Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    Frispark i en god posisjon for RKC Waalwijk!
    Mål for RKC Waalwijk!
    RKC Waalwijk 1 - 0 NEC Nijmegen
    Mål: David Min
    Målgivende: Aaron Meijers
    David Min setter ballen i nettet og RKC Waalwijk leder nå 1-0. Flott spill fra Aaron Meijers før målet.
    7'
    Jeroen Manschot tildeler RKC Waalwijk en corner. Reuven Niemeijer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Reuven Niemeijer (RKC Waalwijk) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til RKC Waalwijk
    17'
    Dommeren dømmer straffe til RKC Waalwijk
    19'
    Straffe til RKC Waalwijk
    19'
    21'
    22'
    RKC Waalwijk scorer på straffe!
    RKC Waalwijk 2 - 0 NEC Nijmegen
    Straffe og mål! RKC Waalwijk øker ledelsen til 2-0 i Waalwijk. Målscorer: David Min.
    22'
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Chris Lokesa
    Chris Lokesa (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på Mandemakers Stadion, men klarer ikke å score.
    28'
    29'
    Dirk Wanner Proper vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    NEC Nijmegen slipper å klare seg uten Dirk Wanner Proper som kommer tilbake på banen i Waalwijk.
    31'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    33'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    35'
    35'
    I Waalwijk slår Tjaronn Chery en corner fra høyre.
    38'
    Tjaronn Chery (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    38'
    Tjaronn Chery (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra venstre på Mandemakers Stadion.
    42'
    Calvin Verdonk
    Calvin Verdonk (NEC Nijmegen) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    42'
    45'+3
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Sylla Sow
    Ut: Sontje Hansen
    Bytte for NEC Nijmegen. Sylla Sow kommer inn for Sontje Hansen på Mandemakers Stadion.
    46'
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: Mees Hoedemakers
    NEC Nijmegen gjør sitt andre bytte. Mees Hoedemakers erstattes av Roberto Gonzalez.
    46'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    47'
    Jeroen Manschot tildeler NEC Nijmegen en corner. Tjaronn Chery sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til RKC Waalwijk.
    50'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Aaron Meijers
    Aaron Meijers (RKC Waalwijk) pådrar seg et gult kort.
    51'
    51'
    51'
    Dario Van Den Buijs (RKC Waalwijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mandemakers Stadion.
    52'
    Tjaronn Chery (NEC Nijmegen) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    54'
    Dario Van Den Buijs ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Waalwijk.
    54'
    I Waalwijk slår Tjaronn Chery en corner fra venstre.
    54'
    Roberto Gonzalez
    NEC Nijmegen avanserer forover i Waalwijk. Roberto Gonzalez avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Jeroen Manschot tildeler NEC Nijmegen en corner. Tjaronn Chery sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    David Min
    Målsjanse! David Min (RKC Waalwijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Roberto Gonzalez (NEC Nijmegen) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    59'
    59'
    Tjaronn Chery
    Sjanse i Waalwijk! Tjaronn Chery (NEC Nijmegen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    60'
    I Waalwijk slår Reuven Niemeijer en corner fra høyre.
    62'
    63'
    Gult kort til NEC Nijmegen
    Bram Nuytinck
    Bram Nuytinck (NEC Nijmegen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Jurien Gaari
    Ut: Reuven Niemeijer
    Reuven Niemeijer (RKC Waalwijk) erstattes av Jurien Gaari.
    65'
    NEC Nijmegen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RKC Waalwijk.
    67'
    Philippe Sandler
    Dommeren gir Philippe Sandler (NEC Nijmegen) et gult kort.
    67'
    David Min
    I Waalwijk får David Min (RKC Waalwijk) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    68'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    Chris Lokesa (RKC Waalwijk) slår en corner fra høyre side på Mandemakers Stadion.
    68'
    Frisparket tildelt NEC Nijmegen er farlig nær RKC Waalwijks målområde.
    69'
    NEC Nijmegen angriper i Waalwijk. Tjaronn Chery fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Dirk Wanner Proper
    Dirk Wanner Proper (NEC Nijmegen) kommer seg fri på Mandemakers Stadion, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Dommer Jeroen Manschot venter med å sette i gang spillet fordi Sylla Sow ligger nede.
    75'
    Inn: Ilias Takidine
    Ut: Denilho Cleonise
    Hendrikus Fraser (RKC Waalwijk) gjør sitt andre bytte for dagen. Ilias Takidine erstatter Denilho Cleonise.
    76'
    Dirk Wanner Proper (NEC Nijmegen) får et gult kort av dommer Jeroen Manschot.
    77'
    Inn: Richonell Margaret
    Ut: David Min
    RKC Waalwijk bytter ut David Min med Richonell Margaret. Dette er det tredje byttet som Hendrikus Fraser gjør i dagens kamp.
    77'
    Sylla Sow er tilbake på banen igjen.
    77'
    77'
    78'
    79'
    Inn: Yvandro Borges Sanches
    Ut: Kodai Sano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NEC Nijmegen. Inn kommer Yvandro Borges Sanches, mens Kodai Sano tar plass på benken.
    79'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til NEC Nijmegen.
    80'
    Koki Ogawa
    NEC Nijmegen angriper i Waalwijk. Koki Ogawa fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Youri Baas
    Ut: Calvin Verdonk
    NEC Nijmegen bytter ut Calvin Verdonk med Youri Baas.
    84'
    Kevin Felida
    RKC Waalwijk angriper i Waalwijk. Kevin Felida avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Roberto Gonzalez (NEC Nijmegen) kommer til avslutning på Mandemakers Stadion, men headingen blir reddet.
    85'
    85'
    Spillet på Mandemakers Stadion er stoppet midlertidig fordi Kevin Felida ligger nede.
    87'
    Tjaronn Chery (NEC Nijmegen) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.