kamal Sowah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    60'
    Gult kort til OH Leuven
    Derrick Tshimanga
    Derrick Tshimanga (Oud-Heverlee Leuven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Royal Charleroi SC 1 - 1 OH Leuven
    Mål: Dorian Dessoleil
    Dorian Dessoleil utligner til 1-1 på Stade du Pays de Charleroi.
    61'
    62'
    64'
    Dommer Kevin Van Damme gir Kristiyan Malinov (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    64'
    Inn: Olivier Myny
    Ut: Arthur Allemeersch
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Olivier Myny kommer inn for Arthur Allemeersch på Stade du Pays de Charleroi.
    67'
    Inn: Daan Vekemans
    Ut: Thibault Vlietinck
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Thibault Vlietinck med Daan Vekemans. Dette er det tredje byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    67'
    Skudd utenfor mål, OH Leuven
    67'
    Royal Charleroi SC angriper i Charleroi. Ali Gholizadeh avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    68'
    69'
    69'
    Kevin Van Damme tildeler Royal Charleroi SC en corner. Ryota Morioka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Daan Vekemans
    Daan Vekemans (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Dorian Dessoleil (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    72'
    Målsjanse til Royal Charleroi SC! Jordan Botaka treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Stade du Pays de Charleroi, men avslutningen går utenfor.
    72'
    73'
    76'
    77'
    I Charleroi slår Siebe Schrijvers en corner fra høyre.
    80'
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Siebe Schrijvers
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Siebe Schrijvers med Moussa Al-Taamari. Dette er det fjerde byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    81'
    Royal Charleroi SCs Kaveh Rezaei blåses av for offside på Stade du Pays de Charleroi.
    82'
    Inn: Massimo Bruno
    Ut: Mamadou Fall
    Karim Belhocine (Royal Charleroi SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Massimo Bruno erstatter Mamadou Fall.
    82'
    Inn: Lukasz Teodorczyk
    Ut: Shamar Nicholson
    Royal Charleroi SC bytter ut Shamar Nicholson med Lukasz Teodorczyk.
    82'
    Massimo Bruno
    Royal Charleroi SC fosser forover og Massimo Bruno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Frispark i en god posisjon for Oud-Heverlee Leuven!
    83'
    88'
    Lukasz Teodorczyk
    Målsjanse til Royal Charleroi SC! Lukasz Teodorczyk treffer mål, men keeper redder.