2-3
3 244
7 607

Ble dekket av Erik Eikebrokk

Presset henger over Lerkendal i kveld, når formsterke Bodø/Glimt kommer på besøk. Lagoppstillingene er inne, og Horneland gjør tre endringer fra kampen mot Molde.
    Bodø/Glimt (4-3-3) Khaikin – Sampsted, Moe, Lode, Bjørkan – Brunstad Fet, Berg, Saltnes (c) – Zinckernagel, Junker, Hauge
    Rosenborg (4-3-3): Hansen – Hedenstad, Reginiussen (c), Hovland, Meling – Tagseth, Lundemo, Zachariassen – Helland, Islamovic, Adegbenro.
    Glimt er uforandret etter drømmekampen mot Haugesund i forrige uke, hvor de vant hele 6-1. Rosenborg gjør tre endringer. Ut går Valsvik, Trondsen og Holse. Inn kommer Hovland, Tagseth og Helland.
    Glimt-trener Kjetil Knutsen har med seg følgende reserver: Joshua Smits (k), Marius Høibråten, Viktor Boniface, Sebastian Tounekti, Sammy Skytte, Aleksander Foosnæs og Ola Solbakken.
    På Rosenborg-benken sitter reservekeeper Julian Faye Lund sammen med Carlo Holse, Gustav Valsvik, Anders Trondsen, Gjermund Åsen, Erik Botheim og Emil Ceide.
    Det har ulmet litt i kulissene på Lerkendal siden tapet mot Molde. Uken startet med diskusjoner rundt hovedtrener Hornelands fremtid. Etter en prat med styreleder Ivar Koteng og et styremøte i klubben er Horneland fortsatt RBKs trener.
    Historien er på hjemmelagets side før bunn-mot-topp-oppgjøret på Lerkendal. Lagene har møttes 52 ganger i serie- og cupsammenheng. Rosenborg har vunnet 36, ni har endt uavgjort, og Glimt har vunnet sju. For å finne sist gang Glimt vant på Lerkendal, må vi tilbake til 2008. Dette var andre gang Glimt slo Rosenborg på bortebane i serien.
    Det ulmet i Rosenborg-leiren etter tapet for Molde, der André Hansen og Samuel Adegbenro gikk i strupen på hverandre. Kanskje er det akkurat den tenninga laget trenger før kampen mot «lillebror i nord».
    - Vi må være så gode og gjøre de riktige tingene slik at de må ta mer hensyn til oss enn vi gjør til dem. Nøkkelen er å ta kontroll på matchen fra starten av, rett og slett få til vårt eget spill. Vi vet at vi er bedre enn det vi har klart å vise til nå. Det har vi planer om å vise på torsdag, sier midtbanespiller Marius Lundemo til rbk.no.
    Kampen dømmes av hoveddommer Tom Harald Hagen. På linjene går Ole Andreas Skogsrud Haukåsen og Jørgen Rønning Valstadsve. Fjerdedommer er Ajdin Medic.
    For andre kamp på rad er det utsolgt på Lerkendal, det betyr 200 tilskuere. Denne gangen er det god plass - og flere seter - mellom de fremmøtte.
    Det er som vanlig strålende vær i Trondheim, og matta ser ut til å være i verdensklasse. I de siste minuttene før avspark går vannsprederne for fullt. Det er 23 grader og sol i Trondheim i kveld.
    Da er lagene på vei ut på banen, og vi er få minutter unna det Rosenborg-trener Eirik Horneland beskriver som en skjebnekamp.
    Applaus fra hjemmefansen idet hjemmelaget gjør seg klar til å sparke igang.
    Helland forsøker seg med et innlegg fra høyre, mot Adegbenro, men ballen stanges unna. Skuddforsøket fra tjue meter, går via en spiller og inn til keeper Haikin.
    2'
    Glimt-keeperen tør å sette igang kort, selv om Rosenborg er relativt aggressive i det første presset.
    2'
    Lode og Sampsted spiller enkelt ballen forbi Rosenborgs angrepsledd. Det er Adegbenro som ikke følger med bak seg.
    3'
    Første duellen mellom tøffingen Tore Reginiussen og Glimt-spiss Kasper Junker, vinnes av førstnevnte som kaster seg inn med hodet først i klassisk stil.
