1-1
83'

Publikum har begynt å komme til Lerkendal. Det regner i Trondheim så det kan bli en våt og glatt gressmatte for Rosenborg og Brann i kveldens eliteseriekamp.
    Brann stiller uten Jan Gunnar Solli, Cato Gunntveit, Erik Bakke og David Nielsen som alle er skadet.
    Hos Rosenborg er målvakt Rune Almenning Jarstein ute med skade. Alexander Lund Hansen står i mål mens junior Even Barli er reservemålvakt fordi Espen Johnsne også er skadet.
    Det blir spennende å se hvor mye publikum som kommer på Lerkendal på en palmesøndag.
    Rosenborg stiller med tre spisser på innbytterbenken. Både Rade Prica, Dario Zahora og unggutten Kjell Rune Sellin har som hovedoppgave å lage mål.
    Brann kommer fra uavgjort 1-1 hjemme mot Stabæk mens Rosenborg slo Tromsø 4-2 i en 'snøkamp' på Alfheim for 14 dager siden.
    Lerkendalmatta ser ut til å være i overraskene god forfatning til å være så tidlig på året.
    Lagene er i ferd med å avslutte oppvarmingen og spillerne er på vei inn i garderoben for de siste forberedelsene.
    Nå spilles sangen om`n Ivers på Lerkendal. Det er rett før avspark mellom to av norsk fotballs store publikumslag.
    Publikum venter på at lagene skal entre banen.
    Spillerne presenteres og det er rett før Brage Sandmoen blåser i gang kampen.
    Tidligere RBK-spiller Azar Karadas tok avspark for Brann.
    1'
    Hjemmelaget legger Trond Olsen ute på venstre flankem mens Steffen Iversen er enslig spiss.
    3'
    Gult kort til Rosenborg
    Alexander Tettey
    Tettey takler Sævarsson tøft ute på Branns venstre side. Frispark til Brann 30 meter fra RBKs mål.
    3'
    El Fakiris frispark heades unna av RBK-forsvaret.
    4'
    Lustig lander på ryggen etter hodeduell med en Brann-spiller. Lustig er oppe igjen og virker frisk nok til å fortsette kampen.
    5'
    Lago takler liggende Vaagan Moen. Ballen til innkast for Brann.
    9'
    Trond Olsen skyter på halv volley svakt utenfor målet hos Branns målvakt Håkon Opdal.
    10'
    Iversen stusser Lagos fremspill, men ballen går helt inn til Opdal i Branns mål.
    11'
    Trond Olsen nede med skade hos hjemmelaget.
    12'
    Olsen er oppe igjen. Kampen fortsetter.
    12'
    Bra forsvarsspill av Branns Holmvik når Sapara og Skjelbred prøver seg på veggspill.
    15'
    Dorsin har gått ut med strekk. Kapteinsbindet overtas av Iversen hos RBK.
    17'
    Trond Olsen skyter fra 35 meter. Opdal har kontroll på ballen som går en meter utenfor. Vel optimistisk av Olsen.
    19'
    Huseklepp er gjennom, men Lund Hansen i RBKs mål er langt ute og kommer først på ballen. Fin inngrepen av Rosenborg-keeperen.
    20'
    Gult kort til Brann
    Austin takler Olsen. Frispark til RBK fra 25 meter som Sapara setter høyt over mål.
    20'
    Nordvik går rett inn på Dorsins venstrebackposisjon.
    23'
    Opdal plukker ned Sapara-frispark fra RBKs venstreside nær cornerflagget.
    24'
    Bjørn Dahl
    Olsen kjører tunnel på Dahl som holder igjen RBK-spissen.
    24'
    Det påfølgende frisparket fra spiss vinkel på RBKs venstreside blir klarert
    26'
    Lustig header svakt rett på Opdal etter frispark fra Sapara på Branns venstreside nede ved hjørneflagget.
    27'
    Sjansefattig kamp hittil, men hjemmelaget har vært nærmest det som ligner på målsjanser. Brann virker å legge seg lavt i starten av kampen.
    28'
    Huseklepp på vei gjennom, men blir stanset av Lago.
    31'
    Nordvik-heading rett på Opdal etter nok ett Sapara-frispark. Opdal hadde full kontroll.
