Paulo Dybala48' (Str.)
2-1
353
164
    Alessandro Prontera tildeler AS Roma en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Nicola Zalewski
    Nicola Zalewski (AS Roma) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    I Roma slår Lorenzo Pellegrini en corner fra høyre.
    6'
    Mål for Roma!
    Roma 1 - 0 Lecce
    Mål: Chris Smalling
    Målgivende: Lorenzo Pellegrini
    Chris Smalling header ballen i mål og AS Roma leder dermed 1-0. Det er en fin assist fra Lorenzo Pellegrini.
    6'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico.
    9'
    Chris Smalling
    Chris Smalling (AS Roma) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men klarer ikke å score.
    9'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    10'
    Alessandro Prontera signaliserer et frispark til AS Roma like utenfor US Lecce-området.
    10'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    12'
    Lorenzo Pellegrini
    AS Roma angriper i Roma. Lorenzo Pellegrini fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Alessandro Prontera signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    12'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nicola Zalewski (AS Roma) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    Nicola Zalewski ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Roma.
    14'
    Alessandro Prontera signaliserer et frispark til US Lecce.
    16'
    Joan Gonzalez
    Joan Gonzalez (US Lecce) header utenfor.
    17'
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    19'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    22'
    Rødt kort!
    Spilleren på Lecce får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    22'
    Rødt kort til Lecce
    Morten Hjulmand
    Utvisning! US Lecce må klare seg uten Morten Hjulmand resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    22'
    I Roma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Alessandro Prontera tildeler AS Roma en corner. Paulo Dybala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til US Lecce.
    25'
    Alessandro Prontera signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    26'
    US Lecce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Nicolo Zaniolo
    Nicolo Zaniolo (AS Roma) header mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) kommer seg fri på Stadio Olimpico, men avslutningen går utenfor.
    28'
    I Roma slår Kristoffer Askildsen en corner fra venstre.
    31'
    Assan Ceesay
    Assan Ceesay (US Lecce) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    35'
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    35'
    Hjørnespark til Lecce
    39'
    Mål for Lecce!
    Roma 1 - 1 Lecce
    Mål: Gabriel Strefezza
    Mål! US Lecce utligner på Stadio Olimpico. Målscorer: Gabriel Strefezza.
    39'
    Målsjanse til AS Roma! Nicola Zalewski treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra høyre side på Stadio Olimpico.
    41'
    42'
    Frispark US Lecce.
    45'+1
    Kristoffer Askildsen
    Målsjanse på Stadio Olimpico! Kristoffer Askildsen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico.
    45'+3
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Alexis Blin
    Ut: Joan Gonzalez
    Bytte for US Lecce. Alexis Blin kommer inn for Joan Gonzalez på Stadio Olimpico.
    46'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Leonardo Spinazzola
    Ut: Matias Vina
    AS Roma bytter ut Matias Vina med Leonardo Spinazzola.
    46'
    Inn: Tammy Abraham
    Ut: Nicolo Zaniolo
    AS Roma bytter ut Nicolo Zaniolo med Tammy Abraham. Dette er det andre byttet som Jose Mourinho gjør i dagens kamp.
    46'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for AS Roma...
    46'
    Roma scorer på straffe!
    Roma 2 - 1 Lecce
    Mål: Paulo Dybala
    AS Roma går opp i en 2-1 ledelse etter at Paulo Dybala setter straffesparket sikkert i mål på Stadio Olimpico.
    48'
    Inn: Nemanja Matic
    Ut: Paulo Dybala
    Paulo Dybala (AS Roma) erstattes av Nemanja Matic.
    50'
    50'
    53'
    AS Roma angriper i Roma. Nicola Zalewski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    55'
    Alessandro Prontera tildeler AS Roma en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    56'
    Samuel Umtiti (US Lecce) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Olimpico.
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Roma fordi Lorenzo Pellegrini får behandling for en skade på banen.
    56'
    Gult kort til Lecce
    Samuel Umtiti
    Dommer Alessandro Prontera gir Samuel Umtiti (US Lecce) et gult kort.
    57'
    AS Roma slipper å klare seg uten Lorenzo Pellegrini som kommer tilbake på banen i Roma.
    58'
    Samuel Umtiti kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Olimpico.
    58'
    60'
    Gult kort til Roma
    Roger Ibanez
    Roger Ibanez (AS Roma) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Olimpico.
    60'
    62'
    Gianluca Mancini
    Dommeren gir Gianluca Mancini (AS Roma) et gult kort.
    62'
    Kristoffer Askildsen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Kristoffer Askildsen er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Olimpico.
    69'
    Inn: Thorir Johann Helgason
    Ut: Kristoffer Askildsen
    Kristoffer Askildsen (US Lecce) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Thorir Johann Helgason.
    71'
    Inn: Federico Di Francesco
    Ut: Gabriel Strefezza
    US Lecce gjør sitt tredje bytte. Gabriel Strefezza erstattes av Federico Di Francesco.
    71'
    71'
    Federico Di Francesco
    Sjanse i Roma! Federico Di Francesco (US Lecce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    74'
    En av US Lecces spillere blir avblåst for offside.
    77'
    Inn: Eldor Shomurodov
    Ut: Andrea Belotti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Roma. Inn kommer Eldor Shomurodov, mens Andrea Belotti tar plass på benken.
    77'
    80'
    Inn: Lorenzo Colombo
    Ut: Lameck Banda
    US Lecce gjør sitt fjerde bytte. Lameck Banda erstattes av Lorenzo Colombo.
    81'
    I Roma slår Thorir Johann Helgason en corner fra venstre.
    85'
    85'
    86'
    Thorir Johann Helgason (US Lecce) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    86'
    Tammy Abraham
    I Roma får Tammy Abraham (AS Roma) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    88'
    88'
    Inn: Marash Kumbulla
    Ut: Gianluca Mancini
    AS Roma bytter ut Gianluca Mancini med Marash Kumbulla.
    88'
    89'
    AS Roma angriper, men Alessandro Prontera blåser for offside.
    90'+1
    Inn: Remi Oudin
    Ut: Assan Ceesay
    Marco Baroni (US Lecce) gjør sitt femte bytte for dagen. Remi Oudin erstatter Assan Ceesay.
    90'+1
    90'+2
    Eldor Shomurodov
    Eldor Shomurodov (AS Roma) avanserer forover på Stadio Olimpico. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.