Dommeren blåser i gang dagens kamp i Waalwijk.
    I Waalwijk header Finn Stokkers (RKC Waalwijk) mot mål, men ballen går utenfor.
    2'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    3'
    Sjanse i Waalwijk! Finn Stokkers (RKC Waalwijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Willem II Tilburg, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    VAR sjekker om det er straffe til RKC Waalwijk
    6'
    Ingen straffe til RKC Waalwijk
    6'
    Willem II Tilburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Willem II Tilburg på halvdelen til RKC Waalwijk.
    9'
    Frispark Willem II Tilburg.
    10'
    Gorkem Saglam
    Målsjanse til Willem II Tilburg! Gorkem Saglam treffer mål, men keeper redder.
    11'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Richard Van der Venne
    RKC Waalwijk avanserer forover i Waalwijk. Richard van der Venne avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Willem II Tilburgs Vangelis Pavlidis blåses av for offside på Mandemakers Stadion.
    14'
    Che Nunnely
    Målsjanse på Mandemakers Stadion! Che Nunnely fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Paul Quasten
    RKC Waalwijk angriper. Paul Quasten får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Freek Heerkens
    Sjanse! Willem II Tilburg avanserer forover, men Freek Heerkens avslutter utenfor.
    20'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Willem II Tilburg.
    20'
    Frispark RKC Waalwijk.
    21'
    Frispark for Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    24'
    Ayman Azhil
    Ayman Azhil (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men klarer ikke å score.
    25'
    Ayman Azhil
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Ayman Azhil avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ola John (RKC Waalwijk) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: James Efmorfidis
    Ut: Ola John
    RKC Waalwijk bytter ut Ola John som ikke ser ut til å kunne fortsette. Fred Grim blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn James Efmorfidis.
    31'
    Vangelis Pavlidis
    Vangelis Pavlidis (Willem II Tilburg) avanserer forover på Mandemakers Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    36'
    Lennerd Daneels
    Lennerd Daneels (RKC Waalwijk) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    39'
    39'
    Anas Tahiri
    Sjanse til RKC Waalwijk! Anas Tahiri er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til Willem II Tilburg.
    42'
    43'
    Frispark i en god posisjon for RKC Waalwijk!
    44'
    James Efmorfidis
    Sjanse i Waalwijk! James Efmorfidis (RKC Waalwijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Gult kort til Willem II Tilburg
    Pol Llonch
    Pol Llonch (Willem II Tilburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Straffe til RKC Waalwijk!
    45'
    45'+1
    Dommeren dømmer straffe til RKC Waalwijk
    45'+2
    RKC Waalwijk scorer på straffe!
    RKC Waalwijk 1 - 0 Willem II Tilburg
    Mål: Anas Tahiri
    Anas Tahiri dundrer inn et straffespark på Mandemakers Stadion. Stillingen er nå 1-0.
    45'+2
    Spillerbytte - Willem II Tilburg
    Inn: Mats Kohlert
    Ut: Gorkem Saglam
    Willem II Tilburg gjør sitt første bytte. Gorkem Saglam erstattes av Mats Kohlert.
    46'
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Che Nunnely
    Adrie Koster (Willem II Tilburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Mike Tresor Ndayishimiye erstatter Che Nunnely.
    46'
    46'
    Willem II Tilburg angriper i Waalwijk. Vangelis Pavlidis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    RKC Waalwijk angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Dommer Allard Lindhout ser at linjemannen løfter flagget, og Willem II Tilburgs Kwasi Okyere Wriedt blåses av for offside.
    53'
    Mats Kohlert
    Willem II Tilburg angriper i Waalwijk. Mats Kohlert fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Derrick Kohn
    Derrick Kohn (Willem II Tilburg) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men klarer ikke å score.
    56'
    Mål for Willem II Tilburg!
    RKC Waalwijk 1 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Kwasi Okyere Wriedt
    Målgivende: Mats Kohlert
    Mål! Willem II Tilburgutligner til 1-1 etter en heading av Kwasi Okyere Wriedt. Flott spill fra Mats Kohlert før målet.
    59'
    59'
    62'
    Inn: Vitalie Damascan
    Ut: Finn Stokkers
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKC Waalwijk. Inn kommer Vitalie Damascan, mens Finn Stokkers tar plass på benken.
    62'
    Inn: Thierry Lutonda
    Ut: Paul Quasten
    Fred Grim gjør dagens tredje bytte i Waalwijk, når han tar ut Paul Quasten og setter inn Thierry Lutonda.
    63'
    Skudd utenfor mål, RKC Waalwijk
    63'
    Skudd utenfor mål, Willem II Tilburg
    66'
    Hjørnespark til Willem II Tilburg
    66'
    67'
    68'
    69'
    James Efmorfidis (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    70'
    Lennerd Daneels (RKC Waalwijk) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Inn: Lindon Selahi
    Ut: Derrick Kohn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Willem II Tilburg. Inn kommer Lindon Selahi, mens Derrick Kohn tar plass på benken.
    71'
    71'
    74'
    Inn: Wesley Spieringhs
    Ut: Pol Llonch
    Bytte for Willem II Tilburg. Wesley Spieringhs kommer inn for Pol Llonch på Mandemakers Stadion.
    76'
    Willem II Tilburg angriper, men Allard Lindhout blåser for offside.
    76'
    I Waalwijk slår James Efmorfidis en corner fra høyre.
    78'
    Thierry Lutonda
    Målsjanse på Mandemakers Stadion! Thierry Lutonda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    RKC Waalwijk fosser fremover, men Vitalie Damascan går rett i offsidefella.
    79'
    Inn: Sylla Sow
    Ut: Lennerd Daneels
    Lennerd Daneels (RKC Waalwijk) erstattes av Sylla Sow.
    79'
    Inn: Sebbe Augustijns
    Ut: Richard Van der Venne
    RKC Waalwijk gjør sitt femte bytte. Richard van der Venne erstattes av Sebbe Augustijns.
    79'
    80'
    RKC Waalwijk angriper, men Vitalie Damascan vinkes av for offside.
    81'
    82'
    84'
    Mike Tresor Ndayishimiye
    Mike Tresor Ndayishimiye (Willem II Tilburg) avanserer forover på Mandemakers Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    86'
    88'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Thierry Lutonda (RKC Waalwijk) pådrar seg et gult kort.
    89'
    90'
    90'+1
    Wesley Spieringhs
    Dommer Allard Lindhout viser Wesley Spieringhs (Willem II Tilburg) det gule kortet.