    3'
    Det er Glimt som har hatt ballen mest i de første minuttene.
    4'
    Bortelaget vrir ballen hurtig fra venstre til høyre kant, og Zinckernagel kommer seg nesten forbi Meling nesten nede ved dødlinja. Dansken slår inn, men ballen har akkurat vært ute.
    4'
    Islamovic snapper ballen fra berg, men Berg vinner den umiddelbart tilbake.
    4'
    Stygg feilpasning av Hovland, og bortelaget kan bryte. Klassisk Hovland det der.
    5'
    Gilmt har mange spillere i boksen, men Zinckernagel får ikke slått inn fra høyre. Ruller ballen bakover, og da får Rosenborg til slutt klarert.
    5'
    Adegbenro drar seg enkelt forbi Sampsted på venstre, og forsøker å legge ut. Ballen stoppes, og innlegget fra Meling resulterer i kampens første corner.
    6'
    Innoverskrudd fra Hedenstad.
    6'
    Keeper Haikin ser ut til å ha full kontroll på corneren, men slår hull i lufta og bommer regelrett på ballen. Sammen med medspillerne får han klarert. Stopp i spillet mens keepere får et kjapt tilsyn.
    7'
    Glimt vrir spillet hurtig, og greier skape overtall på venstre.
    8'
    Kasper Junker
    Junker blir satt opp i god posisjon tjue meter fra mål. Skuddet ser ut som en halvsleiv, men keeper André Hansen må ut i full strekk for å hindre scoring.
    8'
    Hjørnespark til Bodø/Glimt
    9'
    To cornere på rappen for Glimt.
    9'
    Corneren spretter gjennom hele feltet, uten at noen får en touch på ballen. Glimt angriper på nytt på venstre, og Berg får til slutt slått inn.
    9'
    Offside for Bodø/Glimt
    9'
    Brede Moe sikter på Junker og slår langt i bakrom. Rosenborg header unna, men Glimt vinner igjen returballen.
    10'
    Glimt har flere ganger vært nære på å spille seg gjennom Rosenborg-forsvaret rett utenfor 16-meteren. Så også nå. Det er små flater og fullt av folk, men det er lite som skiller bortelaget fra et gjennombrudd.
    11'
    Bortelagets tredje corner, nå fra venstre. Hansen er ute for å bokse, og får såvidt en touch på ballen. Ikke stort keeperarbeid det heller.
    11'
    ENORM Glimt-sjanse. Glimt angriper på høyre ved Hauge, og Zinckernagel har nesten blank kasse fra tre meter. Hansen er lynraskt ute, og redder.
    12'
    12'
    Junker roper på straffe etter å ha fått en Rosenborg-spiller i ryggen. Den hadde vært billig i så fall. Dommer Hagen blunker ikke engang.
    13'
    Islamovic har vært helt usynlig så langt. Nå lager han frispark i duell med Berg.
    13'
    Nå er det Islamovic som får frispark. Brede Moe holder igjen den sterke Rosenborg-spissen, som setter fart i bakrom med Moe på slep.
    14'
    Helland slår inn, men Glimt er først på ballen og header unna.
    14'
    Rosenborg vinner igjen ballen, men pasningen fra Lundemo ut mot Adegbenro er håpløst upresis.
    15'
    Rosenborgs to indreløpere, Tagseth og Zachariassen, har vært helt usynlig så langt. Det har strengt tatt hele hjemmelaget vært.
    15'
    Rosenborg kan kontre. Fire mot fire.
    16'
    Nok en gang danser Adegbenro forbi på venstre, og etterlater Sampsted på bakken. Nok en gang går innlegget i en gul fot, og til corner. Nigerianeren har vært Rosenborgs eneste lyspunkt så langt.
    17'
    Hjørnespark til Rosenborg. Heades unna.
    17'
    Helland utfordrer på høyre, men virker ubestemt, og det er enkelt for Glimt å «puffe» ballen ut til innkast.
    18'
    Nok en gang bommer Hovland på en enkel pasning. Da kontrer Glimt på høyre.
    18'
    Tagseth setter inn en desperat sklitakling, men Glimt-spilleren hopper over. Ebber ut i ingenting.
    18'
    Adegbenro forsøker å drible at som er gult, og da blir det for mye, selv for ham. Mister ballen på tjue meter.
