1-1
1-2
143
166
    Joe Mattock (Rotherham United) løfter inn en corner fra høyre på AESSEAL New York Stadium.
    3'
    Mål for Rotherham United!
    Rotherham United 1 - 0 Middlesbrough
    Mål: Angus MacDonald
    Målgivende: Joe Mattock
    Angus MacDonald header ballen i mål og Rotherham United leder dermed 1-0. Det er en fin assist fra Joe Mattock.
    3'
    Frispark for Rotherham United på egen banehalvdel.
    6'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Chuba Akpom
    Chuba Akpom (Middlesbrough FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    12'
    Marvin Johnson (Middlesbrough FC) slår en corner fra høyre side på AESSEAL New York Stadium.
    14'
    Freddie Ladapo
    Rotherham United angriper. Freddie Ladapo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Michael Ihiekwe
    Rotherham United angriper på AESSEAL New York Stadium. Michael Ihiekwe header utenfor.
    17'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    18'
    Rødt kort til Rotherham United
    Matt Crooks
    Rotherham United må klare seg uten Matt Crooks etter at han får et direkte rødt kort!
    18'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotherham fordi Grant Hall får behandling for en skade på banen.
    21'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Connor Malley
    Ut: Grant Hall
    Det virker som Grant Hall ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Connor Malley.
    24'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Rotherham United på egen banehalvdel.
    25'
    Rotherham United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Yannick Bolasie
    Yannick Bolasie (Middlesbrough FC) kommer til en målsjanse på AESSEAL New York Stadium, men klarer ikke å score.
    30'
    I Rotherham slår Neeskens Kebano en corner fra venstre.
    33'
    Darren Bond tildeler Middlesbrough FC en corner. Neeskens Kebano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Mål for Middlesbrough!
    Rotherham United 1 - 1 Middlesbrough
    Mål: George Saville
    Målgivende: Neeskens Kebano
    Mål! Middlesbrough FC utligner på AESSEAL New York Stadium. Målscorer: George Saville. Neeskens Kebano sto for den målgivende pasningen.
    33'
    34'
    Frispark Rotherham United.
    35'
    36'
    37'
    Jonny Howson
    Jonny Howson skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Middlesbrough FC.
    38'
    Yannick Bolasie (Middlesbrough FC) header rett i tverrliggeren!
    38'
    Darren Bond tildeler Middlesbrough FC en corner. Marvin Johnson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Neeskens Kebano (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra venstre på AESSEAL New York Stadium.
    41'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    43'
    44'
    Connor Malley
    Sjanse til Middlesbrough FC! Connor Malley er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    Rotherham United, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Darren Bond tildeler Middlesbrough FC en corner. Pddy McNair sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Kieran Sadlier
    Kieran Sadlier (Rotherham United) kommer seg fri på AESSEAL New York Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Rotherham United
    Inn: Matthew Olosunde
    Ut: Joe Mattock
    Joe Mattock (Rotherham United) erstattes av Matthew Olosunde.
    46'
    Inn: Jamie Lindsay
    Ut: Daniel Barlaser
    Bytte for Rotherham United. Jamie Lindsay kommer inn for Daniel Barlaser på AESSEAL New York Stadium.
    46'
    47'
    48'
    Middlesbrough FC angriper i Rotherham. Yannick Bolasie fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    I Rotherham har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Middlesbrough FCs Neeskens Kebano blåses av for offside på AESSEAL New York Stadium.
    53'
    Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Rotherham United.
    54'
    Rotherham United 1 - 2 Middlesbrough
    Mål: Chuba Akpom
    Målgivende: Paddy McNair
    Mål! Chuba Akpom gir Middlesbrough FC en 1-2 ledelse. Pddy McNair var nest sist på ballen.
    55'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Rotherham United.
    57'
    I Rotherham slår Kieran Sadlier en corner fra venstre.
    58'
    59'
    Neeskens Kebano (Middlesbrough FC) slår en corner fra venstre side på AESSEAL New York Stadium.
    62'
    Jonny Howson (Middlesbrough FC) header utenfor.
    62'
    Gult kort til Rotherham United
    Jamie Lindsay
    Jamie Lindsay (Rotherham United) mottar sitt første gule kort for dagen på AESSEAL New York Stadium.
    64'
    Marvin Johnson (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra venstre på AESSEAL New York Stadium.
    65'
    68'
    Rotherham United avanserer forover i Rotherham. Freddie Ladapo avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Marvin Johnson
    Middlesbrough FC avanserer forover i Rotherham. Marvin Johnson avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Inn: Chiedozie Ogbene
    Ut: Kieran Sadlier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rotherham United. Inn kommer Chiedozie Ogbene, mens Kieran Sadlier tar plass på benken.
    71'
    Frispark til Rotherham United på halvdelen til Middlesbrough FC.
    72'
    Gult kort til Middlesbrough
    George Saville
    George Saville (Middlesbrough FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Inn: Ryan Giles
    Ut: Wes Harding
    Rotherham United bytter ut Wes Harding med Ryan Giles.
    76'
    Michael Smith
    Michael Smith (Rotherham United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Middlesbrough FC like utenfor Rotherham United-området.
    77'
    78'
    Neeskens Kebano
    Middlesbrough FC fosser forover og Neeskens Kebano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    80'
    80'
    81'
    Paddy McNair
    Middlesbrough FC angriper i Rotherham. Pddy McNair fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: George Hirst
    Ut: Michael Smith
    Rotherham United gjør sitt femte bytte. Michael Smith erstattes av George Hirst.
    82'
    83'
    Målsjanse! Freddie Ladapo (Rotherham United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    85'
    Yannick Bolasie (Middlesbrough FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Josh Coburn
    Ut: Yannick Bolasie
    Neil Warnock gjør dagens andre bytte i Rotherham, når han tar ut Yannick Bolasie og setter inn Josh Coburn.
    87'
    I Rotherham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Dommeren gir Marvin Johnson (Middlesbrough FC) et gult kort.
    90'
    90'
    Dommer Darren Bond gir Neeskens Kebano (Middlesbrough FC) et gult kort.
    90'+1
    90'+1
    Darren Bond tildeler Rotherham United en corner. Ryan Giles sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.