Janni Thomsen skaffer en corner for Oslo-laget. Kampens første.
    2'
    Thomsen tar den selv. RBK får klarert etter hvert.
    2'
    Fin mulighet for Löfwenius og VIF! Spissen jakter en ball i bakrom og får skutt i 16-meteren. Får ikke godt treff, og ballen går over mål.
    3'
    VG Live svarer
    Ole christian
    Hvor spilles kampen
    Ullevaal Stadion.
    Relativt rolig i åpningsminuttene, men Vålerenga har vært det førende laget til nå. RBK sliter med å beholde kula i laget. Foto: NTB
    9'
    Thomsen skaffer nok en corner for VIF.
    10'
    Dansken tar den igjen og slår mot første stolpe. RBK klarerer enkelt.
    10'
    Rosenborg spiller seg til VIFs 16-meter, men ender med 5-meter.
    11'
    Vålerenga kommer seg til innlegg fra høyre, og Tennebø havner i duell med Hørte. RBK-stopperen får klarert.
    13'
    Jøsendal slår et nydelig innlegg fra venstre og er nære å treffe Nautnes på hodet. Pettersen i VIF-buret kommer til unnsetning og bokser unna like før! Brukbar sjanse for RBK.
    14'
    Ny Vålerenga-corner etter et fint angrep.
    16'
    Thomsen slår inn igjen.
    16'
    Nesten for Tennebø! Corneren ender i returrommet, og VIFs midtbanespiller klinker til på volley. Godt treff, men går akkurat til side for mål! Foto: NTB
    17'
    Kjempesjanse for RBK! Joramo finner Sørum i 16-meteren, som får ballen i drømmeposisjon. Avslutter, men skuddet går i nettkanten! Foto: NTB
    19'
    Rosenborg farlig frempå og får slått inn fra venstrekanten, men Tennebø klarerer.
    24'
    Nytt RBK-angrep hvor ballen havner hos Sørum utenfor 16-meteren. Får et godt og rent treff langs bakken, men Pettersen holder.
    24'
    Rosenborg har spilt seg mer og mer inn i kampen og tatt over styringen. På en kontring nå, hvor Jøsendal avslutter like utenfor 16-meteren. Går langt over målet.
    25'
    Frispark til Tennebø på RBKs halvdel.
    27'
    For en sjanse for Rosenborg og Camilla Linberg! Thorsnes bommer med en klarering og plutselig er RBK-vingen alene med Pettersen. Får et litt for langt touch, og Pettersen er ute og holder!
    28'
    Rosenborg klart best nå. Farlige hver gang de nærmer seg Vålerengas 16-meter.
    34'
    Frispark til Harviken etter en duell med Thomsen.
    37'
    Gult kort til Rosenborg
    Elin Sørum
    Dundrer inn i en takling på Kovacs.
    38'
    Frispark til VIF på RBKs halvdel. Tvedten slår inn.
    39'
    Rosenborg får klarert.
    39'
    Frispark til Rosenborg på egen halvdel.
    40'
    Vålerenga triller på egen halvdel. Blir nok ikke lagt til mange minutter etter denne omgangen.
    44'
    Mimmi Löfwenius ligger nede etter en duell med Jøsendal. Ser ikke godt ut. Foto: NTB
    45'
    Kampen er i gang igjen!
    45'
    Löfwenius må ut på båre, ser det ut til. Skrek av smerte og blir båret ut av banen på båre.
    45'+1
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Felicia Rogic
    Ut: Mimmi Löfwenius Veum
    45'+4
    Det legges til ett minutt.
    45'+5
    - Det er et skrik som er helt forferdelig å høre på en fotballbane, sier VIF-keeper Guro Pettersen om Löfwenius til NRK i pausen.
    Andre omgang er i gang!