    19'
    Rosenborg har kommet litt mer med i kampen nå, etter at Glimt åpnet klart best.
    19'
    Ny strålende crosser fra Moe helt ut til Hauge på venstre kant. Hauge utfordrer Hedenstad, men sistnevnte får en fot på ballen. Ny corner.
    20'
    20'
    Straffe til Bodø/Glimt. Bjørkan finner Saltnes som forsøker å løpe forbi Reginiussen på yttersida. Saltnes går i bakken, og dommer Hagen peker på straffemerket. Den så riktig ut.
    21'
    Bodø/Glimt scorer på straffe!
    Rosenborg 0 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Philip Zinckernagel
    Alle gode ting er tre for Zinckernagel. Ruller ballen kontrollert ned i høyre hjørne for Hansen.
    22'
    Når Glimt først bestemmer seg for å presse, gjør de det skikkelig. Også Rosenborg har en ambisjon om høyt og hardt samlet press, men måten de to lagene utfører dette på, er så ulikt det kan få blitt.
    23'
    Gos Rosenborg-mulighet. Islamovic får ballen fra venstre, og har en god førstetouch. Legger til rette for skudd med venstre fot, og fyrer av. Rosenborg-spillerne vil ha straffe for hands, men dommer Hagen peker på hjørneflagget.
    24'
    Dino Islamovic
    Reprisen viser at Rosenborg har en god sak. Ballen ser ut til å treffe armen til Glimt-spilleren.
    25'
    Nok en gang finner Glimt høyreback Sampsted som er helt ledig på høyre. Det overtallet tar Glimt med seg videre, idet de vrir spillet over mot venstre. Rosenborg-spillerne henger rett og slett ikke med.
    25'
    Nok en gang treffer Glimt på en diagonalpasning, og nok en gang lykkes Glimt i å skape overtall på flanken. Nok en corner.
    26'
    26'
    Avslutningen fra tjue meter går via en Rosenborg-spiller og til ny corner.
    27'
    27'
    27'
    Glimt har hatt ballen i 68 prosent av tida, så langt. Det er overlegent. Det har vært klasseforskjell på lagene så langt. Det er storebror mot lillebror.
    28'
    Håpløs pasning fra Hedenstad tilbake til Hansen. Det er like før Junker snapper ballen på seks meter.
    29'
    Nok en gang er Glimts høyreside helt åpen. Hjemmelaget makter ikke å stoppe det. To pasninger, gjerne med Patrick Berg involvert, er alt Glimt behøver for å få til det som Rosenborg ikke får til; å skape overtall på flankene.
    30'
    Helland med en skikkelig utblåsning mot dommer Hagen. Høyrevingen vil ha hands. Utbruddet høres godt på et nærmest folketomt og stille Lerkendal.
    31'
    Glimt med nytt godt angrep på høyre. Igjen er Hansen raskt ute, og snapper ballen skliende foran beina på Junker.
    32'
    Meling vil ha tilbake ballen fra Adegbenro, og viser med hele kroppen at det burde han fått.
    33'
    Igjen bruker Adegbenro mange touch. Idet han skal slå en enkel pasning, bommer han med fire meter, og sender ballen utover sidelinja. Det er et oppgitt Rosenborg-lag ute på matta nå.
    34'
    Rosenborg-spillerne finner ingen gode løsninger fremover. Det er ingen timing mellom ballfører og løp. Da ender det som regel med støttepasninger. Det er ikke i Nils Arne Eggens ånd.
    35'
    Philip Zinckernagel
    Frekt forsøkt fra Zinckernagel. Moe spiller ballen i rom to, mellom Meling og Hovland, og Glimts høyrekant stormer i bakrom. Forsøker seg på en chip i lengste kryss, som er nær ved å gå inn. Danskens fjerde gode sjanse.
    37'
    Glimt-spillerne ser ut til å finne rom overalt. Rom 1, rom 2, mellomrom, bakrom. U name it.
    37'
    Lode finner Zinckernagel med en strøken diagonalpasning - med venstre fot. Spillmessig er dette på nippet til overkjøring.
    38'
    Rosenborg får flytta Hedenstad høyt i banen, og skaper overtall på høyre. Helland får utfordra Bjørkan, men virker nok en gang ubesluttsom, og det ender med corner.
