Holm67'
6 851
6 087

Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

To store sjanser for Rosenborg! God corner av Vecchia som Noah Holm nesten får fulltreff på, så nytt innlegg fra Reitan til Islamovic som header like til side for Haugs mål.
    19'
    Mål for Vålerenga!
    Rosenborg 0 - 1 Vålerenga
    Mål: Seedy Jatta
    Målgivende: Amor Layouni
    20'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 1 Vålerenga
    Mål: Stefano Vecchia
    Målgivende: Noah Jean Holm
    24'
    Gult kort til Rosenborg
    Markus Henriksen
    26'
    RBK HAR VÅKNET! Nå kjører hjemmelaget på. Innlegg fra Henriksens ytterside til Dino Islamovic som på elegant vis kaster seg rundt, men avslutter ikke langt nok til siden så Haug redder. Returen greier VIF å få unna.
    27'
    Oi Oi! Så feller Layouni Reitan på kanten av 16-meteren. RBK-fansen roper på straffe. Den blir interessant å se på TV.
    36'
    Gult kort til Vålerenga
    Osame Sahraoui
    38'
    Rødt kort til Rosenborg
    42'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Alexander Tettey
    Ut: Dino Islamovic
    46'
    Godt innlegg mot Kjartansson, som får gå opp mellom stopperne. Er akkurat ikke høy nok, men det ender i ny corner.
    51'
    Ballen sitter i nettet, men Faye Lund i RBK-målet får frispark i duellen med Kjartansson. Så vel kanskje noe strengt ut, eller...?
    52'
    Tettey farlig frempå, men avslutningen fra skrått hold går i nettveggen!
    55'
    Rosenborg 2 - 1 Vålerenga
    Mål: Emil Konradsen Ceide
    Målgivende: Hólmar Örn Eyjólfsson
    58'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Odin Thiago Holm
    Ut: Seedy Jatta
    60'
    Ceide går og går, før han kommer til avslutning fra samme sted som han satte scoringen fra. Denne gangen klarer Haug å stoppe ham!
    66'
    Rosenborg 2 - 2 Vålerenga
    Mål: Odin Thiago Holm
    67'
    Inn: Olaus Skarsem
    Ut: Stefano Vecchia
    75'
    Inn: Nicolaj Thomsen
    Ut: Amor Layouni
    78'
    Inn: Anders Konradsen
    Ut: Per Ciljan Skjelbred
    79'
    Ceide mister ballen på egen 16-meter. Snappes opp av Holm, som vender opp og skyter. Avslutningen havner oppe på tribunen.
    82'
    Kjartansson får ballen inne på ti meter, men greier aldri å vende opp. Avslutningen rett i Konradsen og ut. Corner.
    84'
    Er det mulig da?! Oldrup med en nydelig stikker mot Bjørdal. Han ser nesten litt overrasket ut over at han får ballen, og må jage den unødvendig mye. Må forsøke å skli ballen i mål, men der er Faye Lund!
    90'
    Inn: Rasmus Wiedesheim-Paul
    Ut: Emil Konradsen Ceide
    90'+1
    Hjemmelaget roper på straffe! Noah Holm går ned i duell med Tollås etter å ha fått en arm rundt seg. Kan dømmes der!
    90'+2
    Sahraoui danser seg fri ute til venstre, og spiller den inn i feltet. Bjørdal får foten på den, men ikke mot mål!