Målsjanse til Bayer Leverkusen! Lucas Alario treffer mål, men keeper redder.
    Rot-Weiss Essen, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    4'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    4'
    Leon Bailey
    Bayer Leverkusen fosser forover og Leon Bailey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    8'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Stadion Essen.
    8'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Exequiel Palacios
    Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Rot-Weiss Essen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Rot-Weiss Essen på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    15'
    Frispark for Rot-Weiss Essen på egen banehalvdel.
    19'
    21'
    Rot-Weiss Essen angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Patrik Schick
    Patrik Schick (Bayer Leverkusen) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    25'
    Daniel Schlager tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Charles Aranguiz
    Bayer Leverkusen angriper i Essen. Charles Aranguiz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    29'
    Dommer Daniel Schlager ser at linjemannen løfter flagget, og Bayer Leverkusens Lucas Alario blåses av for offside.
    32'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Essen.
    34'
    I Essen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    38'
    Bayer Leverkusen angriper. Lucas Alario får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Marco Kehl-Gomez
    Målsjanse! Marco Kehl-Gomez (Rot-Weiss Essen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Essen fordi Karim Bellarabi får behandling for en skade på banen.
    43'
    Hjørnespark til Rot-Weiss Essen
    43'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Moussa Diaby
    Ut: Karim Bellarabi
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) erstatter Karim Bellarabi som muligens er skadet.
    44'
    Moussa Diaby
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Stadion Essen, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Inn: Wendell
    Ut: Patrik Schick
    Peter Bosz (Bayer Leverkusen) gjør sitt andre bytte for dagen. Wendell erstatter Patrik Schick.
    46'
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Exequiel Palacios
    Peter Bosz gjør dagens tredje bytte i Essen, når han tar ut Exequiel Palacios og setter inn Florian Wirtz.
    46'
    Leon Bailey
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Leon Bailey
    Bayer Leverkusen angriper, og Leon Bailey sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    50'
    Daniel Schlager tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    52'
    Dennis Grote
    Rot-Weiss Essen angriper i Essen. Dennis Grote fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Målsjanse på Stadion Essen! Lucas Alario fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Charles Aranguiz avslutter utenfor.
    58'
    Leon Bailey
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) avanserer forover på Stadion Essen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    60'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    61'
    Spillerbytte - Rot-Weiss Essen
    Inn: Jonas Hildebrandt
    Ut: Isaiah Ahmad Young
    Rot-Weiss Essen gjør sitt første bytte. Isaiah Young erstattes av Jonas Hildebrandt.
    62'
    Inn: Oguzhan Kefkir
    Ut: Amara Conde
    Amara Conde (Rot-Weiss Essen) erstattes av Oguzhan Kefkir.
    62'
    64'
    I Essen slår Leon Bailey en corner fra venstre.
    67'
    Florian Wirtz
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Florian Wirtz er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    71'
    Rot-Weiss Essen fosser fremover, men Daniel Schlager blåser for offside på Stadion Essen.
    72'
    73'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Essen.
    76'
    Kerem Demirbay
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Essen. Kerem Demirbay avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Inn: Jan Neuwirt
    Ut: Kevin Grund
    Bytte for Rot-Weiss Essen. Jan Neuwirt kommer inn for Kevin Grund på Stadion Essen.
    79'
    Leon Bailey
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    82'
    82'
    Leon Bailey
    Leon Bailey (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Stadion Essen, men avslutningen går utenfor.
    87'
    I Essen slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    88'
    Timothy Fosu-Mensah
    Timothy Fosu-Mensah skyter i stolpen! Stor sjanse for Bayer Leverkusen i Essen.
    89'
    Bayer Leverkusen angriper. Charles Aranguiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Skudd utenfor mål, Rot-Weiss Essen
    89'
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Kerem Demirbay går utenfor.
    90'
    90'+2
    90'+2
    1. ekstraomgang
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Rot-Weiss Essen.
    92'
    93'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Rot-Weiss Essen på egen banehalvdel.
    99'
    Marco Kehl-Gomez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    100'
    Rot-Weiss Essen slipper å klare seg uten Marco Kehl-Gomez som kommer tilbake på banen i Essen.
    101'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    103'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    103'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Stadion Essen.
    104'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Rot-Weiss Essen 0 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Leon Bailey
    Mål! Bayer Leverkusen tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Leon Bailey på Stadion Essen.
    105'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    Inn: Marcel Platzek
    Ut: Marco Kehl-Gomez
    Christian Neidhart (Rot-Weiss Essen) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Marcel Platzek erstatter Marco Kehl-Gomez som sannsynligvis er skadet.
    106'
    Inn: Cedric Harenbrock
    Ut: Sandro Plechaty
    Rot-Weiss Essen bytter ut Sandro Plechaty med Cedric Harenbrock. Dette er det femte byttet som Christian Neidhart gjør i dagens kamp.
    106'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) header utenfor.
    106'
    Marcel Platzek
    Sjanse til Rot-Weiss Essen! Marcel Platzek er nær ved å score, men keeper redder.
    108'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    108'
    Mål for Rot-Weiss Essen!
    Rot-Weiss Essen 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Oguzhan Kefkir
    Oguzhan Kefkir scorer og utligner dermed til 1-1.
    108'
    Frispark Rot-Weiss Essen.
    113'
    Cedric Harenbrock
    Cedric Harenbrock (Rot-Weiss Essen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    113'
    Inn: Jeremie Frimpong
    Ut: Leon Bailey
    Bytte for Bayer Leverkusen. Jeremie Frimpong kommer inn for Leon Bailey på Stadion Essen.
    114'
    116'
    Rot-Weiss Essen 2 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Simon Engelmann
    Målgivende: Cedric Harenbrock
    Mål! Rot-Weiss Essen tar ledelsen 2-1 ved Simon Engelmann. Cedric Harenbrock sto for den målgivende pasningen.