    39'
    Hjørnespark til Rosenborg
    39'
    Tore Reginiussen
    Trampeklapp fra de to hundre fremmøtte idet corneren går. Helland treffer hodet til Reginiussen, som sikter på nederste hjørne. Avslutningen har god retning, men går via en Glimt-spiller, og til hjørnespark fra motsatt side.
    39'
    Hjørnespark til Rosenborg. Haikin er ute og bokser, og Lundemo får skutt fra langt hold. Ufarlig.
    40'
    Bjørkan finner Berg, og vips så er tre Rosenborg-spillere utspilt. Glimt kommer nok en gang til avslutning fra tjue meter, men denne gang går skuddet i den svarthvite blokka.
    41'
    Igjen. Fra Moe til Saltnes i mellomrom, og da har Glimt igjen satt opp overtall på en av flankene.
    41'
    Zachariassen felles på vei frem, men stoppes. Det er 30 meter til mål, men det er Helland-hold - eller Hedenstad. Begge står ved ballen.
    43'
    Pål André Helland
    Det blir Helland, som skyter rett på keeper Haikin. Glimt-keeperen gir en stygg retur, men snapper ballen før Reginiussen kommer stormende.
    44'
    Rosenborg presser lavere nå, i 4-5-1. Horneland har funnet ut at Glimt får alt for mye rom, og har tatt grep. Men er det slik Rosenborg skal fremstå på hjemmebane. Er dette «sportslig utvikling», Ivar Koteng?
    45'
    Det skal spilles minimum ett tilleggsminutt.
    45'+1
    - Keep the ball. Pass the ball, roper Glimt-keeper Haikin. Rosenborg-spillerne tasser bare rundt nå, og ser ut til å vente på pausen.
    45'+1
    Det greier Glimt nesten å utnytte, og igjen er det nære på at bortelaget greier å tråkle seg gjennom på ambisiøst vis.
    45'+1
    Det er enkelt å oppsummere første omgang. Bodø/Glimt har imponert stort. Rosenborg har vært ræva.
    Rosenborg-spillerne er først ute på matta til andre omgang. Det er bortimot første gangen hjemmelaget er FØR Bodø/Glimt-spillerne i noe.
    Det ser ikke ut til å være noen bytter på noen av lagene.
    Andre omgang er i gang. Hva nå Eirik Horneland?
    46'
    Rosenborg presser høyt i starten av omgangen, og vinner igjen ballen på Glimts halvdel. Helland forsøker å vende opp, men touchen er litt for dårlig.
    46'
    Rosenborg kan kontre på venstre, men innlegget stoppes og går til corner.
    47'
    47'
    Frekk variant fra Rosenborg. Samtlige spillere stikker mot målet, utenom Helland. Da slår Hedenstad med strak vrist, og Helland smeller til på hel volley. Det er nesten, men ballen stiger for mye. Det er et av Rosenborgs beste forsøk.
    48'
    Glimt spiller ut Rosenborg etter noter, og er nær ved å spille seg gjennom.
    49'
    Dommeren lar spillet gå, men der skulle nok Rosenborg hatt et gult kort.
    49'
    Hovland treffer endelig det han sikter på, og Adegbenro utfordrer Sampsted på venstre. Nigerianeren kommer til innlegg, men det blokkeres.
    51'
    Rødt kort til Rosenborg
    Birger Meling
    Direkte rødt kort på Birger Meling for en takling midt på banen. Dommer Hagen er ikke i tvil. Meling går inn med strak fot på Hauge, så det kortet kan forsvares. Hauge ser ut til å komme greit fra det.
    52'
    Fra verre til verst for hjemmelaget.
    53'
    Med én mann mindre finner Tagseth rom ute på venstre. Lundemo lader slegga fra 25 meter, men skyter rett i første Glimt-spiller.
    53'
    Det er opplagt at Tagseth tar ansvaret på venstre flanke, men i de første minuttene har han vært mer ving enn back.
    54'
    Igjen er Tagseth involvert når Helland får skutt fra tjue meter. Keeper Haiking holder ballen enkelt.
    54'
    Bjørkan, Hauge og Saltnes kombinerer fint ute på venstre. Pasningen fra Hauge til sistnevnte er noen få centimeter for lang.
    55'
    Rosenborg er straks i ferd med å passere 250 eliteserieminutter uten scoring, om man tar med fjorårssesongens siste minutter.