    47'
    Dommeren velger å avvente litt. Vålerenga-supporterne fyrer opp bluss bak Rosenborg-målet. Speakeren på Ullevaal Stadion truer med at kampen kan bli avlyst etter at det ble fyrt opp bluss. Foto: NTB
    48'
    Gratissjanse for Andreassen! Rosenborg-spilleren snapper opp ballen i feltet og fyrer av. Det første skuddet blokkeres, og det andre går rett over mål. Stor sjanse for RBK!
    49'
    Jøsendal går i bakken etter en duell med Thomsen og får frispark ved midtstreken.
    53'
    Camilla Linberg ligger nede, men kommer seg på beina igjen. Ser ut til å kunne fortsette.
    54'
    Corner til VIF.
    57'
    Tvedten slår inn.
    57'
    Ender med en 5-meter til RBK.
    58'
    Linn Vickius ligger nede med smerter nå. Kommer seg på beina igjen.
    60'
    Kovacs og Lindberg ligger også nede nå etter en duell i feltet. Sistnevnte vil ha straffe, men ser ut som at Kovacs er på ballen.
    64'
    Linberg er på beina igjen. Kovacs også.
    67'
    Corner til Vålerenga etter et fint angrep.
    68'
    Linberg nede igjen. Ser ikke ut til å kunne fortsette nå.
    68'
    Tvedten slår inn fra venstre.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Frøya Dorsin
    Ut: Camilla Linberg
    16-årige Frøya Dorsin kommer inn for RBK.
    69'
    71'
    Dorsin spilles gjennom i 16-meteren, men Pettersen er først på den og holder igjen. Godt keeperspill!
    72'
    Straffe til Rosenborg! Denne gangen bommer Pettersen med timingen! Nautnes får et touch forbi VIF-keeperen og går i bakken. Foto: NTB
    73'
    Cesilie Andreassen skal ta den.
    74'
    Rosenborg bommer på straffe!
    75'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 0 Vålerenga
    Mål: Cesilie Andreassen
    Målgivende: Emilie Nautnes
    ABSURD SCORING! Andreassen setter straffesparket i stolpen, og returen plukkes opp av Nautnes. Spissen sliter med touchet selv, men det blir en perfekt pasning til Andreassen som setter inn finalens første scoring! Foto: Mattis Sandblad, VG
    76'
    Tb
    Går ikke kampen på tv?
    Jo! Kampen sendes på NRK 1.
    Corner til Rosenborg.
    78'
    Andreassen vinner i feltet, men headingen går over.
    79'
    Innbytter Rogic kommer seg til avslutning i feltet, men skuddet blokkeres.
    80'
    Innkast til VIF høyt i banen. Må løfte seg et par hakk om de skal ha håp om utligning her, Oslo-laget.
    82'
    Frispark til Bjelde og VIF i god posisjon.
    82'
    Kjempesjanse for Sigurdardottir! Thomsen slår et nydelig frispark inn fra høyre, og VIF-kapteinen er først på ballen. Headingen dundrer i tverrliggeren!
    82'
    5-meter til RBK nå. Tiden begynner å renne ut for VIF.
    85'
    Rutinerte Thorsnes er flyttet fremover i banen for Vålerenga.
    87'
    Bjelde slår bort ballen på egen halvdel.
    88'
    Inn: Selma Sol Magnusdottir
    Ut: Cesilie Andreassen
    88'
    Det legges til syv minutter.
    90'+1
    Thomsen går ned i 16-meteren og vil ha straffespark. Får nok ikke det.
    90'+1
    Thorsnes prøver å spille gjennom Sævik, men sistnevnte kommer ikke på ballen før keeper Rulyte.
    90'+1
    Vålerenga trykker på nå. Rosenborg blir spilt veldig lave.
    90'+3
    FOR. ET MÅL. For et drømmetreff hun får, Thea Bjelde! Vålerengas midtbanespiller kliner til med godfotenog får så godt treff man kan få! Rett i krysset fra 20 meter!
    90'+5
    Den skal sjekkes. Mulig offside på Sævik i forkant. Målet annulleres! Vanvittig VAR-drama på overtid!