Offside! Pedro Henrique blir vinket av og Radomiak Radom må dermed bygge opp et nytt angrep.
    1'
    Mateusz Zukowski
    Mateusz Zukowski (Slask Wroclaw) kommer seg fri på Stadion Radomiaka Radom, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) slår en corner fra høyre side på Stadion Radomiaka Radom.
    7'
    Frispark for Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    10'
    Rafal Wolski
    Radomiak Radom avanserer forover i Radom. Rafal Wolski avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    13'
    I Radom slår Rafal Wolski en corner fra høyre.
    15'
    Raphael Rossi Branco
    Raphael Rossi Branco (Radomiak Radom) kommer til en målsjanse på Stadion Radomiaka Radom, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Frispark til Radomiak Radom på halvdelen til Slask Wroclaw.
    18'
    Straffe til RKS Radomiak Radom
    21'
    Piotr Lasyk tildeler Radomiak Radom et straffespark på Stadion Radomiaka Radom. Pedro Henrique går fram ...og bommer!
    21'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    21'
    I Radom har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Piotr Lasyk tildeler Slask Wroclaw en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Alex Petkov
    Alex Petkov (Slask Wroclaw) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Radomiaka Radom.
    25'
    25'
    Radomiak Radom tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Radomiak Radom angriper, men Pedro Henrique vinkes av for offside.
    31'
    Slask Wroclaws Petr Schwarz blåses av for offside på Stadion Radomiaka Radom.
    32'
    Radomiak Radom fosser fremover, men Pedro Henrique går rett i offsidefella.
    34'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Radomiaka Radom.
    36'
    Radomiak Radom må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Slask Wroclaw.
    37'
    Gult kort til RKS Radomiak Radom
    Leandro Rossi Pereira
    Leandro Rossi Pereira (Radomiak Radom) får et gult kort av dommer Piotr Lasyk.
    37'
    Pedro Henrique ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Patryk Janasik
    Slask Wroclaw angriper, men avslutningen til Patryk Janasik går utenfor.
    38'
    Pedro Henrique ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Radom.
    38'
    Leandro Rossi Pereira (Radomiak Radom) slår en corner fra venstre side på Stadion Radomiaka Radom.
    40'
    40'
    Leonardo Rocha
    Leonardo Rocha (Radomiak Radom) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Frispark Radomiak Radom.
    44'
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Slask Wroclaw er nær straffområde.
    47'
    Dommer Piotr Lasyk gir Raphael Rossi Branco (Radomiak Radom) et gult kort.
    48'
    50'
    51'
    52'
    Frispark i en god posisjon for Slask Wroclaw!
    52'
    54'
    Mål for WKS Slask Wroclaw!
    RKS Radomiak Radom 0 - 1 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Erik Alexander Exposito Hernandez
    I Radom tar Slask Wroclaw ledelsen 0-1 etter et mål av Erik Alexander Exposito Hernandez.
    55'
    57'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) avanserer forover på Stadion Radomiaka Radom. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    RKS Radomiak Radom, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Offside! Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    Slask Wroclaw angriper i Radom. Patryk Janasik fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Radomiak Radom.
    63'
    Patrick Olsen
    Slask Wroclaw angriper i Radom. Patrick Olsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    66'
    Offside! Pedro Henrique (Radomiak Radom) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    67'
    Spillerbytte - RKS Radomiak Radom
    Inn: Edi Semedo
    Ut: Christos Donis
    Bytte for Radomiak Radom. Edi Semedo kommer inn for Christos Donis på Stadion Radomiaka Radom.
    67'
    Inn: Lisandro Semedo
    Ut: Leandro Rossi Pereira
    Radomiak Radom bytter ut Leandro Rossi Pereira med Lisandro Semedo.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Radom fordi Patrick Olsen får behandling for en skade på banen.
    72'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Michal Rzuchowski
    Ut: Patrick Olsen
    Patrick Olsen (Slask Wroclaw) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Michal Rzuchowski.
    73'
    Kan Slask Wroclaw utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Radomiak Radom fosser fremover, men Edi Semedo går rett i offsidefella.
    76'
    80'
    80'
    Piotr Samiec-Talar
    Dommeren gir Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw) et gult kort.
    80'
    Inn: Frank Castaneda
    Ut: Leonardo Rocha
    Constantin Galca gjør dagens tredje bytte i Radom, når han tar ut Leonardo Rocha og setter inn Frank Castaneda.
    82'
    Inn: Damian Jakubik
    Ut: Jan Grzesik
    Radomiak Radom bytter ut Jan Grzesik med Damian Jakubik. Dette er det fjerde byttet som Constantin Galca gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Inn: Patryk Szwedzik
    Ut: Piotr Samiec-Talar
    Jacek Magiera (Slask Wroclaw) gjør sitt andre bytte for dagen. Patryk Szwedzik erstatter Piotr Samiec-Talar.
    83'
    85'
    Raphael Rossi Branco (Radomiak Radom) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Pedro Henrique
    Pedro Henrique (Radomiak Radom) fyrer av et skudd på Stadion Radomiaka Radom – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    87'
    Yegor Matsenko vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Dommer Piotr Lasyk venter med å sette i gang spillet fordi Patryk Janasik ligger nede.
    88'
    Yegor Matsenko er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Patryk Janasik er tilbake på banen igjen.
    88'
    Målsjanse på Stadion Radomiaka Radom! Rafal Wolski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    89'
    Lisandro Semedo (Radomiak Radom) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Radomiaka Radom.