    56'
    Helland fyrer av på frispark fra 25 meter. Ballen sneier stolperota.
    56'
    Rosenborg har sendt mange spillere i oppvarming. Det kommer nok et bytte eller to om ikke lenge.
    58'
    Glimt virker en anelse sløvere og mer unøyaktig etter Melings røde kort. Rosenborg vinner enkelt igjen ballen, men makter ikke å få til en kontring.
    58'
    Godt angrep av Glimt. Saltnes stikker gjennom Junker, som er alene med keeper. Spissen har fart på vei bort fra målet, så han får ikke til en god avslutning. Hansen er raskt ute, og Junker forsøker å snike ballen inn i det tomme målet, men skyter over fra nesten umulig posisjon.
    59'
    Gult kort til Rosenborg
    Islamovic blir rasende over å få frispark mot seg. Spissen treffer klokkereint, og dundrer ballen til værs. Belønning: Gult kort.
    60'
    Adegbenro dribler, men blir stoppet av Samsted, og får frispark litt inne på Glimts halvdel.
    61'
    Igjen er Glimt litt for unøyaktige i angrep. Rosenborg er først på ballen, og får frispark.
    62'
    Glimt kontrer på venstre. Hauge mot Reginiussen. Det lukter 2-0 her nå.
    62'
    Patrick Berg
    Patrick Berg tar sats fra tjue meter, og fyrer av. Han treffer godt, men via en RBK-spiller og til corner.
    62'
    63'
    Hovland stanger unna, og Rosenborg kan kontre ved Adegbenro. I et øyeblikk har Helland hele Glimts banehalvdel å løpe på, men han løper til slutt i offside. Adegbenro får frispark i forkant for pasningsforsøket.
    63'
    Zinckernagel forsøker å drible alle Rosenborg-spillerne innenfor 16-meteren. Det blir én for mye.
    64'
    Tagseth har vært god etter at han overtok venstrebacken.
    64'
    Anders Trondsen og Gjermund Åsen står klare til å komme inn.
    64'
    En enslig stemme på tribunen, synger «Rooo-seeen-boorg». Responsen fra spillerne kommer ikke umiddelbart.
    65'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Anders Trondsen
    Ut: Marius Lundemo
    65'
    Inn: Gjermund Åsen
    Ut: Edvard Tagseth
    65'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Sammy Skytte
    Ut: Sondre Brunstad Fet
    66'
    Så kommer responsen. Med de to innbytterne involvert, går Rosenborg rett i angrep på venstre. Trondsen kommer seg fri, og nesten helt ned til dødlinja. Innlegget mot bakerste er perfekt, og der setter Islamovic enkelt ballen i mål.
    67'
    Bodø/Glimt scorer selvmål!
    Rosenborg 1 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Fredrik Bjørkan
    Innbytter Trondsen kombinerer fint ute på venstre. Tar seg til linja, og legger inn. I duell med Islamovic ser det ut til at Bjørkan er den som styrer ballen i mål.
    67'
    Rosenborg har hevet seg etter utvisningen, mens Glimt-spillerne har senket seg.
    68'
    Zinckernagel skyter idet hjemmepublikummet våkner til liv. Slik denne kampen har utviklet seg kan bortelaget umulig være fornøyd med noe annet enn seier og tre poeng.
    69'
    Glimt spiller bra fotball, og Zinckernagel slår godt inn foran mål, men der er det ingen.
    70'
    Innbytter Gjermund Åsen ofrer seg på tjue meter, og blokkerer et hardt skudd. Går til corner.
    70'
    70'
    Horneland er særdeles aktiv på sidelinja nå, og gir instruksjoner og formaninger hele tiden.
    71'
    Frispark til Rosenborg fra 25 meter. Helland og Hedenstad står over ballen.
    71'
    Helland sikter på hjørnet, men keeper Haikin redder enkelt.
    72'
    Rosenborg-kontra ved Adegbenro og Isalmovic.
    72'
    Islamovic løper ned til dødlinja, og tvinger frem et hjørnespark. Rosenborg-spillerne har mye mer trua nå.
    72'
    73'
    Rosenborg lager frispark på bakerste stang.
    73'
    Mer Glimt nå. Flere nestenmuligheter rundt 16-meteren til Rosenborg. Hjemmelaget jobber godt, og venter på kontringsmuligheter.
