Kampen er i gang på Stade du Pays de Charleroi.
    Marius Noubissi
    Marius Noubissi (K Beerschot VA) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men klarer ikke å score.
    5'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    5'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    8'
    Royal Charleroi SC angriper, men blir avblåst for offside.
    9'
    Marius Noubissi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    9'
    Marius Noubissi er tilbake i kampen igjen.
    11'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    13'
    Yan Vorogovskiy
    K Beerschot VA avanserer forover i Charleroi. Yan Vorogovskiy avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    I Charleroi slår Ryota Morioka en corner fra høyre.
    15'
    Kevin Van Damme tildeler Royal Charleroi SC en corner. Ryota Morioka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    17'
    Shamar Nicholson
    I Charleroi header Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    22'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Royal Charleroi SC 1 - 0 K Beerschot VA
    Mål: Kaveh Rezaei
    Målgivende: Ryota Morioka
    Kaveh Rezaei dundrer ballen i mål og Royal Charleroi SC tar ledelsen 1-0 på Stade du Pays de Charleroi. Ryota Morioka sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    34'
    38'
    Offside! Kaveh Rezaei (Royal Charleroi SC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    40'
    En av K Beerschot VAs spillere går i offside.
    43'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    44'
    44'
    Ryota Morioka
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Ali Gholizadeh
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) kommer seg fri på Stade du Pays de Charleroi, men avslutningen går utenfor.
    47'
    49'
    Offside! Musashi Suzuki blir vinket av og K Beerschot VA må dermed bygge opp et nytt angrep.
    50'
    Mamadou Fall
    Mamadou Fall (Royal Charleroi SC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Kayembe
    Royal Charleroi SC fosser forover og Kayembe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Offside! Kaveh Rezaei (Royal Charleroi SC) er alene igjennom, men dommer Kevin Van Damme ser at linjemannen er oppe med flagget.
    53'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til K Beerschot VA.
    54'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Ryan Sanusi
    Ryan Sanusi (K Beerschot VA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Royal Charleroi SC 2 - 0 K Beerschot VA
    Mål: Ali Gholizadeh
    Målgivende: Shamar Nicholson
    Mål! Ali Gholizadeh øker Royal Charleroi SCs ledelse til 2-0 på Stade du Pays de Charleroi. Det er en fin assist fra Shamar Nicholson.
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    K Beerschot VA angriper i Charleroi. Marius Noubissi fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Royal Charleroi SC slipper å klare seg uten Ryota Morioka som kommer tilbake på banen i Charleroi.
    61'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Gaetan Hendrickx
    Ut: Ryota Morioka
    Gaetan Hendrickx (Royal Charleroi SC) erstatter Ryota Morioka som muligens er skadet.
    62'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Pierre Bourdin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for K Beerschot VA. Inn kommer Tarik Tissoudali, mens Pierre Bourdin tar plass på benken.
    62'
    Inn: Abdoulie Sanyang
    Ut: Tom Pietermaat
    Bytte for K Beerschot VA. Abdoulie Sanyang kommer inn for Tom Pietermaat på Stade du Pays de Charleroi.
    63'
    Inn: Dario Van Den Buijs
    Ut: Yan Vorogovskiy
    Hernan Losada gjør dagens tredje bytte i Charleroi, når han tar ut Yan Vorogovskiy og setter inn Dario Van Den Buijs.
    63'
    64'
    Gaetan Hendrickx (Royal Charleroi SC) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    65'
    I Charleroi slår Gaetan Hendrickx en corner fra høyre.
    66'
    Dommer Kevin Van Damme ser at linjemannen løfter flagget, og Royal Charleroi SCs Shamar Nicholson blåses av for offside.
    70'
    Musashi Suzuki
    Målsjanse til K Beerschot VA! Musashi Suzuki treffer mål, men keeper redder.
    72'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    73'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    75'
    75'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    77'
    Sjanse i Charleroi! Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Frispark K Beerschot VA.
    79'
    K Beerschot VA angriper og Marius Noubissi får avsluttet. Headingen treffer ikke Royal Charleroi SC-målet.
    80'
    Royal Charleroi SC angriper. Ali Gholizadeh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Tarik Tissoudali
    Tarik Tissoudali (K Beerschot VA) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men klarer ikke å score.
    83'
    Dommer Kevin Van Damme venter med å sette i gang spillet fordi Marius Noubissi ligger nede.
    85'
    Marius Noubissi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Charleroi.
    86'
    Royal Charleroi SC har fått straffespark i Charleroi!
    86'
    Royal Charleroi SC scorer på straffe!
    Royal Charleroi SC 3 - 0 K Beerschot VA
    Kaveh Rezaei banker inn et straffespark på Stade du Pays de Charleroi! Royal Charleroi SC øker dermed ledelsen til 3-0.
    87'
    Inn: Ivan Goranov
    Ut: Kayembe
    Royal Charleroi SC gjør sitt andre bytte. Kayembe erstattes av Ivan Goranov.
    88'
    Inn: Ken Nkuba
    Ut: Ali Gholizadeh
    Royal Charleroi SC bytter ut Ali Gholizadeh med Ken Nkuba. Dette er det tredje byttet som Karim Belhocine gjør i dagens kamp.
    88'
    Kevin Van Damme tildeler Royal Charleroi SC en corner. Gaetan Hendrickx sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Gaetan Hendrickx (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    90'+1
    Mål for K Beerschot VA!
    Royal Charleroi SC 3 - 1 K Beerschot VA
    Mål: Musashi Suzuki
    Målgivende: Tarik Tissoudali
    Mål! K Beerschot VA reduserer til 3-1 ved Musashi Suzuki. Flott spill fra Tarik Tissoudali før målet.