1-0
Frey82'
2-0
    Dagens kamp på Bosuilstadion i Antwerpen er i gang.
    Manuel Benson (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    11'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    12'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    14'
    Royal Antwerp FCs Manuel Benson blåses av for offside på Bosuilstadion.
    15'
    Killian Sardella
    Killian Sardella (RSC Anderlecht) avanserer forover på Bosuilstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Sergio Gomez
    Målsjanse på Bosuilstadion! Sergio Gomez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    Michael Frey
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen. Michael Frey fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    I Antwerpen slår Sergio Gomez en corner fra høyre.
    26'
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    27'
    Jonathan Lardot tildeler Royal Antwerp FC en corner. Manuel Benson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Radja Nainggolan
    Kjempesjanse! Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    28'
    Josh Cullen
    Sjanse til RSC Anderlecht! Joshua Cullen er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    I Antwerpen slår Verschaeren Yari en corner fra høyre.
    31'
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Anderlecht
    Josh Cullen
    Dommer Jonathan Lardot gir Joshua Cullen (RSC Anderlecht) et gult kort.
    31'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    34'
    Christian Kouame
    Christian Kouame (RSC Anderlecht) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    42'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    46'
    Anouar Ait El Hadj
    RSC Anderlecht fosser forover og Anouar Ait El Hadj fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    Royal Antwerp FC angriper, men avslutningen til Michael Frey går utenfor.
    48'
    Michel-Ange Balikwisha
    Michel-Ange Balikwisha (Royal Antwerp FC) kommer seg fri på Bosuilstadion, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Dommer Jonathan Lardot venter med å sette i gang spillet fordi Pierre Dwomoh ligger nede.
    55'
    Pierre Dwomoh er tilbake i kampen igjen.
    56'
    Jonathan Lardot tildeler RSC Anderlecht en corner. Sergio Gomez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    57'
    58'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Benito Raman
    Ut: Joshua Zirkzee
    Bytte for RSC Anderlecht. Benito Raman kommer inn for Joshua Zirkzee på Bosuilstadion.
    59'
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Verschaeren Yari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RSC Anderlecht. Inn kommer Francis Amuzu, mens Verschaeren Yari tar plass på benken.
    59'
    RSC Anderlecht avanserer forover på Bosuilstadion og Christian Kouame kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Royal Antwerp FC.
    63'
    63'
    Mål for Royal Antwerp FC!
    Royal Antwerp FC 1 - 0 Anderlecht
    Mål: Alhassan Yusuf
    Målgivende: Michael Frey
    Mål! Royal Antwerp FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Alhassan Yusuf på Bosuilstadion. Flott spill fra Michael Frey før målet.
    63'
    RSC Anderlecht må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Royal Antwerp FC.
    65'
    Radja Nainggolan skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Royal Antwerp FC.
    67'
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    68'
    Pierre Dwomoh ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    Inn: Lior Refaelov
    Ut: Anouar Ait El Hadj
    RSC Anderlecht bytter ut Anouar Ait El Hadj med Lior Refaelov.
    74'
    Inn: Bogdan Mykhaylichenko
    Ut: Killian Sardella
    RSC Anderlecht gjør sitt fjerde bytte. Killian Sardella erstattes av Bogdan Mykhaylichenko.
    75'
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Pieter Gerkens
    Ut: Pierre Dwomoh
    Brian Priske (Royal Antwerp FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Pieter Gerkens erstatter Pierre Dwomoh som sannsynligvis er skadet.
    75'
    Målsjanse! Michel-Ange Balikwisha (Royal Antwerp FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    77'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til Royal Antwerp FC
    80'
    Dommeren dømmer straffe til Royal Antwerp FC
    81'
    Royal Antwerp FC har fått straffe!
    81'
    Taylor Harwood-Bellis
    Taylor Harwood-Bellis (RSC Anderlecht) får et gult kort av dommer Jonathan Lardot.
    82'
    Royal Antwerp FC får tildelt et straffespark på Bosuilstadion. Michael Frey tar straffen ... og bommer!
    82'
    Royal Antwerp FC 2 - 0 Anderlecht
    Mål: Michael Frey
    I Antwerpen øker Royal Antwerp FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Michael Frey.
    82'
    Wesley Hoedt
    Wesley Hoedt (RSC Anderlecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Inn: Majeed Ashimeru
    Ut: Kristoffer Olsson
    RSC Anderlecht bytter ut Kristoffer Olsson med Majeed Ashimeru. Dette er det femte byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    83'
    Frispark til Royal Antwerp FC på halvdelen til RSC Anderlecht.
    85'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Mbwana Samatta
    Ut: Manuel Benson
    Manuel Benson (Royal Antwerp FC) erstattes av Mbwana Samatta.
    86'
    Inn: Viktor Fischer
    Ut: Michel-Ange Balikwisha
    Michel-Ange Balikwisha (Royal Antwerp FC) erstattes av Viktor Fischer.
    86'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    87'
    RSC Anderlecht avanserer forover i Antwerpen. Sergio Gomez avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Spillet på Bosuilstadion er stoppet midlertidig fordi Abdoulaye Seck ligger nede.
    88'
    Royal Antwerp FC slipper å klare seg uten Abdoulaye Seck som kommer tilbake på banen i Antwerpen.
    89'
    Royal Antwerp FC angriper. Michael Frey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til Royal Antwerp FC.
    90'
    Francis Amuzu
    Francis Amuzu (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.