    74'
    Det kan tyde på at utligningsmålet var et selvmål av Glimt-back Fredrik Bjørkan.
    75'
    75'
    Bortelaget banker ballen i tverrliggeren fra fire meter. Det er innbytter Skytte, men dommer Hagen har blåst frispark i forkant.
    76'
    Islamovic jobber bra, og tvinger Bjørkan til å slå støtte.
    78'
    Stor Glimt-sjanse samtidig som Helland blir liggende nede etter en duell. Hauge slår inn langs bakken, og det er tap-in fra én meter hvis noen medspiller er foran mål. Det er det dessverre ikke, og Rosenborg får klarert desperat til corner.
    78'
    79'
    Fredrik Bjørkan
    Det er nesten så Bjørkan retter opp selvmålet. Er med opp og header like utenfor fra fem meter.
    79'
    Helland hekter Bjørkan på vei frem, og får gult. Det er det siste han gjør i dag.
    80'
    Inn: Carlo Holse
    Ut: Pål André Helland
    80'
    Ny strålende crosser fra Lode, denne gangen til Zinckernagel ute på høyre. Innlegget går rett i fanget til André Hansen.
    81'
    Glimt skal sette inn Marius Høibråten.
    81'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Ulrik Saltnes
    Så er det Saltnes som får det gule, etter å ha holdt i Islamovic' trøye.
    81'
    Hedenstad skal slå utoverskrudd fra 40 meter.
    81'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 2 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Anders Trondsen
    Målgivende: Vegar Hedenstad
    Fantastisk avslutning av Trondsen. Banker ballen på hel volley i lengste hjørne. Hedenstads innlegg er like fantastisk. Er det Anders Trondsen som redder jobben til Eirik Horneland?
    82'
    Da har Bodø/Glimt seks minutter pluss tillegg på seg til å komme tilbake i en kamp de så ut til å ha full kontroll på. Alt snudde da Birger Meling så rødt.
    84'
    Islamovic feller Lode etter at sistnevnte får en dårlig touch. Islamovic er på det gule, så han skal være litt forsiktig. Er kjapt oppe med armene og bedyrer sin uskyld.
    85'
    Glimt angriper på venstre. Hauge hælsparker til Bjørkan, som slår inn. Over alt og alle.
    86'
    Inn: Ola Solbakken
    Ut: Marius Lode
    86'
    Glimt gjør et offensivt bytte. Midtstopper Lode ut, og en angrepsspiller inn. Solbakken er til og med trønder.
    86'
    Adegbenro setter fart på på venstre, og får det han er ute etter; frispark. Smart.
    87'
    Der er det nesten 3-1 til Rosenborg. Islamovic får gå opp alene på bakerste, og header tilbake i feltet. Treffer ingen medspillere.
    87'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Rosenborg 2 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Kasper Junker
    Målgivende: Jens Petter Hauge
    Glimt utligner. Junker scorer sitt fjerde for sesongen. Setter ballen til side for Hansen. Det er fortjent nok.
    87'
    Inn: Erik Botheim
    Ut: Samuel Adegbenro
    88'
    For et drama vi har fått - og hvilken merkelig fotballkamp det har vært. Kommer det mer?
    89'
    I fjor ble tilsvarende kamp avgjort fem minutter på overtid, da Lundemo banket inn 3-2.
    89'
    89'
    Rosenborg 2 - 3 Bodø/Glimt
    Mål: Ola Solbakken
    Målgivende: Kasper Junker
    Der sitter den igjen. Glimt snur det på tre minutter. Glimt vinner igjen ballen, og selvfølgelig er det en trønder som gjør det. Solbakken bredsider ballen i mål fra fem meter.
    90'
    Det skal spilles minimum tre minutter tilleggstid.
    90'+1
    Bjørkan får gult kort.
    90'+1
    Inn: Victor Boniface
    Ut: Kasper Junker
    90'+2
    Inn: Marius Høibråten
    Ut: Jens Petter Hauge
    90'+2
    Hedenstad skal svinge inn et nytt frispark fra god posisjon. Trondsen er med opp på bakerste, men timer ballen feil, og får ikke skutt på mål.
    90'+2
    Etter denne seieren er det ingen tvil; Bodø/Glimt er gullkandidat i årets eliteserie.