Joca37'
1-0
2-0
    Kaio
    Guimaraes avanserer forover i Vila do Conde. Kaio avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Rio Ave.
    2'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Kaio ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    Kaio kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio dos Arcos.
    6'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Guimaraes på egen banehalvdel.
    7'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Rio Ave en corner. Joao Pedro Salazar da Graca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    9'
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) slår en corner fra venstre side på Estadio dos Arcos.
    10'
    Joao Pedro Salazar da Graca
    Sjanse! Rio Ave avanserer forover, men Joao Pedro Salazar da Graca avslutter utenfor.
    13'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tomas Handel (Guimaraes) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    Tomas Handel er tilbake i kampen igjen.
    15'
    Frispark Guimaraes.
    16'
    Joca
    Sjanse i Vila do Conde! Joca (Rio Ave) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Vitoria SC, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Tiago Silva
    Målsjanse på Estadio dos Arcos! Tiago Silva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Guimaraes.
    24'
    Gult kort til Vitoria SC
    Andre Andre
    Andre Andre (Guimaraes) pådrar seg et gult kort.
    24'
    Aziz
    Aziz (Rio Ave) kommer seg fri på Estadio dos Arcos, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Frispark for Guimaraes på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Guimaraes på halvdelen til Rio Ave.
    27'
    Guimaraes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    En av Guimaraess spillere blir avblåst for offside.
    30'
    31'
    32'
    Mål for Rio Ave FC!
    Rio Ave FC 1 - 0 Vitoria SC
    Mål: Joca
    Målgivende: Aziz
    Mål! Rio Ave tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Joca på Estadio dos Arcos. Aziz var nest sist på ballen.
    37'
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    37'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Miguel Magalhaes
    Miguel Magalhaes (Guimaraes) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio dos Arcos.
    39'
    Aziz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Frisparket tildelt Guimaraes er farlig nær Rio Aves målområde.
    45'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Ze Manuel
    Ut: Aziz
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Ze Manuel erstatter Aziz som sannsynligvis er skadet.
    45'+1
    Joao Pedro Ferreira Silva
    Dommeren gir Joao Pedro Ferreira Silva (Guimaraes) et gult kort.
    45'+1
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vila do Conde fordi Jhonatan får behandling for en skade på banen.
    45'+2
    Rio Ave slipper å klare seg uten Jhonatan som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+3
    I Vila do Conde slår Joao Pedro Salazar da Graca en corner fra høyre.
    45'+4
    Mateo Tanlongo
    Mateo Tanlongo (Rio Ave) kommer til en målsjanse på Estadio dos Arcos, men klarer ikke å score.
    45'+4
    48'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Guimaraes en corner. Tiago Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Tiago Silva (Guimaraes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio dos Arcos.
    49'
    Manuel Jorge Silva
    Manuel Jorge Silva (Guimaraes) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    50'
    50'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Jhonatan
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho viser Jhonatan (Rio Ave) det gule kortet.
    51'
    53'
    55'
    Rio Ave FC 2 - 0 Vitoria SC
    Mål: Emmanuel Boateng
    Målgivende: Mateo Tanlongo
    I Vila do Conde øker Rio Ave ledelsen til 2-0 takket være et mål av Emmanuel Boateng. Flott spill fra Mateo Tanlongo før målet.
    56'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Nelson Oliveira
    Ut: Kaio
    Guimaraes bytter ut Kaio med Nelson Oliveira. Dette er det første byttet som Alvaro Pacheco gjør i dagens kamp.
    57'
    Tomas Handel
    Guimaraes angriper i Vila do Conde. Tomas Handel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    60'
    63'
    Tiago Silva
    Guimaraes angriper, men avslutningen til Tiago Silva går utenfor.
    63'
    I Vila do Conde slår Joao Pedro Salazar da Graca en corner fra venstre.
    65'
    65'
    67'
    Mateo Tanlongo (Rio Ave) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Inn: Nuno Valente Santos
    Ut: Andre Andre
    Alvaro Pacheco gjør dagens andre bytte i Vila do Conde, når han tar ut Andre Andre og setter inn Nuno Valente Santos.
    68'
    Inn: Ricardo Mangas
    Ut: Miguel Magalhaes
    Guimaraes gjør sitt tredje bytte. Miguel Magalhaes erstattes av Ricardo Mangas.
    68'
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho venter med å sette i gang spillet fordi Mateo Tanlongo ligger nede.
    69'
    Inn: Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Ut: Mateo Tanlongo
    Mateo Tanlongo, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Vitor Hugo Gomes Da Silva kommer inn for Rio Ave.
    69'
    70'
    Toni Borevkovic
    Toni Borevkovic (Guimaraes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    72'
    74'
    Bruno Gaspar
    Bruno Gaspar (Guimaraes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Frispark Rio Ave.
    74'
    Skudd utenfor mål, Rio Ave FC
    76'
    Tomas Handel (Guimaraes) slår en corner fra høyre side på Estadio dos Arcos.
    77'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Guimaraes en corner. Nuno Valente Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    I Vila do Conde header Manuel Jorge Silva (Guimaraes) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    79'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Guimaraes.
    80'
    Aderllan Santos
    Aderllan Santos (Rio Ave) pådrar seg et gult kort.
    80'
    81'
    Inn: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Ut: Umaro Embalo
    Rio Ave bytter ut Umaro Embalo med Fabio Ronaldo Costa Conceicao.
    83'
    Inn: Amine Oudrhiri
    Ut: Joao Pedro Salazar da Graca
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Amine Oudrhiri erstatter Joao Pedro Salazar da Graca.
    83'
    Inn: Marios Vroussay
    Ut: Joca
    Bytte for Rio Ave. Marios Vroussay kommer inn for Joca på Estadio dos Arcos.
    83'
    Inn: Adrian Butzke
    Ut: Tomas Ribeiro
    Tomas Ribeiro (Guimaraes) erstattes av Adrian Butzke.
    84'
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) får et gult kort av dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho.
    84'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    86'
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho gir Tomas Handel (Guimaraes) et gult kort.
    86'
    Emmanuel Boateng (Rio Ave) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio dos Arcos.
    87'
    Emmanuel Boateng er tilbake på banen igjen.
    88'
    Nelson Oliveira
    Nelson Oliveira (Guimaraes) kommer til avslutning på Estadio dos Arcos, men headingen blir reddet.
    90'+4
    90'+4
    I Vila do Conde slår Tiago Silva en corner fra høyre.
    90'+4
    Tiago Silva (Guimaraes) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    90'+4
    Mål for Vitoria SC!
    Rio Ave FC 2 - 1 Vitoria SC
    Mål: Nuno Valente Santos
    Målgivende: Nuno Valente Santos
    Nuno Valente Santos setter inn en redusering på Estadio dos Arcos. Stillingen er nå 2-1. Det er en fin assist fra Nuno Valente Santos.
    90'+5
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Rio Ave like utenfor Guimaraes-området.