    33'
    Branns Sigurdsson vinner en av flere knalltøffe dueller med Iversen. Bra av Brann-stopperen.
    34'
    Lund Hansen redder med en benparade Huseklepp-skudd fra kort hold, men litt spiss vinkel. Kampens største målsjanse hittil.
    35'
    Hjørnespark til Brann
    35'
    RBK får ryddet ballen unna etter corneren.
    36'
    Huseklepp-innlegg bak mål hos RBKs målvakt Lund Hansen.
    38'
    Brann har lyktes bra med å hindre hjemmelaget i å komme til målsjanser.Men selv har de heller ikke hatt så mye å fare med framover på banen.
    40'
    Huseklepp skyter i trengt posisjon fra 16 meter rett på målvakt Lund Hansen i RBKs mål.
    45'
    Skjelbred tar et svalestup inne i Branns 16 meter. Langt unna straffespark selv om publikum mener noe annet. Hjemmepublikummet.
    45'+1
    45'+2
    Greit med uavgjort etter 45 minutter i en kamp preget av en del tøffe dueller, men få målsjanser.
    Branns Erik Huseklepp hadde den største målsjanse da han skjøt og Lund Hansen reddet skuddet med en flott beinparade.
    Lagene på vei inn på banen til de siste 45 minuttene.
    Ingen bytter i pausen hos noen av lagene.
    45'
    Hjemmelaget med avspark.
    46'
    Høyt Holmvik-innlegg rett i klypene til målvakt Lund Hansen hos RBK.
    47'
    Austin ligger nede hos Brann, men kommer seg opp etter en hodeduell med Iversen inne på Branns halvdel.
    48'
    Brann scorer selvmål!
    Rosenborg 1 - 0 Brann
    Mål: Bjørn Dahl
    Dahl setter ballen i eget mål etter fikst kombinasjonsspill av RBK. Uheldig av Dahl og Opdal hadde ingen mulighet til å redde ballen som traff Dahl i foten på 7-8 meters hold. Ballen gikk nede i hjørnet til venstre for Opdal.
    52'
    Nå kan kampen åpne seg. Brann må framover på banen etter at hjemmelaget tok ledelsen.
    55'
    Austin ligger nede med skade hos Brann.Hjelpes av banen og får behandling på sidelinja.
    55'
    Austin er inne på banen igjen.
    56'
    Typisk for denne sjansefattige kampen at det måtte et selvmål til for å åpne målkontoen.
    58'
    El Fakiri med dagens tunell på Skjelbred på egen banehalvdel.
    59'
    Lavt innlegg fra Tettey som Opdal er ute og plukker ned.
    62'
    Prica skal inn for RBK.
    64'
    Brann-bein på ballen etter Lustig-innlegg.
    67'
    Hjørnespark til Rosenborg
    67'
    Opdal plukker ned ballen etter corneren som om han plukker epler i Hardanger.
    68'
    Håpløst skudd langt utenfor fra RBKs Olsen i bra posisjon fra cirka 15 meter.
    70'
    Prica som enslig spiss hos RBK. Iversen litt tilbaketrukket.
    71'
    Olsen-innlegg lavt foran mål, men der var det kun Brann-spillere.
    71'
    Holmvik-innlegg havner i klypene til Lund Hansen i RBKs mål.
    72'
    Annan nede med skade hos RBK etter Brann-takling. Kommer seg opp, hinker, men fortsetter kampen.
    73'
    77'
    Karadas skyter høyt over fra 16 meter etter corneren som kom etter at Nordvik blokkerte et Brann-innlegg.
    78'
    Brann skaper lite framover på banen. Laget må løfte seg mer for å komme til sjanser som kan gi poeng i denne kampen.
    79'
    Olsen på vei gjennom, men førstetouchen er for dårlig og Brann får ryddet ballen unna inne i egen 16-meter.
    80'
    Lago må gi corner etter Brann-framspill
    81'
    Demodov header unna etter corneren.
    81'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Roar Strand
    Ut: Trond Olsen
    82'
    Veteran Strand spiller sin kamp nummer 40 mot Brann!
    83'
    83'
    Mål for Brann!
    Rosenborg 1 - 1 Brann
    Målgivende: Erik Huseklepp
    Sigurdsson hedaer ballen i mål fra fem meters hold etter innlegg fra høyresiden.