1-1
    Pelle van Amersfoort
    Sjanse til SC Heerenveen! Pelle van Amersfoort er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Patrik Walemark
    Sjanse i Waalwijk! Patrik Walemark (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    5'
    Thom Haye (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Mandemakers Stadion.
    5'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    6'
    SC Heerenveen fosser forover og Patrik Walemark fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    7'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    8'
    Reuven Niemeijer
    RKC Waalwijk angriper på Mandemakers Stadion. Reuven Niemeijer header utenfor.
    9'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    10'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark SC Heerenveen.
    12'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Hjørnespark til RKC Waalwijk
    18'
    SC Heerenveen angriper i Waalwijk. Patrik Walemark fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    21'
    Kevin Felida (RKC Waalwijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mandemakers Stadion.
    23'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    24'
    Kevin Felida er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Sjanse! RKC Waalwijk avanserer forover, men Reuven Niemeijer avslutter utenfor.
    26'
    26'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    28'
    SC Heerenveen angriper i Waalwijk, men blir avblåst for offside.
    32'
    34'
    Patrik Walemark (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Mandemakers Stadion.
    39'
    39'
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Pelle van Amersfoort går utenfor.
    44'
    Osame Sahraoui
    SC Heerenveen angriper i Waalwijk. Osame Sahraoui avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    I Waalwijk slår Thom Haye en corner fra venstre.
    48'
    Bas Nijhuis tildeler RKC Waalwijk en corner. Aaron Meijers sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Mål for Heerenveen!
    RKC Waalwijk 0 - 1 Heerenveen
    Mål: Pelle van Amersfoort
    Målgivende: Osame Sahraoui
    SC Heerenveen tar ledelsen 0-1 i Waalwijk etter en heading av Pelle van Amersfoort! Osame Sahraoui sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Målsjanse på Mandemakers Stadion! Osame Sahraoui fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Hjørnespark til Heerenveen
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Waalwijk fordi Pawel Bochniewicz får behandling for en skade på banen.
    56'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Chris Lokesa
    Ut: Reuven Niemeijer
    RKC Waalwijk bytter ut Reuven Niemeijer med Chris Lokesa.
    57'
    Inn: Denilho Cleonise
    Ut: Richonell Margaret
    Bytte for RKC Waalwijk. Denilho Cleonise kommer inn for Richonell Margaret på Mandemakers Stadion.
    57'
    Pawel Bochniewicz er på beina igjen og fortsetter kampen på Mandemakers Stadion.
    57'
    61'
    Gult kort til Heerenveen
    Pawel Bochniewicz
    Dommer Bas Nijhuis viser Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) det gule kortet.
    61'
    63'
    66'
    Mats Seuntjens
    Målsjanse! Mats Seuntjens (RKC Waalwijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Mål for RKC Waalwijk!
    RKC Waalwijk 1 - 1 Heerenveen
    Mål: Kevin Felida
    Kevin Felida utligner til 1-1 på Mandemakers Stadion.
    69'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Patrik Walemark
    Patrik Walemark (SC Heerenveen) erstattes av Che Nunnely.
    70'
    Inn: Espen Van Ee
    Ut: Anas Tahiri
    SC Heerenveen gjør sitt andre bytte. Anas Tahiri erstattes av Espen Van Ee.
    70'
    David Min
    RKC Waalwijk angriper. David Min får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    71'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til SC Heerenveen.
    74'
    74'
    I Waalwijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    Mats Seuntjens (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på Mandemakers Stadion.
    77'
    Inn: Michiel Kramer
    Ut: Mats Seuntjens
    RKC Waalwijk bytter ut Mats Seuntjens med Michiel Kramer. Dette er det tredje byttet som Hendrikus Fraser gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Syb Van Ottele
    Ut: Simon Olsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Syb Van Ottele, mens Simon Olsson tar plass på benken.
    81'
    81'
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Osame Sahraoui
    Osame Sahraoui (SC Heerenveen) erstattes av Daniel Seland Karlsbakk.
    87'
    Inn: Denzel Hall
    Ut: Oliver Braude
    Kees Van Wonderen (SC Heerenveen) gjør sitt femte bytte for dagen. Denzel Hall erstatter Oliver Braude.
    87'
    88'
    88'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    90'+1
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen like utenfor RKC Waalwijk-området.